raduprint01 Postat Aprilie 8, 2013 Autor Share Postat Aprilie 8, 2013 fast.garage.bucuresti@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Am apelat si eu la baieti. Am avut de lipit doua prinderi la far si cateva lipituri la carena fata. Pretul... a fost cu muuult sub pretentiile marilor service-uri de prin Bucuresti. Ca si locatie, zona Big Berceni, in curtea Intec-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 multam nu ma mai ocup personal, dar a ramas colegul meu care a facut treaba buna de pana acum. il puteti contacta la 0745675141 - driveru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Cat m-ar costa si pe mine finisarea si reparatia unor carene de cbr f2 (fara codita, carenele laterale spate si fara rezervor) si vopsit. Ca stricaciuni : zgarieturi, o crapatura si o margine rupta. NU vreau ceva foarte sofisticat...doar sa arate cat de cat. O singura culoare: ALB. Imi imaginez ca nu puteti sa-mi dati un cost foarte exact, dar macar unul informativ.Astept oferta dvs . Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danalarm Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Salutare, Am si eu o intrebare: pentru un monopost Ducati Monster imi poti face sistemul de prindere ( sunt doua urechi care ar trebui fixate pe sa...) Imi ajunge saptamana viitoare si as veni cu el sa il vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Salut, va mai ocupati cu reparatii de carene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate