mihai_prd Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2016 http://www.retromobil.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 Pe 12 martie este Adunarea Generală a Clubului. Dacă printre noi sunt persoane interesate să facă parte din conducerea Secţiei Moto, rog să mă anunţe, PM sau 0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 12, 2017 Autor Share Postat Aprilie 12, 2017 Cotizatia anuala la club a fost modificata - 160 lei. Daca sunt persoane care isi doresc calendarul RCR 2017, rog sa ma anunte, mai am cateva in posesie. Deschiderea oficiala a sezonului este week-endul viitor, Retroparada Primaverii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Aprilie 24, 2017 Share Postat Aprilie 24, 2017 Va salut! Detin o motocicleta fabricata in 1971 cu acte germane (nu a fost inmatriculata in Romania) si as dori sa aflu care sunt avantajele in cazul atestarii acesteia ca si vehicul istoric. De asemenea v-as ruga sa-mi spuneti pe scurt care sunt costurile aferente si pasii de facut in vederea atestarii. Am scris deja un mail catre comisia tehnica si mi s-a raspuns ca gasesc toate aceste informatii pe site. Incerc si aici pentru ca atat inainte de a scrie mailul cat si dupa primirea raspunsului am incercat site-ul. Nu am gasit ceea ce cautam. Multumesc anticipat. Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 24, 2017 Autor Share Postat Aprilie 24, 2017 Ovidiu, nu ai nici un avantaj. Nu iti face nimeni discount la cazare pe Airbnb, la McDonalds nu primesti nici macar o cafea moca, toalele de firma raman la fel de scumpe, mai mult, nenorocitii de la Ratromobil o sa iti ia si o taxa de 50 de euro sa iti ateste motocicleta. Spune-mi daca mai vrei sa ti-o astestezi, in conditiile astea neprielnice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Există totuşi un avantaj, nu speria omul degeaba. Nu mai plăteşti anual fabuloasa sumă de vreo 20-50 lei, sumă ce reprezintă impozitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 26, 2017 Autor Share Postat Aprilie 26, 2017 Nu nu. Vedeti ca Retromobilul va ia casele, va da bani cu camata, fura nevestele etc. Cine cauta avantaje, sigur nu le gaseste in RCR. @dr, ne prinseram si noi cum sta treaba cu sarcasmu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Retromobilul e un club dedicat celor pasionați. Celor care știu să aprecieze un fier și munca depusă pentru restaurare. Nu ai avantaje financiare dacă aderi. Dimpotrivă. Personal aștept cu interes ziua când motocicleta mea va fi eligibilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate