Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Am următoarea imagine Vreau să o modific: liniile negre să fie galbene iar fondul să fie transparent, sau albastru. ÎÂşi va lua locul în colțul din stîna jos aici: Promit un vin bunn celui care mă ajută.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 (editat) Imediat! Gata Editat Decembrie 17, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 a zis coltul stanga jos haha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Imediat! Gata cealalta stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 (editat) Aproape. N-ai înțeles: strugurele vine plantat în stînga jos Iar restul de formate nu prea-mi sunt de ajutor... Uite o variantă brută, la care totusi mai am de lucru Îmi pare rău, vinul îl ia un prieten care-a fo mai iute pe mess. Da' nu-i bai, dacă ne vedem vreodată să mă tragi de mînecă. Dau o bere Mersi! Editat Decembrie 17, 2011 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 cealalta stanga Ah, da! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 (editat) ÂŞi uite Âşi varianta finală: AÂşa... Âşi plecînd de la imaginea de față, gîndesc următoarele: ÂŞtiți vreun atelier de brodat mai serios? Teoretic e simplu, se ia un drapel gata făcut Âşi se brodează computerizat cu ață galbenă cele desenate. Ca mărime, cred că undeva 70x50cm e suficient. Editat Decembrie 17, 2011 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Ah, da! ) Mama, ce clienti dificili... ÂŞi uite Âşi varianta finală: Daca semnul comunist este "plin", nu merge "negativ" la a doua inserare, da' tu poti pune ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 (editat) Tarka, da, nota 10, meriți jumătate de vin! ÂŞtiam eu că ceva mai merge, mă gîndeam că eventual liniile mai îngroÂşate... dar aÂşa e EX-CE-LENT! Dacă îmi spui Âşi de atelierul de broderie......... faci de unul întreg Editat Decembrie 17, 2011 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Hai ca am inteles ...dar ce simbolizeaza?O sa-l arborezi in public?Faci un stat in stat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 O să fie drapelul care va trona la loc de cinste pe garaj Âşi va fi agățat la coada motocicletei la întruniri/plimbări tematice, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Tarka, da, nota 10, meriți jumătate de vin! ÂŞtiam eu că ceva mai merge, mă gîndeam că eventual liniile mai îngroÂşate... dar aÂşa e EX-CE-LENT! Dacă îmi spui Âşi de atelierul de broderie......... faci de unul întreg Cre' ca nu esti informat corect asupra modalitatilor de productie. Daca ai deja steagul si vrei sa-l "imprimi" cu imaginea strugurelui si a semnului comunist, iti trebuie oricum imaginile separate, deci ai nevoie de ce a facut Metal Heart si + imaginea cu secera si ciocanul si nu conteaza culoarea imaginii, asta se "regleaza" in ultima instanta din culoarea atei folosite. Pe acestea le poti broda, desi daca drapelul este din saten sau ceva cu fibra sintetica, mult mai ieftin si comod este sa aplici imaginile cu folie de transfer termic. Cu siguranta gasesti la tine in oras d'aia care imprima tricouri cu tot felul de prostii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 ÂŞi hai să ne mai jucăm.... dacă tot văd că vă place Parcă aÂşa e cam puțin... AÂş mai indrăzni să mai pun ceva pe la colțuri, însă mai mic decît cele existente Deasupra strugurelui aÂş pune o cască choper foarte frumos lucrată - din păcate cam asta e ce am găsit eu: Sub siglă aÂş pune un choper, tot cam cel mai bun ce am găsit e ăsta (culmea mai Âşi seamănă cu panarama mea!) Las tot meÂşterii să-Âşi dea cu părerea... [b]cea mai bună lucrătură are voie să scrie pe galben un dicton scurt Âşi cuprinzător, la libera alegere . [/b] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Mersii de raspuns!Sigur sunt persoane care ar avea de pus intrebari cu reflectorul in fata.Steagul romaniei este un simblol;si are prin definitie un statut special.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Tarka, da, nota 10, meriți jumătate de vin! ÂŞtiam eu că ceva mai merge, mă gîndeam că eventual liniile mai îngroÂşate... dar aÂşa e EX-CE-LENT! Dacă îmi spui Âşi de atelierul de broderie......... faci de unul întreg Vezi aci: http://www.brodez.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 În Legea Drapelului n-am găsit nici o referire despre interzicerea modificării sau completării acestuia. Ca persoană fizică îl pot arbora, Âşi nu cred că "aduc vreo ofensă" sau nu-l "tratez cu respect". Dimpotrivă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 În Legea Drapelului n-am găsit nici o referire despre interzicerea modificării sau completării acestuia. TOTUSI, NU-S SIGUR CA-L POTI ARBORA IN PUBLIC. adica in garaj, la intruniri merge dar nu sa defilezi cu el arborat pe mobra. CRED. in ce priveste conceptia grafica: nu-l mai impopotzona cu casti sau ciopere, asa cum e, cu strugurele si secera si ciocanul mi se pare foarte bine. eventual poti inlocui ciocanul cu un pahar cu picior... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Stiu eu un atelier de brodat, in Botosani e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 (editat) În Legea Drapelului acu mi-a picat fisa: scapi de legea drapelului si orice interpretari si-l arborezi oriunde si cand vrei tu daca-i reasezi benzile colorate orizontal (asa cum si gandisera la momentul "inventarii" Romaniei, masonii aceia cu "dreptate-fratie" steagul tarii nou create) ... astfel, ce-o sa ai tu nu e drapelu` oficial al romaniei. deci nu mai poti fi acuzat de nesocotirea lui daca il redesenezi. atentie insa cu secera si ciocanu` - e o lege ce interzice arborarea in public a insemnelor totalitare, inclusiv cele comuniste (aia de-a incalcat-o si primaru` derbedeu Mazare cand s-a costumat in ofiter german). poti inlocui cu o stea sau sa modifici ceva la secera sau la ciocan. Editat Decembrie 17, 2011 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Părerea mea e că deja discuția s-a dus spre alte tărîmuri, destul de îndepărtate zic eu. skvj, eÂşti cel mai aproape de mine. Ai idee Âşi cam cît m-ar costa la dimensiunile de 70x50 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 ÂŞi hai să ne mai jucăm.... dacă tot văd că vă place Parcă aÂşa e cam puțin... AÂş mai indrăzni să mai pun ceva pe la colțuri, însă mai mic decît cele existente Deasupra strugurelui aÂş pune o cască choper foarte frumos lucrată - din păcate cam asta e ce am găsit eu: Sub siglă aÂş pune un choper, tot cam cel mai bun ce am găsit e ăsta (culmea mai Âşi seamănă cu panarama mea!) Las tot meÂşterii să-Âşi dea cu părerea... [b]cea mai bună lucrătură are voie să scrie pe galben un dicton scurt Âşi cuprinzător, la libera alegere . [/b] pe drapel pune casca cu chipul lui Ceausescu, ese ceva super comunist.ura ura :clap: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spulber Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 americanii au chiloti cu steagul usa si sint cei mai patrioti din lume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate