Kali Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 M-am simtit tare bine, fetelor La final, Roxynel m-a adus acasa cu masina PS: luna viitoare va invit la o blinea (clatita ruseasca) ca la bunica acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 si mie, foarte mult! d`aia m-am imbatat ca o servitoare. bara bara bere bere inca una ca.i placere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 bara bara bere bere inca una ca.i placere..... deci ma lasi sa ma lupt singur cu Bachus si matale comentezi de la caldurica... frumos ti-o shade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 deci ma lasi sa ma lupt singur cu Bachus si matale comentezi de la caldurica... frumos ti-o shade? Rares, important este daca ai facut fata sau nu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 :-)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 PS: luna viitoare va invit la o blinea (clatita ruseasca) ca la bunica acasa Sper ca macar atunci sa ajung si eu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 eu am baut asa la vre-o 400km distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 18, 2014 Admin Share Postat Februarie 18, 2014 (editat) Vinerea asta dam si noi peste vreo carafa de vin, ceva, aveti vreun gand? Editat Februarie 18, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Eu pasez. Am muuuulte de prestat. Next time, for sure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate