Dan Rosca Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 neavand feisbuc, nu am cum sa fac un event sa va adun pe toti, asa ca scriu aici: da' anu' asta nu ne vedem si noi? saptamana asta cand vreti .. si hai cu vara ca intru in sevraj .. am fix o saptamana de cand n-am mai mers cu mobra si nu cred ca mai rezist mult (( L-am sunat pe Plescoi, omu' mi-a spus ca maine are o formatie de jazz live si se plateste intrare, 25 lei/om, bani in care intra un pahar de vin la alegere + o farfurie cu 5 bruschete. Sper ca vineri nu mai e jazz. eu vin in orice zi spuneti ca se va comite. in oricare zi. Ramane pentru vineri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Putem merge la karaoke )))) si cantam jazz, no pb ) Yes, vineri, 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Putem merge la karaoke )))) si cantam jazz, no pb ) Hai sa stabilim care cum face. )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 (editat) Pentru calatorii energici care merg spre Bike's on Ice, grija mare in zona Sibiului.... am fost in weekend pana la Ramnicu Valcea cu trenul, si in toata zona Sibiului si in partea de sus din Valea Oltului, era un vant de tremura vagonul cand era oprit in statie, asa ceva n-am prea vazut. Drumul in rest din ce am vazut, era uscat. Editat Februarie 3, 2014 de RedFox200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Deci avem un castigator! Vineri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 pai se merge la karaoke sau la plescoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 3, 2014 Admin Share Postat Februarie 3, 2014 (editat) Ramane pe vineri, la carnacior..cine ajunge primu' da o sticla cu vin Editat Februarie 3, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Ramane pe vineri, la carnacior..cine ajunge primu' da o sticla cu vin Cine ajunge ultimul, da doua sticle de vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 O, nu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 cine ajunge primu' da o sticla cu vin si-o dedicatie (o sa fie jazz si vineri?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 si-o dedicatie (o sa fie jazz si vineri?) aloooo ce atat JAZZZZ m am facut motociclist sa violez babe si voi mai aveti un pic si ma duceti la conservator...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 unora le place jazz-ul ia 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 O, nu ) De ce ? iar vrei sa ajungi ultima ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Ba chiar deloc, tinere hornet dar as intarzia de drag, numai sa va fac cinste, ca mi-a fost dor de voi A vorbit cineva cu Plescoix pt maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 A vorbit cineva cu Plescoix pt maine? Pai nu cred ca e musai necesar, mesele cred ca ni le putem aranja si singuri, aia care ajungem mai devreme. Mi-e lene sa citesc in urma, la ce ora a ramas? m am facut motociclist sa violez babe si voi mai aveti un pic si ma duceti la conservator...... :-)))))))))) tu vino la carciuma si daca nu ti-o placea jazzul, iesi pe strada la vanatoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 6, 2014 Admin Share Postat Februarie 6, 2014 O sa-l sun maine pe carnacior, cam cite persoane sunt invitate? Eu ajung pe la 19.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 unora le place jazz-ul Spidere, sa stii ca nu am uitat de rugamintea ta dar Robert am inteles ca nu e in oras - o sa-i rog pe amandoi (Lucian si Robert) cu un drink in umbra celor doua trofee, dar dupa ce se va intoarce si Robert. Eu ajung pe la 19.00. tot asa o sa ajungem si noi. eu am numarat vreo 12 persoane, cu tot cu "apartinatori". zi-i omului sa nu se agite rau cu mesele - ca si in trecut ni le mai aranjam si noi, a fost chiar funny episodul rearanjatului meselor. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 7, 2014 Admin Share Postat Februarie 7, 2014 (editat) Am vorbit adineauri cu carnacioru' si acesta mi-a confirmat ca avem JAZZZZZZZ si in seara asta. Am insistat sa schimbe repertoriul si mi-a spus ca-l poate aduce in schimb pe Salam..ce preferati? PS: Masa o aranjeaza intr-un salon separat de formatie, iar muzica nu este tare.. Editat Februarie 7, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 mie mi-e indiferent .. mofturosii sa se hotarasca sa stiu daca mai vin sau dau fuguta acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 daca mai vin sau dau fuguta acasa noi venim, insa cu putina intarziere, pe la 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 7, 2014 Admin Share Postat Februarie 7, 2014 Care ajungeti inainte sa spuneti ca masa este rezervata de Luigi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 (editat) mofturosii sa se hotarasca mofturosii sa faca bine si sa vina - in caz ca-i asa ingrozitor si de nesuportat jazz-ul, ne putem muta: fie peste drum, la OTA fie *** pe Bd. Eroii Sanitari, la 5 min. de mers pe jos, la Pub 35 - http://metropotam.ro/Unde-iesim/Bar-terasa-No-35-art7555782858/ *** L.E.: Scuze. La OTA e deschis doar Miercuri si Joi ... . Dar mai e un local peste drum de Plescoi... Sunt variante. Editat Februarie 7, 2014 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Din pacate nu am cum sa ajung. Imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 8, 2014 Admin Share Postat Februarie 8, 2014 (editat) Mie mi-a placut si anturajul si jazz-ul.. Editat Februarie 8, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 si mie, foarte mult! d`aia m-am imbatat ca o servitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate