Sari la conținut

Propunere intrunire moto.


klaus88
 Share

Postări Recomandate

Salutari tuturor.Scriu acest topic cu speranta ca voi gasi indrumare si sfaturi legate de o idee pe care o am de ceva timp.Ideea nu este noua,deoarece a mai fost pusa in practica,mai mult in afara,si la noi din pacate nu cu asa amploare.Am mai discutat despre aceasta idee cu mai multi prieteni,si cu tot felul de persoane.Tuturor le-ar surade,dar nu e chiar asa usor pe cat pare. Mai stiu ca muti organizeaza deplasari,dar intre prieteni,in numar mic,mai stiu ca sunt tot felul de festivale si intruniri dealungul sezonului,unele mai reusite,altele mai putin reusite.Totusi ma gandesc ca poate sunt unii care cauta si altceva.Din pacate nu stiu,si aici apelez la voi in legatura cu anumite aprobari,de la tot felul de institutii in domeniul.Nu stiu cati ati auzit de' Ride of the century' care se organizeaza in fiecare an pe data de 18 septembrie in St Louis-Missouri-Sua.E o intrunire la care se aduna in fiecare an de la 1000 pana la cu aproximatie 2500 cati s-a estimat ca au fost anul acesta.Sunt cifre la care unii viseaza,printre care si eu.Cine nu si-ar dori sa participe la o asemenea calatorie de o asemenea amploare.Ajung aici la ceea ce vroiam de fapt sa impartasesc.Mi-am zis ca daca se poate face acolo,de ce nu si la noi,chiar daca poate nu in numar asa de mare,si chiar daca nu avem noi cine stie ce drumuri.Vreau sa va ceri pareri legate de posibilitatea organizarii unui astfel de eveniment,poate unii dintre voi aveti tot felul de functii(pe la orice fel de institutii sau cunoasteti macar) si puteti sa va dati cu parerea despre ce ar implica un asemenea eveniment.O sa postez cateva linkuri cu intrunirea de anul acesta,sa va faceti o idee asupra genului de intrunire la care ma refer.Sper sa gasesc persoane care sa imi imparta acelasi entuziasm si pasiune.Prima problema ar fi data la care ar trebui programata,pt ca multi lucreaza,concedii,sunt plecati sau pleaca afara,oricum weekendul este cea mai oportuna perioada.A doua problema ar fi locatia unde va fi adunarea,traseul care va fi parcurs si punctul de sosire.Va rog,o parere,poate sprijin de orice fel si cine stie ce putem organiza.Multumesc anticipat, numai bine,Claudiu

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=qFiOITXtRVM

http://www.youtube.com/watch?v=e3RFvtnVdWU&feature=related

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 97
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

In Romania ... :crack:

 

Buna ideea !

Proasta locatia !

 

Poate sunt eu pesimit dar...

Daca se organizeaza de cineva promit sa vin (atat cat imi permite timpul, aka sa fie in weekend si NU unul in care nu lucrez ! )

 

 

Stima,

Editat de dudutzu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc! intradevar,undeva in centru trebuie,pentru a fi accesibila tuturor.Nu ma pot gandi la o locatie.Daca exista printre voi cei care stau in centrul tarii,pot da exemple de locatii potrivite pentru aceasta manifestare.Tin sa mentionez,ca spre deosebire de alte evenimente,sunt bineveniti toate categoriile de motociclisti! De la cei cu speedurile,enduro,naked,chopper,supermoto.Absolut toata lumea.Numarul mare este tinta,nu o anumita categorie.Nu facem curse,ne bucuram de un traseu alaturi de toti cei pasionati.Sper.

 

Mi s-a mai zis.Din pacate asta e tarisoara noastra.Traim in ea,e frumoasa si in ciuda conditiilor vitrege de drumuri,sunt atatea de vazut.Sunt totusi si drumuri ,sau cel putin bucatele de drumuri bune.Sunt optiuni.

 

Daca ideea ajunge sa fie simpatizata de cat mai multi,o sa fac tot posibilul sa stie toata lumea de ea,cu ajutorul fiecaruia din voi.E pacat sa nu avem si noi o asemenea intrunire nationala.Parerea mea e ca e doar o notiune de timp,si poate daca nu o faceam eu,sa o propun acuma,sunt sigur ca o facea altcineva.NU cred ca sunt singurul care ar vrea sa participe la asa ceva sau care nu si-a dorit.De asta cer sprijinut tuturor,cu mai multa experienta si in organizare,si ca si trasee.Weekendul o sa ramana ca si perioada a saptamanii,dar daca e sa fie ceva pana la urma,o sa fie greu sa decidem o data.Mai e cale lunga pana sa fie ceva.Eu incerc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu ma dedic 100% acestei "cauze".am putea trimite un mesaj catre toata lumea sa nu mai fie trantori si hoti,cu putina ambitie se poate realiza orice.am o groaza de idei.

unde-i unu nu-i putere ,unde-s doi puterea creste si-n trunirea se porneste! :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc.Asa cum am zis,oricine e binevenit.Sper sa fiu in stare sa adun lumea,si sa o fac si la anul si tot asa.Va rog sa anuntati si voi pe toti pe care ii puteti anunta.Am vrut sa o fac din timp,sa putem analiza propuneri,trasee.Trebuie un teren spatios pentru adunare si un traseu frumos.Astept idei,propuneri.Oricum,de undeva din centrul tarii ar trebui sa fie plecarea,pentru a fi accesibil tuturor.Ca si traseu,o sa aduc si eu cateva propuneri,dar sunt mai utile din partea celor care locuiesc prin centrul tarii,pentru ca stiu conditia drumurilor mai bine ca mine.Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

varu, in Romania, pffff. greu, te lovesti de problema financiara, apoi de motociclistii de oras. si aici nu vat apropo,ci iti zic ca sunt multi liniari, care vai eu....pfff ma bag, is primul, nici nu discut. cand vine momentul nu dai de ei ca de ex.

locatia, cred ca in fagarasului, sibiu, alba iulia, tg mures ar fi cel mai ok, iar transfagarasanu ar fi o ideie in acelasi timp. in vara am vrut sa fac marea, si transfagarasanu, au fost multi zmei, pana la urma am gasit pe totu altcineva care doar m-am dus la el si am reusit sa fac un tihuta.

 

is multi care nu ies cu motoru in timpul saptamanii, doar sa iasa in weekend, dar si atunci 2 ture de oras sa se uite mizdele si fuga inapoi sub fusta mamei. dar nu spun ca nu ar fi si problema financiara.

 

cum au zis si baietii mai sus: ideia e foarte buna, dar locatia si motociclistii i foarte prost.

 

asta nu inseamna ca nu sunt motociclisti, dar nu mai sunt cum erau. acum doar scopul face treaba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ideea este urmatoarea.eu fac un apel tuturor.este invitat oricine.absolut oricine.nu ma intereseaza ce fel de motociclist este.daca vine,ii face placere,toata stima.eu vreau sa organizez ceva deosebit,si stiu ca toata lumea ar participa.ca si probleme financiare,nu vad o mare gaura in portofel pentru o astfel de deplasare.nu e in afara tarii,nu mergem cu hummeru.transfagarasanu l-a facut,vroiam sa fac transalpina sincer.mie imi este indiferent traseul,dar totusi o sa vin cu niste propuneri in curand.trebuie sa ma gandesc.astept si de la voi,toti.eu vreau doar sa adun cat mai multi pasionati,chiar daca iese doar in acel weekend,chiar daca merge zilnic cu motorul.multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ideea este frumoasa,insa dupa ce stabilesti locatia ai nevoie de aprobari de la primarie,ocol silvic,contract cu salubrizarea,cascaval pt 2-3 trupe,curent electric...Am mai spus ideea este frumoasa,insa ai nevoie de cascaval,nervi de otel,timp berechet.Nu sunt pesimist,dar treaba asta poate fi organizata de un club,cum sunt pe afara. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ideea este ca locul unde va fi intalnirea nu este destinat pentru a sta acolo prea mult.nu trebuie curent electric la nimic.din acel punct plecam spre traseul pe care il vom alege.nu trebuie sa ne complicam.toata ideea nu este de festival,ci de calatorie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atunci frate o sa anunti traseul se anunta 100 si la locul stabilit vin 10 insi,noi abia ne strangem sa facem o cheia si din 10 apar 2-3,restul au avut ceva probleme,unu a facut pana pe drum si fel si fel de scuze.M-as bucura tare sa iasa treaba si as participa cu mare drag.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa este claudiu.sa dea domnul sa fie flux.de asta astept tot felul de pareri si propuneri pana sa aduc si eu cateva.nu stiu toate traseele din zona.poate unii au idei mai bune ca ale mele.

 

stiu cum este,pentru ca am patit si eu de multe ori.de aceea vreau sa anunt din timp,si sa tatonez cat pot sa afle toata lumea.nu cred ca ai vrea sa lipsesti de la asa ceva daca reusesc sa o fac,sa fie de amploare.eu fac tot ce pot.daca nu reusesc,eu tot plec.in fiecare vara plec pe undeva.dar sper sa o fac alaturi de un grup consistent.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar trebui sa si fie cineva care sa organizeze asa ceva. Si aici vorbesc de 1-2 cluburi fiecare de macar 30 de membri dintre care macar cativa trebuie sa fie cu dare de mana daca lucrurile merg in final din punct de vedere comercial cam prost.

Bulgarii au asa ceva - Festivalul Moto-Rock de la Veliko-Tarnovo care se tine undeva pe la sfarsitul lunii august - dar au in spate doua cluburi (fiecare de macar 30 de membriu) si sponsori si o traditie de macar 5 ani. Si chestia asta are mai nou sponsorizare si de Ministerul Culturii pentru ca e Festival National de Rock de la ei.

Eu am mari dubii ca poti sa faci la noi aici anul viitor un festival unde sa vina macar 500 de oameni (nu 1500) fara sa ai cluburi mari in spate (care cluburi mari cand dacii s-au spart in cel putin 3 cuburi?) si fara sponsorizare & stuff. Nu ca nu as merge daca ar fi reguli ca la Veliko Tarnovo ca la primul barait esti avertizat si la al doilea esti expulzat, dar nu cred sa fie posibil... Plus ca vad cam imposibil ca armata noastra sa ofere doua randuri de dusuri (baiaeti + fete) si apa de spalat dupa ce te duci la buda, din cate stiu e armata noastra nu inchiriaza asemenea servicii, doar daca inchiriem cisternele si dusurile de la bulgari...

Oricum iti doresc succes in actiunea de a surprinde romanii printr-o actiune bine organizata pe la centrul tarii din cate zici tu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc.Toata lumea are astfel de manifestari.De ce nu si noi.Am inteles ca au mai fost incercari,dar nu s-a facut mare lucru.Sper sa nu fie inca una din acelea.Eu vreau doar sa strang oamenii astia,sa facem deplasarea si sa ne iasa ceva incat sa se mai faca si anul ce va urma.Eu fac tot ce pot,sa fac cunoscuta initiativa,si sper sa gasesc oameni care sa isi doreasca ce imi doresc si eu.

 

mi-a propus cineva pe post de locatie pentru intalnire Padurea Bogati,mi s-a spus ca e drumul foarte bun. rezervatia se afla in sectorul central al Muntilor Persani, pe ambele laturi ale acestui masiv, atat pe versantul estic, mai scurt si mai abrupt (Maierus), strabatut de Parul Maierus, cat si pe versantul vestic (comuna Hoghiz), mai prelung si mai domol, strabatut de Paraul Bogatii.Cai de acces: rezervatia este traversata pe o distanta de 17 km de D.N. 13 Brasov – Sighisoara, intre km 35 si 52, masurati dinspre Brasov.daca stie cineva mai multe detalii,sunt bine-venite.se poate aduna lumea acolo?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cabana Mutele Rosu, Ciucas(pt. 3 km de asfalt gaurit nu e o tragedie; cu motoreta gasesti intotdeauna pe unde sa ocolesti). Are locuri de cazare si locuri de campare cat incape. Zona este extraordinara. Se pot face trasee frumoase pentru motorete: curbe faine pentru speeduri, multe zone de enduro, multe forestiere pentru cei cu enduro-touring, etc... E o idee doar...

 

E pe Brasov-Cheia.

Editat de suzukigsx550es
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc pentru raspuns.eu locatiile nu le stiu din pacate.astept pareri.zona este cu siguranta frumoasa.

 

ideea este gasirea unui spatiu cuprinzator,cat sa ne putem aduna acolo,si de acolo sa plecam pe traseu.si bineinteles destinatia.este acolo un spatiu unde ne-am putea aduna?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Platforma de campare nu au fotografiat-o. Dar este mare. Aici singura varianta e sa beneficiem de ajutorul cuiva care are poze din zona. Adica cineva din Brasov, Sacele, Ploiesti, etc... Cred ca am si eu de acum vreo doi ani numai ca nu mai stiu pe unde. Hmm, poate le gasesc, adica sper.

 

Ba da, ai dreptate; au bagat si doua poze cu platoul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...