cionea Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 le cantarestisal am un malaguti f12 cand il acelerez sa mearga sguduie si moare motorul adica nu de tot dar cand tin frana se tureaza cum o las squduie si deja scade din turatiee se aude pe motor de la 5 la ora deja merge se tureza bine doar de pe loc foarte rau pleca va rog zicetimi si mie ce sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) le cantaresti bine mai le cantaresti dar eu credeam ca daca s-au uzat nu vor mai avea aceeasi greutate ... nu stiu din ce material sunt facute ... Editat Octombrie 13, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 nu stiu din ce material sunt facute ... metal + PVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Poliamida mai precis, nu pvc! azi am desfacut cu succes pt prima data variatorul si acolo... la transmisie . A fost floare la ureche Acuma ...ca am vazut cum sta treaba pe acolo am o inrebare. Rolele sunt gri de la "uzura" mizerie. Trebuiesc schimbate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cionea Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 sal am un malaguti f12 cand il acelerez sa mearga sguduie si moare motorul adica nu de tot dar cand tin frana se tureaza cum o las squduie si deja scade din turatiee se aude pe motor de la 5 la ora deja merge se tureza bine doar de pe loc foarte rau pleca va rog zicetimi si mie ce sa fie imi raspundetii va rog la intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctlnext Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Iar probleme. Am desfacut cutia la transmisie sa schimb cureaua. Am niste probleme cu racirea la el si cea mai posibila cauza ar fi garnitura de chiuloasa (rasufla). Ok , revin la ideea principala . Dupa ce am desfacut , am observat depuneri de carbon sau ce-o fi pe peretii transmisiei...atunci mi-am dat seama ca intrau gaze de la motor in cutia de la transmisie !!! . Asta cred eu ca se intampla .... Pun o poza sa va dati cu parerile . Daca este chiloasa planuiesc sa schimb setul motor , deoarece nu stiu exact ce model de cilindru am pe el ca sa schimb doar garnitura. PS: Ma scuzati daca m-am exprimat gresit ... Asa e la toate scuterele si este exact de la curea+ambreiaj+mizerie.Uite si de la un Aprilia sonic. azi am desfacut cu succes pt prima data variatorul si acolo... la transmisie . A fost floare la ureche Acuma ...ca am vazut cum sta treaba pe acolo am o inrebare. Rolele sunt gri de la "uzura" mizerie. Trebuiesc schimbate? Daca nu sunt tocite si sunt doar murdare le poti curata.Gri spre negru se fac in primele 2 minute dupa ce le pui noi. Editat Octombrie 15, 2008 de ctlnext Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_cr90 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 rolele trebuie unse cu ceva sau doar curatate bine????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 am montat si eu totul inapoi ...insa tot nu stiu care ar putea fi problema ca vibreaza cam rau scuterul in ultima vreme. pe la 40 in sus vibreaza. Daca nu e de la role, ce poate fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 rolele trebuie unse cu ceva sau doar curatate bine????? doar curatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Eu le-am uns si cu oleaca de vaselina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Eu le-am uns si cu oleaca de vaselina.. [/quote si daca le`ai uns.cum merge? Din cate stiu eu,nu trebuie uns cu vaselina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 si la mine mi le-a uns umpic cu vazelina mecanicu, ii drept ca primele zile mergea in gol... acuma merge fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Iar probleme. Am desfacut cutia la transmisie sa schimb cureaua. Am niste probleme cu racirea la el si cea mai posibila cauza ar fi garnitura de chiuloasa (rasufla). Ok , revin la ideea principala . Dupa ce am desfacut , am observat depuneri de carbon sau ce-o fi pe peretii transmisiei...atunci mi-am dat seama ca intrau gaze de la motor in cutia de la transmisie !!! . Asta cred eu ca se intampla .... Pun o poza sa va dati cu parerile . Daca este chiloasa planuiesc sa schimb setul motor , deoarece nu stiu exact ce model de cilindru am pe el ca sa schimb doar garnitura. PS: Ma scuzati daca m-am exprimat gresit ... nu are nimik.......... daca iti era strikat semeringu nu iti mai mergea scooteru de mult ii ceva obijnuit cand cureaua se freaca (uzeaza) prafu ala ii pilitura de la curea......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgy Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 salut baieti, am si eu o problema la un scuter in 4 timpi; de ceva vreme scuterul are toane la demaraj si la viteza , cateodata o ia mai greu dupa aceea isi revine iar dupa un timp face iar pe prostu. l-am dus la mecanic si i-a reglat amestecul; zicea ca ii dadea aer mult. Acum are toane iar ; ma gadesc ca poate e CDI-ul. Ziceti-mi si mie ce are si pe unde sa umblu. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 salut baieti, am si eu o problema la un scuter in 4 timpi; de ceva vreme scuterul are toane la demaraj si la viteza , cateodata o ia mai greu dupa aceea isi revine iar dupa un timp face iar pe prostu. l-am dus la mecanic si i-a reglat amestecul; zicea ca ii dadea aer mult. Acum are toane iar ; ma gadesc ca poate e CDI-ul. Ziceti-mi si mie ce are si pe unde sa umblu. mersi bilele de la variator..................... sau infundat carburatorul................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) salut baieti, am si eu o problema la un scuter in 4 timpi; de ceva vreme scuterul are toane la demaraj si la viteza , cateodata o ia mai greu dupa aceea isi revine iar dupa un timp face iar pe prostu. l-am dus la mecanic si i-a reglat amestecul; zicea ca ii dadea aer mult. Acum are toane iar ; ma gadesc ca poate e CDI-ul. Ziceti-mi si mie ce are si pe unde sa umblu. mersi 90% pot fi doua cauze: 1.culbutori,te duci la un mecanic si ii reglezi 2.cdi'ul,pui alt cdi vezi si tu de la c se potriveste ps:nu da banii pe aditivi ca ii dai degeaba Editat Octombrie 17, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgy Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) am uitat sa va zic ca am set de 70 pe el Editat Octombrie 17, 2008 de georgy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 rolele nu se ung cu nimic deoarece ingreuneaza ridicarea lor. mai ales cu vaselina(cea mai mare prostie) o picatura de ulei in cel mai rau caz.dar risti sa ajunga pe curea variator = uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario_b Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Salut baietzi, am nevoie si eu de arcul ala care trage pedala inapoi dupa actionare... Pentru Aprilia SR Replica. E ditamai arcul in carcasa de la curea. Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lukas Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Salut Am o problema cu variatorul la scuter,imi sguduie foarte tare la plecarea dupa loc si cred ca este din variator sau ambreiaj,am desfacut acum cateva zile ambreiajul iam curatat putin tamburi si apoi lam montat la lok,apoi am desfacut variatorul,am curatat putin rolele si apoi leam uns cu vaselina si lam montat inapoi,a mers frumos cateva zile dupa care iar a inceput sa sguduie.Va rog eu ajutatima k nush ce sa ii mai fac,ce credeti k poate fi defect? Asfalt Uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Stie cineva de unde pot cumpara nou sau sh un capac de transmisie ? Ma refer la capacul cu pedaua, am dat mai tare la peda si sa rupt cu tot cu o bucata de capac. Scooterul este un Sukida baotian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moru Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Stie cineva de unde pot cumpara nou sau sh un capac de transmisie ? Ma refer la capacul cu pedaua, am dat mai tare la peda si sa rupt cu tot cu o bucata de capac. Scooterul este un Sukida baotian. Vazusem in Bulgaria, in Ruse. Costa in jur de 80 leva nou .. . Daca ai drium prin Giurgiu da-mi de stire si mergem impreuna. Iti trebuie decat buletinul la vama. @lukas, posibil sa fie de la ambreiaj. La mine facea tot cam asa inainte sa il inlocuiesc pe cel vechi. Oricum l-am schimbat din alte motive, dar dupa schimbare nici nu mai vibreaza cand cupleaza ambreiajul. Editat Octombrie 20, 2008 de plici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 mi-am cumparat un antigel....intrebarea mea este .... are ceva daca bag doar antigel ? sau trebuie neaparat sa amestec antigel + apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 mi-am cumparat un antigel....intrebarea mea este .... are ceva daca bag doar antigel ? sau trebuie neaparat sa amestec antigel + apa? Apa + antigel - 50-50 % Eu asa stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Apa + antigel - 50-50 %Eu asa stiu ok mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate