MrD Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 Dupa ce o sa pleci intr-o tara straina, si o sa fii considerat un jeg de tigan roman, o sa-ti doresti sa poti ciocni o bere cu un roman sau doi si sa recapeti putin din patriotismul ala de care spui tu ca duci lipsa, Am fost odata intrebat daca sunt rus pentru ca sunt saten cu ochi albastri si cand am raspuns ca sunt roman, omul a spus "even worse" . Exista o vorba "Ai grija de ce-ti doresti, ca e posibil sa ti se intample" Lasa ca mai am eu vreo 2 amici (unul l-ai cunoscut si tu, "inginerul" de langa mine) care cred ca odata cu pasaportul britanic toata planeta ii vede drept pure brits cacao, parca astia de aici nu stiu mersul lucrurilor...vb lui Lupurad, tot "second hand" te vad. Eu unul traiesc in UK de aproape 6 ani, copilul s-a nascut aici, joburile aici le avem...adica cam toata socoteala e in UK, insa nostalgia de casa, de RO, e in permanenta aceasi. Pe de alta parte sunt motive suficiente care sa ma faca sa-mi intorc privirea de la o eventuala revenire in RO. Sunt mult prea multe care cantaresc in balanta in ambele sensuri si stiu sigur ca nu sunt singurul care e in aceasi situatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate