RIDE TO LIVE Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Vroiam sa va intreb in legatura cu verificarea tehnica la motocicleta; in cite locuri se face in TM? O descriere rapida la tema asta va rog. Voi face pt prima oara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobob4d Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 itp sau verificare tehnica poti face in curte la guban pe strada eroilor. Bogdan Ivan: 0724063679 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 curtea Guban = prima statie ITP cu stand pentru testare moto. Intre timp stiu ca au mai aparut si altele, personal am fost acolo si pot spune ca am fost multumit. Unul din ingineri era motociclist. Fii pregatit sa lasi motocicleta pe mana lui pana se face testarea propriu-zisa,asta e practica, insa poti sa si refuzi treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Februarie 23, 2012 Autor Share Postat Februarie 23, 2012 curtea Guban = prima statie ITP cu stand pentru testare moto. Intre timp stiu ca au mai aparut si altele, personal am fost acolo si pot spune ca am fost multumit. Unul din ingineri era motociclist. Fii pregatit sa lasi motocicleta pe mana lui pana se face testarea propriu-zisa,asta e practica, insa poti sa si refuzi treaba asta. Am sunat, insa intra robotul. Numar gresit? Stiti, eu si motorul meu sintem la 750km de TM, intelegeti voi ce vreau sa spun cu verificarea.... Ce variante ar mai fii in afara de curtea Guban? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 RAR la intrarea in Timisoara dinspre Cenad. Peste drum de fabrica Coca Cola. 0256-206702 e numarul de la programari unde este OBLIGATORIU sa suni inainte ! Trebuie sa ai talon, Cartea (CIV) si buletin proprietar. Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 itp sau verificare tehnica poti face in curte la guban pe strada eroilor. Bogdan Ivan: 0724063679 Numarul de telefon, dupa cum il stiu eu, este: 0724 069 679. Tot Bogdan... Poti sa incerci sa suni pe asta. Am fost si eu la ei. Baieti de nota 10! Bafta! Cristi D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Am sunat, insa intra robotul. Numar gresit? Stiti, eu si motorul meu sintem la 750km de TM, intelegeti voi ce vreau sa spun cu verificarea.... Ce variante ar mai fii in afara de curtea Guban? A mai incercat un coleg din Germania treaba asta , nu am reusit fara moto . poate ai mai mult noroc. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny690 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 (editat) Ontopic dar daca nu sunt proprietarul din acte si nu am buletinul lui???se poate face "practic"??? Editat Februarie 23, 2012 de danny690 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Februarie 23, 2012 Autor Share Postat Februarie 23, 2012 Va multumesc, sa vedem cum va fii. Deci, fara urcat moto pe remorca si lipa, lipa, usurel asa catre Ro, nu voi scapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobob4d Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Ontopic dar daca nu sunt proprietarul din acte si nu am buletinul lui???se poate face "practic"??? trebuie sa ai cartea de identificare, talonul si buletinul tau si bani Numarul de telefon, dupa cum il stiu eu, este: 0724 069 679. Tot Bogdan... Poti sa incerci sa suni pe asta. Am fost si eu la ei. Baieti de nota 10! Bafta! Cristi D. scuze am scris putin gresit nr. cel ce la dat cristi e bun. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 am fost si eu azi si mi-am facut verificarea si chiar pe bune Bvd. Eroilor de la Tisa nr.35-40 (in curte la Guban) Tel.: 0356.460.963 Fax: 0356.460.962 Email: contact@automotoitp.ro Ing. Razvan Ivan Ing. Bogdan Ivan Ing. Cristian Supercean L-V: 09:00-16:00 L-V: 09:00-16:00 L-V: 12:00-19:00 S: 08:00-12:00 *sambata programul statiei este intre orele 09:00-12:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 (editat) Azi am facut si eu verificarea tehnica a vacutei la statia baietilor din curte de la Guban. Baietii sunt super OK, recomand! Editat Februarie 29, 2012 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
semerketh Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Cat mai costa acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Cat mai costa acum? Am platit 70 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Si eu trebuie sa ma duc azi sau maine. Si eu trebuie sa ma duc azi sau maine. Fost, rezolvat. Recomand si eu ITP la Guban. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Martie 2, 2012 Autor Share Postat Martie 2, 2012 Maine incarc animalu pe remorca si viiiiiiiiaaaa Romania. Hai primavara hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 salutare!! vin si eu cu o intrebare..daca am radiat o motocicleta din circulatie..si daca o vind altei persoane mai poate fi reinmatriculata? adica viitorul propietar trebuie sa plateasca la fel ca la prima inmatriculare? motoru mai are cartea de identitate..si certificatu de radiere.. ps:am mai scris si in alta parte dar nu imi raspunde nimeni acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny690 Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 ITP moto la Utvin,70 ron, cafeaua din partea casei. recomand cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi! Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Salut, Am si eu o intrebare (imi cer scuze daca a mai pus-o cineva si nu am vazut) . Trebuie sa merg la RAR sa imi trec motorul pe mine si are ITP-ul expirat. Sa merg cu inspectia facuta sau sa ii las sa o faca ei? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Fa-ti itp-ul inainte. Sunt mai multe service-uri care fac ITP moto.Unul este in curte la Guban,altul pe Calea Buziasului in spate la Heaven.Sunt mult mai ok baietii decat cei de la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi! Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Multumesc ! Mi-am facut azi ITP-ul in Utvin. Super de treaba omul, puteti sa mergeti cu incredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TM66ADA Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Dragi traficanti (colegi de trafic) , am fost si eu ieri la ITP in curte la Guban..... Am doar un cuvant pentru cei de acolo...... de exceptie !!! Ajuns, discutat, rezolvat..... merci date de contact daca nu aveti inca.... Astrum SRL Program L-V - 12:00 - 18:30 S - 10:00 - 12:00 Cristian - 0723.266.565 IS PE STRADA DIN NOU...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 wb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) Dragi traficanti (colegi de trafic) , am fost si eu ieri la ITP in curte la Guban..... Am doar un cuvant pentru cei de acolo...... de exceptie !!! Ajuns, discutat, rezolvat..... merci date de contact daca nu aveti inca.... Astrum SRL Program L-V - 12:00 - 18:30 S - 10:00 - 12:00 Cristian - 0723.266.565 IS PE STRADA DIN NOU...... Numarul dat de tine apare ca fiind nealocat . Poti sa verifici ? Am incercat si la Bogdan , dar nu raspunde nimeni . Rectific : sunat si rezolvat programarea pe numarul de fix . Editat Mai 16, 2012 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Cat Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Am platit 70 de lei. Curios, am fost azi la cei din curtea Guban si am platit 100 Ron! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate