balasvalentin Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Salut! Stie cineva unde putem gasi in RO material cordura? Sau poate are cineva de vanzare o bucata (de preferat neagra)....? Am niste pantaloni cu care am luat o tranta la enduro la viteza mica pe niste pietre cu marginile foarte taioase si au rezultat niste cipituri aiurea in zona genunchiului. As avea nevoie de o bucata de material cordura negru sa i pun un petic. Apreciez orice sugestie din partea voastra. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Ai putea incerca sa ii pui si piele neagra, ii face si mai rezistenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Mai am eu,niste resturi. Banuiesc ca pantalonii aia ai tai,sunt facutzi din Cordura denier 500 D (specifica pt. imbracaminte).Ma gasesti la nr. de fix 021.313.36.59 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balasvalentin Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2011 ok ,, te sun maine!!!! Mai am eu,niste resturi. Banuiesc ca pantalonii aia ai tai,sunt facutzi din Cordura denier 500 D (specifica pt. imbracaminte).Ma gasesti la nr. de fix 021.313.36.59 nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 baga o intrebare aici : Cordura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 baga o intrebare aici : Cordura Ce ai postat tu e un anunt expirat in Mai 2011 si user-ul respectiv nu mai are nimic la vanzare sa poata fi contactat... deci degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balasvalentin Postat Decembrie 7, 2011 Autor Share Postat Decembrie 7, 2011 nimeni?:baldy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudutzu Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 Ai vorbit cu darian si nu te-a rezolvat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Ai vorbit cu darian si nu te-a rezolvat ? E partial rezolvat..Material,aveam destule bucãtzi rãmase " de pe vremuri"..Problema era de cutia-n care sã trimit...Nu gãseam asa micã,si ãstia de la Posta de-aici de lângã mine,sunt cam ciufutzi,nu vor s-accepte altfel.Azi,mi-a adus un prieten,o cutiutza..Luni,o trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balasvalentin Postat Decembrie 11, 2011 Autor Share Postat Decembrie 11, 2011 Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Mersi! Ai primit-o? N-am mai trecut pe ea niciun ramburs,c-ar fi costat treaba asta,mai mult decât materialele si expedierea în sine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balasvalentin Postat Decembrie 16, 2011 Autor Share Postat Decembrie 16, 2011 Ai primit-o? N-am mai trecut pe ea niciun ramburs,c-ar fi costat treaba asta,mai mult decât materialele si expedierea în sine... n am primit inca nimic! cand ai pus la posta coletul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 n am primit inca nimic! cand ai pus la posta coletul? Luni searã.Probabil c-a fost luat la socotealã,marti dimineatzã...Ar fi trebuit s-ajungã...Fã un drum pânã la Postã.Si eu,de foarte multe ori,n-am primit biletul . Ori m-am dus eu,sã-ntreb,ori m-am dus când mi-a venit re-avizarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balasvalentin Postat Decembrie 22, 2011 Autor Share Postat Decembrie 22, 2011 A ajuns! Raman dator! Cand vii in bc nu ezita sa ma contactezi sa bem o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Știe cineva unde pot găsi Cordură de vînzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 (editat) Readuc la viata topicul asta fiindca am si eu nevoie de un petic de 10x10cm de cordura (de preferat 1000D). Am gasit la astia: http://metalo-plast.ro/tesatura-cordura , doar ca acolo zice "tesatura tip cordura", ori de la "tip cordura" la the actual shit s-ar putea sa fie cale lunga. Mai exista pe ebay, din US, toate culorile si rezistentele (500D, 1000D, etc), relativ ieftin (cativa dolari yard-ul), dar transportul ajunge pe la 20-30$. Deci va intreb: stiti vreun magazin/atelier de la noi de unde pot achizitiona cordura cu specificatii reale ? Editat Septembrie 11, 2017 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 mie mi s-a sugerat sa caut la magazinele cu produse pt munte / alpinism. fie petec fie kit de reparatie. bine, eu cautam un petec de goretex dar s-ar putea sa aiba si alte materiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 Pana la urma am comandat de pe ebay, am gasit la cineva in UK, cu transport 5$, au la vanzare patch-uri de cordura, am luat unu de 12x12 inch, sa-mi ajunga si pe viitor Asta e linkul: http://www.ebay.com/itm/CORDURA-PATCHES-LARGE-SMALL-IDEAL-MOTORCYCLE-CLOTHING-REPAIRS-TROUSERS-JACKET/152682657793?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=452258170457&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Sa vedem cand vine daca e match perfect cu materialul original.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate