Albertt Postat Decembrie 24, 2021 Share Postat Decembrie 24, 2021 Buna seara! In primul rand vreau sa va urez un “Craciun fericit!” si sa ne vedem sanatosi in Noul An. Sunt si eu in cautare de un parbriz pentru er6n meu an ‘06, insa nu am gasit foarte multe variante. Voi de unde ati cumparat parbrizele? Ma intereseaza si SH. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PBD Postat Ianuarie 15, 2022 Share Postat Ianuarie 15, 2022 La 18.06.2020 la 23:32, Ovidiu89 a spus: Buna seara, va rog sa ma ajutati , azi am vrut sa ies cu motorul si din pacate nu mai gasesc cheia de la el . Am un kawasaki er6n 2010 , m am tot interesat cum as putea sa i dau de cap, am inteles ca sunt care fac chei dupa butuc dar întrebarea mea er6n 2010 are chip la cheie sau nu ? Cheia mea din cate tin eu minte era turnata. Astept răspunsuri din partea voastră dar va rog nu ma întrebați de ce nu am doua chei ! Salut! Încearcă ca Unitedmotors Salutare! Caut sistemul de evacuare aftermarket pentru un kawasaki er6n 2012. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 17, 2022 Share Postat Ianuarie 17, 2022 La 18.06.2020 la 23:32, Ovidiu89 a spus: Buna seara, va rog sa ma ajutati , azi am vrut sa ies cu motorul si din pacate nu mai gasesc cheia de la el . Am un kawasaki er6n 2010 , m am tot interesat cum as putea sa i dau de cap, am inteles ca sunt care fac chei dupa butuc dar întrebarea mea er6n 2010 are chip la cheie sau nu ? Cheia mea din cate tin eu minte era turnata. Astept răspunsuri din partea voastră dar va rog nu ma întrebați de ce nu am doua chei ! Se poate resofta si scoate immobilizatorul daca nu mai ai nici o cheie cu cip..sau reprezentanta cum au spus colegul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TyCkle Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 (editat) Buna ziua tuturor, Fac și aici o încercare pentru o nefăcută. Știe cineva unde as putea găsi pompa/sistemul ABS pe piață? Am un model 2006 inițial cu ABS pe care l-am pierdut in urma unor carențe majore de întreținere... Detalii ar fi multe și explicații pe măsură. Totuși apreciez orice intervenție din partea voastră pe acest subiect. Cu stimă! Editat Aprilie 22, 2022 de TyCkle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat Aprilie 26, 2022 Share Postat Aprilie 26, 2022 (editat) Vand parbriz si topcase complete, cu suport dedicat. Parbrizul și topcase-ul sunt demontate de pe Kawasaki Er6-n 2010, sunt complete, originale, includ tot setul de montaj. La cerere le pot monta eu. Preț topcase cu suport 650 lei, parbriz cu accesorii de montaj 350 lei. https://www.olx.ro/d/oferta/vand-parbriz-si-topcase-cu-suport-pentru-kawasaki-er6-n-2009-2011-IDg47jx.html Editat Aprilie 26, 2022 de proffroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hangvalentinf Postat Mai 1, 2022 Share Postat Mai 1, 2022 Salut, Am si eu un ER6N din 2007 si am observat ca turometrul nu se stabilizeaza ,atat la cald cat si la rece tot variaza. Mai are cineva aceasta problema? Oare este ceva normal avand in vedere ca este in 2 pistoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hangvalentinf Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 Salut, am reusit sa fac si o filmare. IMG_4019.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chaos. Postat Iulie 15, 2022 Share Postat Iulie 15, 2022 (editat) Salut, sunt pe punctul de a achizitiona un ER6N din 2012 , sunt incepator si e prima motocilceta. Este potrivita pentru inceput si la ce defectiuni sa ma astept? Multumes! Editat Iulie 15, 2022 de Chaos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Albertt Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 (editat) Salut! Am dificultati in a gasi aceasta piesa in Romania. In primul rand ca nu ii stiu denumirea. Pe ebay o gasesc sub denumirea de "CDI", "ECU", "Relay", insa la noi nu o gasesc deloc. Cum ar trebui s-o caut? Multumesc! Editat Septembrie 6, 2022 de Albertt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Albertt Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 24 minutes ago, patrick1 said: Cam așa: 2009 - 2011 Kawasaki Concours ZG 1400 RELAY BOX 27002-007 https://restauto.com.ua/ru/product/260467-8585796945/ https://www.ebay.com/itm/353985789104 https://www.partzilla.com/product/kawasaki/27002-0007 Iti multumesc mult, Patrick1. Dar cum ar trebui s-o caut la noi, despre ce anume sa intreb? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arsenii Postat Aprilie 23 Share Postat Aprilie 23 Am cumpărat și eu recent un er-6n din 2015 și am un consum de 12-13 litri la sută nu știu de ce are așa consum. Are toba modificată și soft de a2 dar oricum nu explică consumul exagerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 23 Share Postat Aprilie 23 Nici noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LegoLand Postat Aprilie 23 Share Postat Aprilie 23 Este enorm consumul, da. Incearca o resoftare de ECU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate