dany_oldmoto Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) cum spune si titlul se vinde ural m62 din 1964 -inmatriculata in ucraina,se poate circula cu procura notariala lejer si la noi in tara. -se vinde cu carte verde la cerere,in ucraina nu trebuie itp la moto. -asigur procura direct pe cumparator -ambelaj nou -set motor nou -chiuloase noi -dinam nou -releu incarcare nou -carburatoare noi k301(le-am folosit la mine pe m72 o vara) -instalatie 6v perfect functionala -aprindere electrronica noua -baterie 6v noua -tobe noi toate piesele sint originale rusia de la mama lor.(se poate verifica foarte simplu) motocicleta este in stare inpecabila de functionare,cutie grup,fara uzuri,rotile sint inpecabile. se vinde impreuna cu pinioanele de distributie(sau la cerere le schimb eu)de cind am pus dinamul nou face galagie distributia, de aia e indicat de schimbat si pinioanele. pret fix 2000 de euro Editat Februarie 19, 2012 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Noroc la vinzare arata exceptional si se aude super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Martie 31, 2012 Autor Share Postat Martie 31, 2012 Ultimele poze cu jucaria,o amintire placuta Motocicleta sa vindut,ma bucur ca a ajuns la cine trebuie. Urmeaza la vinzare: m72,mt12,mt11,k750(pt.viitori amatori) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 frumoasa mai era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 (editat) frumoasa foc. numerele sunt de ucraina, nu? cu cat ai dat-o? in RO s-a cumparat? Editat Martie 31, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Martie 31, 2012 Autor Share Postat Martie 31, 2012 frumoasa mai era Eram indragostit de ea,e una din singurele moto de care imi voi aminti mereu.Era o placere so calaresc,o senzatie unica,am calarit multe moto, dar asta avea ceva.. ce nu am intilnit la alte moto. Am o presimtire ca trec pe URAL cit de curind. frumoasa foc. numerele sunt de ucraina, nu? cu cat ai dat-o? in RO s-a cumparat? Numere de ucraina,luni trebuia sai scot cartea de indentitate so trec pe RO,dar a aparut persona potrivita,din cite am inteles ramine in tara. a plecat in 1800 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 sal.. a ramas sorusa merge brici pe camp de ai sar capacele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 sal.. a ramas sorusa merge brici pe camp de ai sar capacele... frumos uralul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 1, 2012 Autor Share Postat Aprilie 1, 2012 sal.. a ramas sorusa merge brici pe camp de ai sar capacele... Frumoasa jucaria,culoarea e bestiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarc7 Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 sal.. a ramas sorusa merge brici pe camp de ai sar capacele... Care este pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 (editat) Care este pretul? Numere de ucraina,luni trebuia sai scot cartea de indentitate so trec pe RO,dar a aparut persona potrivita,din cite am inteles ramine in tara. a plecat in 1800 de euro. Editat Aprilie 2, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Omu l-a intrebat pe Cisu care e pretul pt a lui, nu cat e a lui Dany. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Care este pretul? sal.. din pacate nu se vinde . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 3, 2012 Autor Share Postat Aprilie 3, 2012 Care este pretul? Mai am una in ucraina identica,daca esti interesat o aduc acasa si am apuc de ea,eu o mai tin acolo, ca in ultima vreme le vind bine si acolo la macaronari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Mai am una in ucraina identica,daca esti interesat o aduc acasa si am apuc de ea,eu o mai tin acolo, ca in ultima vreme le vind bine si acolo la macaronari. Salutare, ceva pe la max. 1500 e imi poti gasi si mie un motor frumusel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 1, 2012 Autor Share Postat August 1, 2012 Salutare, ceva pe la max. 1500 e imi poti gasi si mie un motor frumusel? Doar nipru la bani astia pot avea. Am in ucraina un nipru cu 800 de km reali,moto e cum a iasit din fabrica(neagra,dungi,crom..etc) Se poate inmatrcula la noi fara probleme,cu acte de ucraina o dau in 1300 sau inmatriculata la noi 1500 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 mi-ar prinde bine si mie un ural cu atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 1, 2012 Autor Share Postat August 1, 2012 mi-ar prinde bine si mie un ural cu atas. Din pacate ceva bun greu de gasit la un pret bunicel,string poloni cam tot cei pe 2/3 roti din ucraina,deja sint pe ultima suta de metri motoarele bune..ramin doar jegurile sau epave irecuperabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 dar poate ramane discutia deschisa, nu? apari la intrunirea de la Siriu? poate vorbim acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Trend: -vreau ural -bun -ieftin Pai ori una, ori alta... PS: cel mai bun e ala' nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 1, 2012 Autor Share Postat August 1, 2012 dar poate ramane discutia deschisa, nu? apari la intrunirea de la Siriu? poate vorbim acolo. La Siriu nu cred ca ajung, daca gasesc ceva bun te anunt. Saptamina ce vine merg dincolo sa vad ceva moto si poate pica un ural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Doar nipru la bani astia pot avea. Am in ucraina un nipru cu 800 de km reali,moto e cum a iasit din fabrica(neagra,dungi,crom..etc) Se poate inmatrcula la noi fara probleme,cu acte de ucraina o dau in 1300 sau inmatriculata la noi 1500 euro. In regula, ma intereseaza in principiu neinmatriculat la noi dar cu acte pt. inmatriculare. Daca este posibil vreau si eu mai multe detalii: an, capacitate si eventual 1-2 poze.(edyneagu@yahoo.com) Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate