Sari la conținut

Un Giurgiuvean mort


MasTerShoT
 Share

Postări Recomandate

se cam trag unele dupa altele.

daca avea permis, se presupune ca a facut cel putin un rahat de scoala cu cateva ore de poligon, stia cat de cat sa tina agregatul sub poponeata, si-ar fi luat fierul legal pe banii lui si ar fi avut grija un pic de el, respectiv o lua mai incetisor si capata ceva experienta.

si da, poate nu murea daca avea carnet. poate ca frana cat de cat, poate avea in instinc sa se arunce de pe ea, poate, poate, poate.

dar cum zice si Roxy - fara carnet, trebuia sa fie acasa. desi mosul teoretic e de vina....iata cum scapa.

asa omul fara carnet, fara motor inmatriculat (cine stie de unde e speriat si ala), s-a aprins omul si i-a dat o talpa.

ultima.

a stricat si usa omului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 114
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

intrebare...daca avea permis nu murea ? nu facea accident ? putea sa se numeasca motociclist ? Un om a murit , va dati cu parerea de parca il stiati de o viata , poate omu era un mic rossi si le avea , poate era un ghertoi care abia si-a luat mobra....va dati aiurea cu parerea , parerea mea ! Pace MOTOCICLISTILOR !

Un Rossi de Giurgiu, cu motocicleta NEINMATRICULATA, fara PERMIS, circula prin sat cu 150km/h...Tu-l vedeai daca efectuai virajul la stanga? Pilot inascut daca era, iti ciobea vehiculul si nu murea...Cam cum crezi ca-ti scoteai daunele de la el? Hai sa luam apararea tuturor carnatilor care ne sfideaza! Legile-s pentru fraieri in tara asta, asa ca hai sa devenim mici Rossi de Giurgiu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un om a murit , va dati cu parerea de parca il stiati de o viata !

 

Ce-a facut el se numeste o tampenie, prostie, dobitocie. Ghici cine face asemenea lucruri ? Un tampit, un prost, un dobitoc. Daca avea capul pe umeri isi lua intai permis, isi facea ITP si RCA la mobra si apoi circula legal cu viteza maxima admisa in localitate (nu te intreb care e ca habar n-ai). Ma pis pe el ca om si pe umanitatea lui daca prin modul lui de comportament a pus in pericol de moarte pe altii. Bine ca am scapat de un potential pericol pe sosele ... :finger:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ia-o si altfel, logic daca vrei.

poate nu avea itp ca nu corespundea. poate ca nici nu avea frane, faruri, semnalizari, anvelope, etc.

nu avea carnet, poate ca nici el nu corespundea. nu vedea bine, nu avea reflexe, sau mai stiu eu ce motive medicale.

daca toate astea erau in regula, eu zic ca avea mai multe sanse.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Corect dany habar nu am , te rog sa ma inveti si pe mine mor de curiozitate care e , poti sa faci pipi pe cine vrei e o tara libera poti sa faci si pe tine si daca mai ai ceva sa ma inveti o poti face pe PM ;)

 

NU zic ca a procedat bine , nu i-am luat apararea dar multe pareri de pe forum sunt de rahat poate intelegi ce vreau sa zic ! poate

Editat de Boby87
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E oarecum un 'win-win situation'. Ala nu mai iese pe strada din cimitir cu vreun motor, iar mosu' macar cateva luni. Poate nu mai are bani sa isi ia vreo troaca si se prelungeste perioada. Oricum, azi am vazut si eu ca atunci cand faci stanga, trebuie sa tii capul in jos, uitandu-te la pedale, sa nu le incurci. In acest caz, un sofer profesionist: taxi driver. Si daca te beleste, cum a fost si cazul pakistanezului de pe nu stiu ce topic: venise mosu' in spital si se gudura pe langa el ca o curva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va bagati toti in seama aici si va bucurati (unii dintre voi ) ca ati scapat de un virtual pericol public. care dintre voi nu ati facut figuri pe mobra cu tot cu carnet, itp, asigurare si naiba mai stie ce . Mi-e sila cateodata cad aud: selectie naturala, etc. Vorbiti si catalogati oamenii cum vi se scoala. Daca citeati bine nu el a fost vinovat in dinamica accidentului. Puteati fi oricare dintre voi la locul respectiv. de amaratul ala care a condus beat la volan nu aud nicio vorba. Corect, tipul cu mobra, Dumnezeu sa-l ierte a gresit. Despre morti numai de bine. Pacat ca ma mananca degetele sa dau clikuri aici si sa va citesc aberatiile. Nu aveti (unii dintre voi) nimic uman. Doar figuri...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ceva vreme am pe mana cheile a 4 camioane. Permis doar categoriile A si B. As putea sa le scot la plimbare prin oras, sa nu mai dau banii la taxi, acum cand nu-mi merge nici motorul si nici masina...Nu? Si daca omor pe careva, sunt un camionagiu bulangiu, nu un motociclist imbecil. Nu tot ce merge-n doua labe-i om, cum nici tot ce merge-n doua roti nu-i motociclist. Plangeti voi toti idiotii care se sinucid sau omoara lumea, sfidand pe astia de-s prosti si merg legal, fac scoli, platesc impozite...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pupila repet nu ii iau apararea !!!! Ai facut scoala pentru binele tau , mergi legat tot pentru binele tau ( in mare parte ) ai facut scoala tot pentru tine si la faza cu impozitele le platesti degeaba :) TOATE astea le-ai facut le faci ca sa-ti fie tie bine , am deviat cu mult de la subiect si nu are rost sa o tinem in polemici ! A murit un om si nu trebuie sa aruncam cu (cuvant urat) in el !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mos Ilie cred ca nici cu auzul nu statea prea bine...

Ma gandesc ca motorul ala, care venea cu 150 la ora se auzea de departe.

Iar la ei in sat banuiesc ca e mai liniste ca in Bucuresti.

Poate o fi pornit tractorul vreun vecin... si i-a distras atentia.

Parerea mea: inconstienta multipla din partea decedatului.

1. Nu trebuia sa circule cu motorul fara carnet (ar fi scapat)

2. Nu trebuia sa mearga atat de tare daca ar fi avut carnet (aici se poate discuta la preventie, la viteza)

3. Nu trebuia sa circule cu un motor neinmatriculat (vezi legea - daca ar fi facut scoala ar fi stiut) fara ITP si fara RCA.

4. In conditiile de mai sus nu trebuia sa mai ia pe altcineva pe motor.

5. Daca ar fi stiut cate ceva despre motor, nu ar fi circulat in perioada asta a anului cu cauciucurile alea, cu viteza aia, in localitate.

La punctul 5 nu dati cu pietre. V-a alunecat si voua cauciucul uzat (daca ati avut) pe asfalt rece (eventual si umed).

 

Soferul:

Nu a auzit motorul (banuiesc). Daca l-a auzit, inseamna ca a intrat intentionat in intersectie.

Nu s-a asigurat (ii gasesc singura scuza daca ar fi fost intersectia intr-o curba dreapta si soferul ar fi iesit tot din dreapta deci nu putea sa vada drumul in lungul lui iar in felul asta nu se putea asigura decat ca are timp suficient sa iasa fara sa incurce pe cineva care vine cu 60 - 70 la ora). Banuiesc ca nu asa stau lucrurile in realitate.

 

Pasagerul:

Mare noroc ca a scapat.

Nu trebuia sa se urce pe motor in conditiile in care il cunostea pe "pilot".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu tot ce merge-n doua labe-i om, cum nici tot ce merge-n doua roti nu-i motociclist. Plangeti voi toti idiotii care se sinucid sau omoara lumea, sfidand pe astia de-s prosti si merg legal, fac scoli, platesc impozite...

 

:goodposting: :agree:

 

:ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator corleone

Soferul:

Nu a auzit motorul (banuiesc). Daca l-a auzit, inseamna ca a intrat intentionat in intersectie.

 

Amice, cand te asiguri o faci vizual, nu cu urechea. Problema e ca nu cunoastem exact circumstantele in care s-a intamplat grozavia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate ca soferul avea muzica la blana :)) si nah .....o fi fost si ca asta un alt cascador :)) rezulta ceva de neuitat....pana la urma pot aparea foarte multe idei la acest subiect....numai are rost dar poate unii invata ceva din astea...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

foarte bun punct de vedere jerry, daca omu cu masina se asigura , nu auzeam de accident , cu sau fara permis tot murea !!!! Cum multi altii au murit cu dreptatea in brate corect ?

Explica-mi si mie te rog cum te asiguri corespunzator intr-un sat unde stii ca viteza legala e 50km/h (daca e intersectie nedirijata 30km/h) ca sa vezi bine un R1/6 care vine cu 150km/h si sa si apuci sa te bagi cu o taraboanta de Dacie din aia veche? Nu ca as tine cu ursul, dar daca mergi peste viteza legala dupa parerea mea trebuie sa stii unde si cand sa o faci, si pentru asta iti trebuie permis si desigur foarte multa experienta. Si motocicletele Yamaha care incep cu R nu sunt bune nici pentru incepatorii cu permis, darmite pentru cei care fac pe blat upgrade de la scuter de 50cc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...