cipenyrider Postat Septembrie 25, 2012 Autor Share Postat Septembrie 25, 2012 Enache are ! chiar am o poza de la ce ati facut duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Soimilor, cui ii e pofta de o pizza Papa Bun??? da unde se face pizza asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Soimilor, cui ii e pofta de o pizza Papa Bun??? Ai terminat de montat cuptorul? Cand mai trec pe acasa vin pacolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 (editat) pun ceva poze de la nunta Editat Octombrie 12, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 casa de piatra insurateilor,si numai bucurii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 multam fain dacule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjakat Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) La multi ani, Mitrut! Multa sanatate si tot ce iti doresti! Mihael & Katy cu dedicatie.... http://www.youtube.com/watch?v=SwS8eQ_lff8 Editat Octombrie 26, 2012 de ninjakat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) mulumesc Editat Octombrie 26, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 multumesc multumesc toate cele bune si voua acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator motociclistt Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) ...dupa cum spuneam: http://www.cautpensiuni.ro/pensiune/pensiunea-cerbul-dobarlau-valea-dobarlaului-covasna http://www.tourismguide.ro/tgr/pensiunea_cerbul_dobarlau_brasov_1600.php Editat Octombrie 29, 2012 de motociclistt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 enache da nu postezi nimic cu salonu automotohidroaerocalare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator motociclistt Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Buna asta, buna tare... numai ca cerbul nostru intra mai rar pe forum. cand il lasa nevasta, sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 ma fratiuci, ce c.cat mai faceti? ati bagat motoretele la somn? eu acum cateva zile am scos-o pe dansa la o plimbare. mi-au inghetat genunchii, dar "s-a meritat". ps: Mitrut, cum ii viata de om serios ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) salut cataline , mobrele is deja la barlog fara baterii(cel putin ale mele) am dat si yo o tura mica sambata pana sus la havana si inapoi si gata k ii frig grozav la anu de acu, si cu omu serios cum sa fie bine deja mi o aparut primul fir de par alb , salutari si toate cele bune Editat Noiembrie 14, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 19 ani gospo la anu schimb prefixu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 dapi nush ceva propuneri? yo orikum de craciun is la sibiu da de rev is aks, sper.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2012 veniti careva la iasi in week-end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 de sarbautori ce ati mai stabilit?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Soimilor ce ati primit de la Mos Nicolae? sau ati fost obraznici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 deci ii facem o vizita dobarlaului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 hai sa il trezim...sa il scoatem din barlog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Pentru cei care ma cunosc si imi cunosc moto va rog lasati-mi un review la : /index.php?/topic/678669-vand-kawasaki-zx6r-impecabila/ Multam' fain si daca o dau fac cinste cu o berica !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 facem o vatra dornei sau malini pe o partie undeva intr.una din zilele de craciun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 bun, vb ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate