COObra Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 pai hai frate, va astept de o ora deja, nu mai au astia inghetata si sucuri la rece si nu mai ajungeti? io ma duc singur daca nu veniti. mi-am luat si caucioacele alea semi slic sa ma dau tare pe curbe. ma duc sa mai iau o inghetata si dup aia plec. io mi-am luat si crema de plaja, daia cu factor de protectie 120 sa fac un pic de plaja in poienita. cica sus soarele arde mai tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Cu respectul cuvenit varstei, Ba voi nu sunteti intregi sub casca? pai ba, voi stiti ce e prin zona asta ba? un frig de ingheata materia in tine daca scoti capu pe fereastra! Stiu, si pe mine ma apuca depresia, si caut pe net cum se fac lanturi pt moto, dar e prea de tot! hai ca mai e putin si se incalzeste! parerea mea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 LUV m.am hotarat eu vin cu K.ul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 LUV m.am hotarat eu vin cu K.ul nice Punto:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Merg eu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Ce as mai incerca cauciucurile noi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Nu uitati sa luati si un spaclu,sa puteti cobora de pe mobre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 eu vin cu K.ul Si eu cu folcsvaghenu' decapotabil... http://www.driveandstayalive.com/images/crashes-and-scenes/motorbike-inside-vw_sweden_2005_04.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Admin Share Postat Ianuarie 27, 2012 Bravo domnilor..ma bucur ca sunt doritori.. Harea si Ianakim, voi oricum sunteti echipa de baza.. Altceva, va recomand sa mai dezumflati o idee cauciucurile, pentru o aderenta mai buna. Daca vreti s-o lungim, din Brasov putem urca pe Rasnov, Poiana si retur pe Cheia. Sa va imbracati o idee mai gros, poa te sa mai adie ceva vanticel.. Baietii din Ploiesti, Brasov, nimic?? Nu dati si voi un ceai, ceva, pe la voi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 pt aia care chiar vin, va astept eu in brasov la un ceai daca chiar ajungeti! unde si cand mai exact?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate