Anihilator Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Da, din ce am auzit la stiri nesimtitul ala jegos s-a bagat in depasire fara sa se asigure... Unul ca ala trebuie castrat. Nu imi iese din cap imaginea cu saracul baiat prins sub masina, abia in jumatate de ora au reusit sa-l scoata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 29, 2006 Autor Share Postat Octombrie 29, 2006 Tocmai m-am intors de la inmormantare. In ciuda ploii, pe ultimul drum, Geo a fost condus si de multi motociclisti. Langa mormant un ultim salut din partea lor... Am mai stat de vorba cu unul altul si lumea zice ca soferul Daciei era beat, venea de la ceva chef. Sper din tot sufletul sa se insanatoseasca ca sa poata plati pentru moartea lui Geo. Referitor la celalalt accident (al lui Silviu), taximetristul in cauza ar fi declarat ca: "cum vede un motociclist cum il aranjeaza". Mai poti spune ceva? Pe astia nu-i testeaza nimeni psihologic inainte de a le da autorizatia de taximetrist? Te urci in taxi si nu stii cui iti incredintezi viata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Bun (adica rau)! Si nu puteti sa-l invitati de voie, de nevoie asa, pe taximterist la o clatita flambanta si o apa rece ca sa-i spuneti de ce nu e bine cum gandeste si ca ar fi pacat sa se umple de sange? (capota masinii). PS: RIP, pt prietenul vostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 (editat) Bun (adica rau)! Si nu puteti sa-l invitati de voie, de nevoie asa, pe taximterist la o clatita flambanta si o apa rece ca sa-i spuneti de ce nu e bine cum gandeste si ca ar fi pacat sa se umple de sange? (capota masinii). Cine stie , poate nu e o idee rea Apropos , inregistreaza cineva stirile de la pro TV referitor la inmormantare ? Daca da sa anunte ca as vrea sa vad si eu .Din pacate nu merge tunerul la mine si nu pot nici sa le vad macar Editat Octombrie 29, 2006 de Dacian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 A fost nasol la inmormantare.Si vremea era parca predestinata.Destul de multi motociclisti.Pe multi probabil i-a speriat ploaia si nu au venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maj Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Tocmai m-am intors de la inmormantare. In ciuda ploii, pe ultimul drum, Geo a fost condus si de multi motociclisti. Langa mormant un ultim salut din partea lor... Am mai stat de vorba cu unul altul si lumea zice ca soferul Daciei era beat, venea de la ceva chef. Sper din tot sufletul sa se insanatoseasca ca sa poata plati pentru moartea lui Geo. Referitor la celalalt accident (al lui Silviu), taximetristul in cauza ar fi declarat ca: "cum vede un motociclist cum il aranjeaza". Mai poti spune ceva? Pe astia nu-i testeaza nimeni psihologic inainte de a le da autorizatia de taximetrist? Te urci in taxi si nu stii cui iti incredintezi viata... Odihneasca-se in pace! referitor la accidentul lui Silvu, am fost acolo, si nu am auzit taximetristul spunand asa ceva.din contra, chiar mi s-a parut ok, a intrebat tot timpul de cum se simte Silviu si chiar ii parea rau omului. de acolo a plecat la spital sa vada cum se simte Silviu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 Repet: e ceea ce am auzit la inmormantare de la ceilalti motociclisti. Parca haus zicea ceva de asta... E posibil ca informatia sa se fi denaturat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Repet: e ceea ce am auzit la inmormantare de la ceilalti motociclisti. Parca haus zicea ceva de asta... E posibil ca informatia sa se fi denaturat. Informatia asta am primit-o si eu de la ceilalti si i-am spus lui Haus... So,.... Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 cica acasa la Silviu (sau ceva de genu) a zis taximetristul asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maj Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 cica acasa la Silviu (sau ceva de genu) a zis taximetristul asa ceva... posibil.cert este ca la locul accidentului mi s-a parut ok, era speriat, dar a vorbit tot timpul ok, la fel si colegii lui.in mod normal ar ytrebui sa-i plateasca motorul si ceva daune si gata. stie cineva cat de grav este piciorul lui Silviu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Octombrie 30, 2006 Admin Share Postat Octombrie 30, 2006 Radio sant Am auzit si eu varianta asta, am mai auzit ca a mai murit baiatul cu cagiva, am mai auzit ca soferul daciei a fost condamnat (deja?!) si a primit nu's cati ani cu suspendare ... vorbe si interpretari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Aseara pe la Gara de Nord, pe la ora 22.45, un baiat cu ceva enduro a picat usor pe bordura de langa statia de taxi. In cateva secunde era iar calare pe motoi si parea ok. Impropriu spus "a cazut".Probabil motoiu a alunecat de sub el, iar el a ramas in picioare.L-am intrebat daca e ok, a zis ca da, si a plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Aseara pe la Gara de Nord, pe la ora 22.45, un baiat cu ceva enduro a picat usor pe bordura de langa statia de taxi. In cateva secunde era iar calare pe motoi si parea ok. Impropriu spus "a cazut".Probabil motoiu a alunecat de sub el, iar el a ramas in picioare.L-am intrebat daca e ok, a zis ca da, si a plecat KTM...casca madhead portocalie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Dumnezeu sa-l ierte!!!! Adevarat este ca anul asta e cam negru!!!! Trist!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 KTM...casca madhead portocalie? Nu..casca neagra parca...motor ceva negru cu gri...cred ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Cat Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Are careva inregistrarea inmormantarii de duminica a colegului nostru Geo? As putea intra cumva in posesia lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiGrUtZ Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) Eu is fara motor inca.. si cand mai citesc cate un post ca asta.. ma trec fiori si ma gandesc chiar f serios.. daca sa-mi iau motor sau nu.. La cati iresponsabili sunt in Romania noastra.. nu ma mir ca sunt asa multe accidente! Odihneasca-se sufletul baiatului! Prea tanar s-a dus... Editat Octombrie 31, 2006 de TiGrUtZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Salut pe toata lumea Inregistrarea am sa vo dau si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 @Kristake - nu era Adi , ci , din contra , Adi m-a sunat sa ma anunte ca in seara asta pe la ora 17 a avut accident Seba cu DR-ul negru @Tigrutz - nu poti fugi de soarta , deci , daca e sa se intample ceva se va intampla cu sau fara motor Daca are cineva inregistrarea o vreau si eu , asa cum am postat si mai sus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. E trist... parca e sezon de vanatoare. Am inceput sa evit sa mai intru pe forum de teama ca mereu apare cate un nou "R.I.P." ... din pacate nu asta e solutia. Ca intru sau nu, ele continua sa apara. Dumnezeu sa-i ierte pe toti si sa-i odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 nenorociti astia depasesc de parca nici nu am exista. sper sa arda in iad soferu daciei . mie imi ies in fata o groza in timpu anului si cand trec pe langa mine stau asa linistiti in masina lor de ca...t de parca nici nu exist. Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Salut pe toata lumea Inregistrarea am sa vo dau si voua ai reusit sa faci rost si de partea cu accidentul? Le-as vrea pe amandoua, daca se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ustumic Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 R.I.P. Dumnezeu sa il odihneasca si sa ne pazeasca pe noi de toti idiotii care sunt pe drumurile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate