RedFox200 Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Bine maa ... fiee .... Paste Fericit si tie nu-mi place sa te vad posomorat )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 end a hepi niu iãr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 cui dau piese ca vreau si eu o sarmaluta de la kali .. direct lui tiranspider sau mie - daca iti e mai usor asa - si le trimit eu omului, am mai strans si de la altii si asa a ramas vorba - dar n-as vrea sa i le trimit mai tarziu de 15 noiembrie, sa aive omul timp sa le inchege in noul TROFEU. (valabil pentru toti cei ramasi datori cu o piesa uzata pentru trofeul de anul acesta) am dat si eu 2 bujii, sper ca nu s-au pierdut nicidecum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 31 0ct = ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) 4478 km pana acum, cu cativa mai multi decat anul trecut. Sper inca la o iesire, timp sa fie ca RCA nou mi-am facut sambata trecuta. Ultima iesire : vizita castelului Bethlen din Cris (Sighisoara-Danes-Cris). Toamna relax intre Danes si Cris: Editat Octombrie 31, 2013 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 ce-aveti mah? craciun, anul nou... aseara erau 19°C, ati ajuns ca babele alea care scot plapuma in functie de calendar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5PkUWkxGWj0 ce-aveti mah? craciun, anul nou... aseara erau 19°C, ati ajuns ca babele alea care scot plapuma in functie de calendar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 aloooo e abia HALUINU" frate ... motanel mi a pozat" si eu am sculptat...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) 31 oct = 25 dec @ianachim: cum te intelegi cu ragdoll? Editat Octombrie 31, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 31 oct = 25 dec @ianachim: cum te intelegi cu ragdoll? man ce e aia ragdoll"""" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) Cica pisica....probabil..... Stiu asta ca am vrut sa adopt o pisica pentru o prietena si am ajuns sa sun la vreo 20 de numere de telefoane pana am gasit o pisica care nu era adoptata. Si nici una nu era de rasa si anunturile nu erau mai vechi de o saptamana. Asa ca se adopta pisici in draci. Clar offtopic. Editat Octombrie 31, 2013 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 31 oct = 25 dec @ianachim: cum te intelegi cu ragdoll? gata man google sa traiasca nu e rag... e birmaneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Foarte tare dovleacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, varza s-a murat sarmalele are loading in 10...9...8.... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 varza s-a murat sarmalele are loading in 10...9...8.... iar pe cei care au incheiat sezonul ii rog sa posteze pozele kilometrilor de final, nu uitati ca peste doua saptamani e 1 decembrie. nu uitati nici de piesele pentru trofeu. si nu uitati nici ca sarmalele lui Kali vor fi asezonate cu tuica lui Incognito. PREMIILE CONCURSULUI SUNT SPONSORIZATE DE b e p a g r o u p si m e t r i c m o t i o n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 cand e spritz-ul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) ar trebui sa-l facem dupa 1 dec, poate in primul weekend . 1 fiind duminica, poate pe 6 (vineri) sau 7 (sambata)? dar sigur se incheie pe 1 concursul? eu planuiam sa mai merg nitel si in decembrie Editat Noiembrie 15, 2013 de unnamed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 ar trebui sa-l facem dupa 1 dec, poate in primul weekend . 1 fiind duminica, poate pe 6 (vineri) sau 7 (sambata)? dar sigur se incheie pe 1 concursul? eu planuiam sa mai merg nitel si in decembrie pai pe 1 se incheie, dar sindrofia o sa fie - aproximativ - in intervalul 10-15 dec. o sa anunt, bineinteles, din timp unde si cum si la ce ora. ideea e ca pana pe intai va rog sa trimiteti pozele kilometrilor, probabil si eu o sa mai merg daca vremea permite, cu siguranta si altii dar data finala a incheierii "concursului" este 1 decembrie. cand e spritz-ul??? intre 10-15 dec, o sa anunt din timp. nu uitati nici de mici piese de schimb pentru trofeu, cele din Bucuresti le pot prelua eu iar ceilalti le puteti trimite direct lui Taz - Tiranspider, nu o mai lalaiti, sa aive si omul timp sa le potriveasca cap la cap. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 am lanturi, foi, pinioane, placute, cred ca mai fac rost si de camasi pistoane segmenti supape, te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Sigur il intereseaza, e mina de aur ce zici tu acolo. Ai si lant de distributie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) da, lant distributie, 4 supape admisie, 2 pistoane, 2 camasi cilinddru, segmenti, garnituri si alte cacareze maine poti sa le ridici pana in 16:00 din militari Editat Noiembrie 15, 2013 de zu1u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 In militari stau si eu. Dau pm acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Am ramas si io dator. Daca va vedeti in Militari, vin cu lantul de distributie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Ok. Oricand intre 12.00 si 17.00. Stabiliti voi si ma aliniez si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 2 lanturi de distributie minim i-am promis si eu. Se pare ca trofeul de anul asta va avea ca tematica .... "distribuirea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate