stebelsergiu Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Oameni buni va rog ajutatima si pe mine.De curand am cumparat o Yama MT03.Toate bune si frumoase super incantat de ea dar dupa un timp a incepu sa imi faca niste figuri.Adica:la viteze mai mici(sub 90)daca o tin constant motorul imi sacadeaza,are niste mici intreruperi,iar din viteze mici spre mari (din a 2-a in a 3-a sa zicem)in momentul cand am lasat ambreajul mi se opreste motorul!!!!!Ma poate ajuta cineva?Va rog daca ati mai patit careva asa ceva sa imi impartasiti si mie cum ati rezolvat problema!Ms mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 verifica contactul (intrerupatorul)manetei de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 (editat) Nu stiu cum este modelul tau,pe carburatie sau injectie? Dar in prima faza verifica ,sau anuleaza pentru moment senzorul la cric PS.Este acelasi motor care este echipata XT660 si tenere? Editat Decembrie 16, 2011 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Nu stiu cum este modelul tau,pe carburatie sau injectie? Dar in prima faza verifica ,sau anuleaza pentru moment senzorul la cric PS.Este acelasi motor care este echipata XT660 si tenere? Ii fix aceeasi motorizare, pe injectie. Si eu zic ca-i ceva contact imperfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Ok atunci prima data senzorul la cric si releul aferent(cat-off relay) parca asa ii spune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Oameni buni va rog ajutatima si pe mine.De curand am cumparat o Yama MT03.Toate bune si frumoase super incantat de ea..... Nu prea inteleg, ai cumparat-o de curand, esti incantat de ea dar totusi o vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stebelsergiu Postat Decembrie 16, 2011 Autor Share Postat Decembrie 16, 2011 Vreau sa o schimb cu un touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 In anunt scrie ca accepti orice test. Mai putin testul cu viteze pana in 90 si tinuta constant? Si fara sa lasi ambreiajul ca moare motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stebelsergiu Postat Decembrie 16, 2011 Autor Share Postat Decembrie 16, 2011 Problema asta nu a apraut demult la motor cand am postat anuntul totul era oki!Dar va rog cei care ma pot ajuta sa o faca restu sa nu isi de-a cu parerea ca nu ma ajuta cu nimik!ms mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Pai incercam....senzorul la cric prima data.Pe urma vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stebelsergiu Postat Decembrie 16, 2011 Autor Share Postat Decembrie 16, 2011 oki o sa incerc asta si va dau vesti cat derepede despre cum sa rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Oameni buni va rog ajutatima si pe mine.De curand am cumparat o Yama MT03.Toate bune si frumoase super incantat de ea dar dupa un timp a incepu sa imi faca niste figuri.Adica:la viteze mai mici(sub 90)daca o tin constant motorul imi sacadeaza,are niste mici intreruperi,iar din viteze mici spre mari (din a 2-a in a 3-a sa zicem)in momentul cand am lasat ambreajul mi se opreste motorul!!!!!Ma poate ajuta cineva?Va rog daca ati mai patit careva asa ceva sa imi impartasiti si mie cum ati rezolvat problema!Ms mult! ambreajul (probabil la maneta ambreajului) are un "senzor" (un rahat de intrerupator) care nu da curent electromotorului in cazul in care (cutia) e in viteza si nu ai tras ambreajul ... la fel are si cricul , daca e coborat cricu nu te lasa sa pleci ca sa nu iti rupi capu' la primul viraj stanga Una dintre cele 2 chinezarii face "figuri" in mers OFF - motorul ala cosuma chiar atat de putin cum il lauda producatorul? Ii fix aceeasi motorizare, pe injectie. Si eu zic ca-i ceva contact imperfect. +/- o supapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Eu zic ca are simptome de Transalpita... :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stebelsergiu Postat Decembrie 17, 2011 Autor Share Postat Decembrie 17, 2011 Tocmai m-am intors din garaj si nu are probleme nici la senzorul de la picior nici de la ambreaj deci problema e alta.Motorul meu consuma cam 5 afara,cu un rezervor pot face cam 260-270 km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Tocmai m-am intors din garaj si nu are probleme nici la senzorul de la picior nici de la ambreaj deci problema e alta.Motorul meu consuma cam 5 afara,cu un rezervor pot face cam 260-270 km! Cum ai verificat senzorul de la cric,l-ai anulat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stebelsergiu Postat Decembrie 17, 2011 Autor Share Postat Decembrie 17, 2011 da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 +/- o supapa Intreba daca ii motorizarea de pe XT660 sau Tenere-ul nou, XT660Z. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stebelsergiu Postat Decembrie 17, 2011 Autor Share Postat Decembrie 17, 2011 e motorul de pe XT660 asta nou de dupa 2007... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Ai FI aprins cand ai probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate