ACHIMOTO Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 Frati , tra sa fac si eu rost de poze cu km , maine sun pe cineva sa mearga la motor sa faca ! Revin si cu pozne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 Poze din plimbarile prin Romania in sezonul 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 R E M I N D E R: Pe 7 decembrie, la Papa la Soni , in Bucuresti, str. Sf. Voievozi nr. 13 .Incepand cu ora 18 si pana la ora 24: party! Nu uitati sa-mi trimiteti pozele kilometrilor vostri finali! Nu mai tarziu de 1 Dec. Cu acest prilej se vor acorda micile noastre premii, dar mai ales vom povesti, vom glumi si vom vorbi despre ale noastre calatorii, mobre sau planuri viitoare de ieseala pe doua roti. Sunteti asteptati toti cei inscrisi in concurs, cu rugamintea de a aduce un stick cu cateva dintre cele mai frumoase fotografii din iesirile voastre din acest an. Acestea vor fi proiectate pe peretii crasmei, sub forma unui slideshow. Pentru cei ce nu pot veni dar au trimis poze am sa ma ocup ca si acestea sa fie prezente. Codru, proprietarul localului (si el motociclist) va asteapta cu cate un print al celei mai frumoase poze din calatorie. Aceste printuri ale pozelor noastre vor fi expuse timp de o saptamana la Papa la Soni , in cadrul unei expozitii foto dedicata calatoriilor noastre cu motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 poza cu bordul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 http://www.facebook....50157895040365/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_MoUsE_ Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 (editat) well, am ales 5 atunci sa ne vedem cu bine ca si parere... poza 5 (cea de pe plaja) mie unul mi se pare foarte buna (asta daca se accepta si voturile "publicului") - de precizat ca multe poze din concurs sunt foarte tari, dar parerea mea ca poza "castigatoare" ar trebui sa aiba si o minima legatura cu motorul Editat Decembrie 2, 2012 de _MoUsE_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 daca se accepta si voturile "publicului" normal! oricum, ulterior intalnirii din 7 dec va fi expo. in public, cu public. deci... publicul decide! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 normal! oricum, ulterior intalnirii din 7 dec va fi expo. in public, cu public. deci... publicul decide! maine intra jucaria la vopsit. ( am terminat modificarile ) daca nu aveti preferinte la culoare eu as face cu negru..??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 maine intra jucaria la vopsit. ( am terminat modificarile ) daca nu aveti preferinte la culoare eu as face cu negru..??? opaa, o si vopsesti... cred ca negru e culoarea preferata de mai toti motociclistii, cred ca nu va protesta nimeni! :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Poza o pun maine , ca acum imi este prea somn ! si mie lene ca nu se mai poate uraca direct pe forum 67007 km initial prin ianuarie februarie - 88483 km acum = 21476 km in total ..... cu vreo 5 schimburi de ulei , cu releu incarcare ars , cu stator curent ars , anvelope terminate , kam facut si pe offroad si pe strada ....... ne vedem maine cu poza !!! Sper sa ne vedem si vineri ! fac tot posibilul sa ajung ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Poza o pun maine , ca acum imi este prea somn ! si mie lene ca nu se mai poate uraca direct pe forum 67007 km initial prin ianuarie februarie - 88483 km acum = 21476 km in total ..... cu vreo 5 schimburi de ulei , cu releu incarcare ars , cu stator curent ars , anvelope terminate , kam facut si pe offroad si pe strada ....... ne vedem maine cu poza !!! Sper sa ne vedem si vineri ! fac tot posibilul sa ajung ! ar fi super sa vii! hai! (si nu uita de poza, maine - ca as vrea sa intocmim clasamentul, ca doar maine nu-i poimaine...) toate bune! Editat Decembrie 5, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 de la ce am plecat la ce o sa iasa..... auuuuuu Daca bei sirop de tuse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 jucaria e terminata:) daca celui care primeste macheta, nu o sa-i placa, am un coleg la servici indragostit de ea .. decat sa zaca printr-un garaj... dar nu cred ca nu o sa-i placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 ar fi super sa vii! hai! (si nu uita de poza, maine - ca as vrea sa intocmim clasamentul, ca doar maine nu-i poimaine...) toate bune! ca tot veni vorba de clasament, camarazii de pe locurile 2 si 3 vin maine seara? sa nu car tzuica degeaba daca nu vin, cum facem? sau o dam amatorilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 La 1 Dec concursul nostru s-a incheiat. C L A S A M E N T : LOCUL 1: #14. – Lucianggg – TOTAL KM: 25.489 LOCUL 2: #7. - dexxter – TOTAL KM :17.785 LOCUL 3: #31. Mihutz77 - TOTAL KM: 17.011 LOCUL 4: #26. zu1u - TOTAL KM: 13.524 LOCUL 5: #37. Noni – TOTAL KM: 13.252 LOCUL 6: #12bis. - Mario MT-03 – KM PARCURSI: 8.365 LOCUL 7: #9. – Viesparul – TOTAL KM: 8.127 LOCUL 8: #3. – mitza123 TOTAL KM: 6.391 LOCUL 9: #23. Catalin (VN50) – TOTAL KM:6.270 LOCUL 10: #36. ggabriel -TOTAL KM: 6.259 LOCUL 11: #8. - Tiranspider – TOTAL KM: 6.087 LOCUL 12: #28. incognito - TOTAL KM: 5.149 LOCUL 12 BIS: #5. – Owene – TOTAL KM: 4.299 LOCUL 14: #29. Dan Rosca – Rfd – TOTAL KM: 4.270 LOCUL 15: #21. nicon - TOTAL KM: 3.733 LOCUL 16: #11. - pomo – TOTAL KM: 3.505 LOCUL 17: #41. Corina Elena – TOTAL KM: 3.349 LOCUL 18: #40. Nelu Bodean – TOTAL KM: 804 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 uf, nici macar ultimul loc nu e al meu, mi-ar fi prins bine 2 litri de benzina =)) in alta ordine de idei, sper sa va placa trotineta sa aveti dixtractie placuta si sa vad poze. musai cu trotineta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Hello, cum ziceam si la "vecini": "felicitari tuturor participantilor!!! si vorba lui Lucian, toti suntem castigati - suntem sanatosi - si, as mai zice eu - mai prindem un sezon tuica mea s-o beti voi daca va e sete; daca printr-o minune scapa, il rog pe Tiranspider s-o puna bine, ca sigur ne mai vedem la un "sirop de tuse" pe undeva! distractie faina maine! am sa beau un Jack in sanatatea voastra!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Pfuai, locul 4 din ce vad eu acolo.... ma rog, asta ar fi fost, n-am apucat sa mai trimit poza din pacate inca. Si asta in conditii in care mi-a cedat motorul in septembrie. Pai in stilul asta la anu imi iese de o tzuica cel putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Hello, daca printr-o minune scapa, il rog pe Tiranspider s-o puna bine, o sa am grija sa o pun bine .. =)) deci jucaria e in drum spre voi, si astept reactii injuraturi.. Editat Decembrie 7, 2012 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 o sa am grija sa o pun bine .. =)) deci jucaria e in drum spre voi, si astept reactii injuraturi.. roger, 2 litri merg la tine atunci , ai grija sa ramana intacți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 ai grija sa ramana intacți Mananci ursule miere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Multumesc din suflet pentru premiile frumoase pe care le-am primit. Multumesc! Acum am prea multa bere, JD, tuica, cafea in cap, pentru o gandire coerenta... Revin cu un post mai coerent spre miercuri--joi, cand imi trece mahmureala... cineva m-a intrebat daca nu este de vanzare macheta. ASA CEVA, NU SE VINDE! Dexter + Mihut... Alo! Dexter + Mihut... Roger! chhhhhhhchhhhh Roger..... chhhhhchhhhhhh roger! Mihut si Dexter, ma auziti? Chhhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 .... cineva m-a intrebat daca nu este de vanzare macheta. ASA CEVA, NU SE VINDE! ..... multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 (editat) revin cu pozele cand incep sa nimeresc tastele... si mai dureaza :-))) mie mi-a placut mult aseara, m-am simtit intre prieteni. trofeul facut de tiranspider cu mainile lui a fost senzatia serii! Au aparut primele poze, aici: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.377038172390626.88576.100002533380683&type=1 Si iata TROFEUL: Editat Decembrie 8, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Sincere felicitari Rares, baieti si fete. Asta este spiritul motociclismului! La multi kilometri frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate