PzKpfW Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Nu am văzut niciodată Falco pe viu E un alt nivel de "exotică". Personal nu am înțeles de ce Aprilia a produs Falco și Tuono ca modele separate. Sau au fost succesive și nu m-am prins eu? Oricum, arată foarte bine Falco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Astea le am pana acum dar o sa mai fac pe parcurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Sunt pozele mai vechi, sau locuiești în Laponia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Pai de ce ? ) » Post actualizat in 09 Mar 2016 21:17 Aa zapada hahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Falco e un fel de sport-touring, cam acolo bateau ei. Era sub RSV. Tuono e nakedul, Futura era touring adevarat si Caponord un fel de Dumnezeu » Post actualizat in 09 Mar 2016 21:19Astea le am pana acum dar o sa mai fac pe parcurs A fost luata de la noi din tara? Cineva a mers cu bomba aia pe drumurile patriei??? PS: credeam ca eu mi-am luat o gioarsa. » Post actualizat in 09 Mar 2016 21:22De mine radea azi mecanicul - m-am dus sa-i duc uleiul si facea misto de mine: "Faci ca si cu VTR-ul: iei o cazatura, bagi bani cu galeata in ea, o faci cum trebuie sa fie si apoi o vinzi pe nimic?!?! Urmatoarea ce o sa fie, TLR?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Da cineva din bucuresti mergea cu ea asa ... fara itp de 5 6 ani si in halul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Fuck me! Prin Bucuresti eu nu am vazut decat un singur Falco - asta acum cativa ani buni. Mergeam in paralel si nu stiam ce e Visinie era. Iar RSV nu am vazut decat unul singur pe la BIG, mai acum vreo 2 ani. Era parcat mereu pe acolo si odata l-am vazut si in mers, dar fara carene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Falco e un fel de sport-touring, cam acolo bateau ei. Era sub RSV. Tuono e nakedul, Futura era touring adevarat si Caponord un fel de Dumnezeu N-are cam puțină carenă pentru un ST? Nu știu, întreb Da cineva din bucuresti mergea cu ea asa ... fara itp de 5 6 ani si in halul asta Cazul tip care dă naștere legendelor despre fiabilitatea italienelor... Ce-i drept, dacă era Honda poate trecea ITP-ul și așa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Hahah » Post actualizat in 09 Mar 2016 21:45 Am mai gasit pozele astea 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 N-are cam puțină carenă pentru un ST? Nu știu, întreb Cred ca se cam batea cu Honda VTR Firestorm si Suzuki TLS, Ducati ST2 sau ST4 (ce era pe vremea aia). RSV-ul era cu SP1, 916. » Post actualizat in 09 Mar 2016 21:53 Hahah » Post actualizat in 09 Mar 2016 21:45 Am mai gasit pozele astea 2 Daca din aia scoti o motocicleta functionala, jos palaria! E trist ca astfel de motociclete ajung in halul asta, pur si simplu bataie de joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Asta ma gandeam si eu ca daca nu o luam eu ajungea fier vechi si piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Diferenta dintre RSV si Falco » Post actualizat in 28 Mar 2016 13:52..... Deci, ce-ti luasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Am ascultat sfaturile și am luat modelul cu APRC. Sper ca până în week-end să rezolv și cu partea administrativă, s-o înmatriculez și s-o pot scoate la o tură.Cred că va fi amuzant: motocicleta este ediție Max Biaggi, iar eu am o cască replica Rossi (nu sunt fanul niciunuia dintre ei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Si.. halatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 felicitari,o sa-ti placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Si.. halatul? ...Stă frumos în cui Cred că niciunul dintre noi nu se așteaptă să facă o afacere bună când își cumpără o Aprilia. Dar nu acesta este scopul, nu-i așa? Când vii pe la capital pe două roți, dă un semn. Dau eu berea felicitari,o sa-ti placa Mulțumesc cmd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Am ascultat sfaturile și am luat modelul cu APRC. Sper ca până în week-end să rezolv și cu partea administrativă, s-o înmatriculez și s-o pot scoate la o tură. Cred că va fi amuzant: motocicleta este ediție Max Biaggi, iar eu am o cască replica Rossi (nu sunt fanul niciunuia dintre ei) Poze, poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Nu îmi place și nu știu să fac Însă am un prieten care este foarte "fotofil" și am să pun o poză spre sfârșitul săptămânii - după ce îi schimb evacuarea stoc, care nu-mi place deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Când vii pe la capital pe două roți, dă un semn. Dau eu berea Cred ca o sa ajung miercuri in jurul pranzului ... fix cand e lumea la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Heh, chiar că Mă văd nevoit să reformulez: când mai vii pe aici la ore creștinești. Adică după 6-7 sau în week-end. Vii să vezi Futura? Sau cu treabă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Pfff.. pai nu prea stiu. Parca as veni si pt Futura desi situatia aia incurcata cu actele nu'mi place deloc.. parca as venit si doar asa de dragu de a face o tura . Dar 18-19 e sigur no no, ca asta ar insemna sa ajung inapoi in CT tarziu in noapte si se lasa frig & shlt. Daca vin, cel mai tarziu ar trebui sa plec din capitala pe la un 16:00, maxim 17:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Pe week-end deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Sau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Da' du-te mah odata, luati o camera si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 (editat) Da hooo ma ca'ti trimitem si tie poze ...curiosule! PS: hai in Marsillia! Editat Martie 28, 2016 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate