Dan Rosca Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Voi decideti la ce il folositi, asa cum am spus : scopul e stabilit de voi. Azi fac poza cu produsul final, astept sa imi confirme Kali cum e cu expedierea @ Rares: da-i de stire si lui Lucian, poate liciteaza si mareste colectia Eu zic sa nu pui poze cu el. Mai bine ne vedem ca sa n-il arati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 (editat) Jucaria trebuie sa ajunga la voi. Indiferent ca is si eu sau nu. daca reusesc sa ajung bucuria mea va fi dubla Editat Decembrie 18, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Mai am o idee. Un alt fel de a licita Se liciteaza pana la suma maxima, apoi toti participantii doneaza sumele pe care erau dispusi sa le ofere pentru trofeu. cel care ofera cel mai mult pleaca fericit acasa cu jucaria, ceilalti pleaca fericiti ca au facut un gest frumos. Totul se poate desfasura la un vinisor de-ala bun de-al lui plescoi (ocazie cu care ii asteptam si pe spaidãrilã, si pe Foxtrot) sau online, cum va e mai usor Pentru licitatie online, stabilim un interval in care sa desfasuram activitatea, apoi spaidarul declara castigatorul. Va bagati? ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Bagati un webcam live la plescoi, si sigur ajungem si noi acolo cu sufletul cel putin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Mai am o idee. Un alt fel de a licita Se liciteaza pana la suma maxima, apoi toti participantii doneaza sumele pe care erau dispusi sa le ofere pentru trofeu. cel care ofera cel mai mult pleaca fericit acasa cu jucaria, ceilalti pleaca fericiti ca au facut un gest frumos. Totul se poate desfasura la un vinisor de-ala bun de-al lui plescoi (ocazie cu care ii asteptam si pe spaidãrilã, si pe Foxtrot) sau online, cum va e mai usor Pentru licitatie online, stabilim un interval in care sa desfasuram activitatea, apoi spaidarul declara castigatorul. Va bagati? ; Fain, cu banutii rezultati puteti cumpara o parte mai mare sau mai mica din cele necesare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Mai am o idee. Un alt fel de a licita Se liciteaza pana la suma maxima, apoi toti participantii doneaza sumele pe care erau dispusi sa le ofere pentru trofeu. cel care ofera cel mai mult pleaca fericit acasa cu jucaria, ceilalti pleaca fericiti ca au facut un gest frumos. Totul se poate desfasura la un vinisor de-ala bun de-al lui plescoi (ocazie cu care ii asteptam si pe spaidãrilã, si pe Foxtrot) sau online, cum va e mai usor Pentru licitatie online, stabilim un interval in care sa desfasuram activitatea, apoi spaidarul declara castigatorul. Va bagati? ; Ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Si eu ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Si eu Si mai am o propunere, daca sunteti de acord: sa directionam banutii catre mosociclisti. ori banutii, ori dulciuri sau alimente, zic ei ce le trebuie si noi shoppinguim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Absolut , noi doar dam banii.Ei stiu cel mai bine ce le trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 de acord si eu In definitiv conteaza sa aducem un zambet acolo unde e nevoie de un gest frumos kali te sun maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 As fi vrut sa ma bag si eu, dar din pacate situatia mea financiara cu ocazia sarbatorilor si a urmatoarelor 2 luni se dovedeste extrem de precara. Daca invart ceva zilele astea totusi, I'm in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Moshociclistii va astepta diseara in club Panic (fostul Control) incepand cu orele 21:00 la un concert umanitar cu JerryCo , Red Magnetic , The DaDa , si Intact, prezentare de Hrubaru de la RockFm. Intrarea se face pe baza de donatie pt cazurile sociale si cei din casele de copii. ce ziceti ... va bagati? ne vedem diseara? vineri mergem la cumparaturi iar in weekend mergem sa impartim cadourile. daca va face placere puteti veni si atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Roxette, suna-ma, sunt fierbinte ) Nu-ti pot da PM. Am nevoie de nr tau de tel in legatura cu moshociclistii. Mai aduc ai mei cate ceva maine si mai am prieteni care vor sa ajute. Eu nu pot sa ma misc, am febra, abia mi-am tinut orele azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Moshociclistii va astepta diseara in club Panic (fostul Control) incepand cu orele 21:00 la un concert umanitar cu JerryCo , Red Magnetic , The DaDa , si Intact, prezentare de Hrubaru de la RockFm. Intrarea se face pe baza de donatie pt cazurile sociale si cei din casele de copii. ce ziceti ... va bagati? ne vedem diseara? Normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 trofeul pleaca astazi catre Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 Trofeul a ajuns. Mi-au trecut o multime de nebunii prin cap, inclusiv aceea de a licita "pe neve", intrucat cutia cu trofeul era sigilata si emotiile, va dati seama, ar fi fost mai mari este o adevarata bijuterie jucaria, n-am mai rezistat eroic si am tras cu ochiul in cutie. Ta-naaaaa: Inspectia finala si ok-ul oferit de Mikuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 20, 2013 Admin Share Postat Decembrie 20, 2013 Mikuni nu si-a marcat teritoriul pe trofeul vostru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 Rautate mica ce esti nu-l marcheaza, ca menajera noastra a demisionat de mult, asa ca, vrand-nevrand, ne impartim rolurile in casa. Ei ii vine randul acum sa stearga praful de pe bibelouri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Mikuni Cred ca vroia sa faca o tura cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Paianjene .... ca de obicei bre ...... nu esti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 @tiranspider..... .super .Foarte frumos trofeul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 21, 2013 Admin Share Postat Decembrie 21, 2013 (editat) Mie-mi place si de Mikuni.. ..clar pe urmatorul meu pusoi o sa-l cheme Marzocchi.. Editat Decembrie 21, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 (editat) Se liciteaza pana la suma maxima, apoi toti participantii doneaza sumele pe care erau dispusi sa le ofere pentru trofeu. cel care ofera cel mai mult pleaca fericit acasa cu jucaria, ceilalti pleaca fericiti ca au facut un gest frumos. Totul se poate desfasura la un vinisor de-ala bun de-al lui plescoi (ocazie cu care ii asteptam si pe spaidãrilã, si pe Foxtrot) sau online, cum va e mai usor Pentru licitatie online, stabilim un interval in care sa desfasuram activitatea, apoi spaidarul declara castigatorul. Cum procedam, cand incepem, cand incheiem ? Zi-ne cum/cand/unde - in ce fel ... trofeul Foarte misto a iesit si cel din acest an! Bravo! Editat Decembrie 21, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 (editat) Pana acum au confirmat participarea la licitatie 4 persoane: 1.Rfd 2.Festina Lente 3.Kali 4.Robert.Bobariu Cine sae mai baga ? Editat Decembrie 21, 2013 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate