HondaSan Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Sa stii ca am bagat si la genunchi niste "vaselina".Sprayul e pentru "mobra",ca tot e pe cardan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 nu uitati de piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 la fel sa fie sezonul 2013 si pentru tine! (am ceva probleme cu computerul, asa ca de-abia luni am sa te inscriu in lista, dar considera ca esti deja inscris. drumuri frumoase sa ai!) petrecere de start: la que pasa, incepand cu ora 19, pe david praporgescu nr. 13. sambata, 13 aprilie... :-) http://www.pubbing.r...uresti/que-pasa o bere pleaca de la 6 lei (ciuc la sticla de jumate), 8 lei heineken, cea mai scumpa e 11 lei, zipfer mica. se asculta rock. fumatul e permis si atmosfera e civilizata. maine pun si poze cu meniul si o poza dinspre exterior a locului, sa nimeriti usor. in mare, locul este in spatele intercontinentalului, la 5 min de mers pe jos de la statia de metrou "universitatii". am fost rugat sa apreciez cat de cat cam cati vom fi, asa ca va rog frumos pe cei ce veti veni sigur sa semnalati asta, multumesc! sa ne vedem sanatosi! Si... un mic secret: La que pasa poate fi intalnit, uneori si Mihai Barbu. Cel care a vandut kilometri pentru Mongolia... O sa-i dau de veste, poate se nimereste prin preajma si bea si el o bere cu noi... apăi să ne vedem sănătoşi eu abia aştept să vă văd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Eu fac tot posibilul sa-mi repar agregatul pana atunci, si daca totul merge bine, dau niste telefoane sa-mi gasesc si o cazare peste noapte la capitala ca sa beau un suc cu lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 una peste alta, ar fi interesant sa facem o poza de grup la motoraliul anual national,, la inceput de iulie in fagaras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 nu uitati de piese dap, sa nu uitam de piese ideea cu piese de la fiecare mi se pare foarte faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 pai... mobilizeaza-te! si cu una si cu cealalta. :-) Super! Ai "numarul de tricou" 24 ! :-) Chiar ne dai tricouri?!Sau e un tricou virtual? Daca se poate io vreau unu adevarat si cu dedicatie de la tine.Pentru colectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 E un tricou virtual, din pacate; nu imi shade in puterea financiara sa tiparesc tricouri, desi ar fi fost o idee funny... Corina e a 26-a inscrisa in "concurs", nu uitati de party si nu uitati sa aduceti cate o piesa mica, uzata, pentru construirea trofeului. petrecere de start: la que pasa, incepand cu ora 19, pe david praporgescu nr. 13. sambata, 13 aprilie... :-) http://www.pubbing.r...uresti/que-pasa Este cam tirziu pentru provincie, mai ales ca venim la tirg dimineata, oricum multumim pentru invitatie Totusi, poate ai cum sa ajungi si tu. Am zis sa fie mai tarziu gandindu-ne ca oamenii zabovesc pana mai tarzior la targ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 petrecere de start: la que pasa, incepand cu ora 19, pe david praporgescu nr. 13. sambata, 13 aprilie... http://www.pubbing.r...uresti/que-pasa o bere pleaca de la 6 lei (ciuc la sticla de jumate), 8 lei heineken, cea mai scumpa e 11 lei, zipfer mica. se asculta rock. fumatul e permis si atmosfera e civilizata. maine pun si poze cu meniul si o poza dinspre exterior a locului, sa nimeriti usor. in mare, locul este in spatele intercontinentalului, la 5 min de mers pe jos de la statia de metrou "universitatii". am fost rugat sa apreciez cat de cat cam cati vom fi, asa ca va rog frumos pe cei ce veti veni sigur sa semnalati asta, multumesc! sa ne vedem sanatosi! Si... un mic secret: La que pasa poate fi intalnit, uneori si Mihai Barbu. Cel care a vandut kilometri pentru Mongolia... O sa-i dau de veste, poate se nimereste prin preajma si bea si el o bere cu noi... Dragii mei, nu uitaţi de petrecerea de sâmbătă De asemenea, nu uitaţi să anunţaţi dacă veniţi sigur, ca să putem aprecia cam câţi vom fi Şi nici de piesa mică, uzată, pentru construirea trofeului. Să ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 salut, sunt inscris in concurs, dar mi-am schimbat motoreta. o sa revin cu poza de la cea veche si poza de la cea noua. numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 salut, sunt inscris in concurs, dar mi-am schimbat motoreta. o sa revin cu poza de la cea veche si poza de la cea noua. numa' bine! okay toate bune şi ţie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 vin si eu cu MVA la petrecerea de sambata. nu stiu exact la ce ora ajungem, dar presupun ca pana in 20. ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 vin si eu cu MVA la petrecerea de sambata. nu stiu exact la ce ora ajungem, dar presupun ca pana in 20. ne vedem acolo roger ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Posibil sa ajung si eu. Mobra cica merge momentan, sa vad ce zice si bugetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Ne vedem deseara, deci. La Que Pasa, Str. General David Praporgescu, Nr. 13 langa Biserica Batistei, incepand cu ora 19. Inauntru, la canapele. http://www.pubbing.ro/local/bucuresti/que-pasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 - Locul 1 la motociclisti : Nelu Bodean : poza 2 ( de pe Probike ) - Locul 1 la motocicliste : Incognito ( de pe Motociclism ) Multumesc frumos Achimoto pentru amabilitate, pentru filtrul de aer (la alegerea mea) si tricoul cu Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 baii sa dea dracii mai tineti minte unde am zis ca am lasat masina.....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Bai baiatule...n-am mai ras demult cum am ras aseara! Editat Aprilie 14, 2013 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) daaa, am crezut ca mor! si-acu` ma dor falcile de la atata ras! mai tineti minte unde am zis ca am lasat masina.....? si vad ca nu te potolesti nici acum! :-)))))))) Editat Aprilie 14, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) baii sa dea dracii mai tineti minte unde am zis ca am lasat masina.....? oO intai ne zici ca vii cu avionu' si-acu' o scalzi cu masinute Bai baiatule...n-am mai ras demult cum am ras aseara! si nu numai faina seara Editat Aprilie 14, 2013 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 ma bucur ca ne-am cunoscut si poate ne vedem si cu alte ocazii, cum ar fi aici http://www.blackhelmets.ro/2013/03/18/atentie-soferi-si-motociclistii-exista-in-trafic-2/ weekendul urmator sau la parada moto si concertul din 27 aprilie de care cred ca stie mai multa lume. daca nu, in cel mai rau caz ramane sa ne vedem la petrecerea de final cand speram sa venim si noi cu niste poze faine salut, sunt inscris in concurs, dar mi-am schimbat motoreta. o sa revin cu poza de la cea veche si poza de la cea noua. numa' bine! hai odata cu pozele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) speram sa venim si noi cu niste poze faine nu ca sa speram, sa veniti cu siguranta cu ceva poze. nu suntem nici unul vreun fotograf profesionist, nu despre asta e vorba, ci poze de calatorie. anul trecut a fost proiectie cu poze si a fost foarte funny. anul acesta finalul se va celebra la "Clubul Taranului" din spatele Muzeului Taranului, acolo au scule profi pentru proiectii. si eu ma bucur mult ca v-am cunoscut pe toti si a fost o seara reusita, kilometri multi si frumosi sa fie, tuturor! poate ne vedem si cu alte ocazii, cum ar fi aici http://www.blackhelmets.ro/2013/03/18/atentie-soferi-si-motociclistii-exista-in-trafic-2/ weekendul urmator sau la parada moto si concertul din 27 aprilie cred ca vin si eu, pe 27 aprilie macar, sa ne vedem cu bine! de asemenea, as vrea sa merg la M.A.N. : /index.php?/topic/693080-man-romania-editiai-5-7-iulie-2013-fagaras/ si reamintesc, premiile "concursului" nostru sunt oferite de b e p a g r o u p si m e t r i c m o t i o n Editat Aprilie 14, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) si nu numai faina seara Ai ma' pisi ca era un apelativ general valabil !!! Editat Aprilie 14, 2013 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 bine ai venit , sa nu uiti de ceva piesulica uzata de la mobra ta. Rares te va adauga in lista Ai ma' pisi ca era un apelativ general valabil !!! of topic, ai gasit scotch?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Ai ma' pisi ca era un apelativ general valabil !!! claaaar, inca ma dor obrajii ))))) of topic, ai gasit scotch?? chiar ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate