Phoenix79 Postat Martie 25, 2012 Autor Share Postat Martie 25, 2012 Am petrecut o zi cu slefuit roata si montat stop. Urmeaza roata spate. Iata rezultatul In sfarsit gata de drum. Am facut o tura. E pur si simplu extraordinar motorul asta. Am tot incercat sa caut minusurile dar deocamdata nu am gasit nimic. Schimbator precis, acceleratie prompta, tinuta de drum super, comfort maxim. Singurul lucru ce lipseste e comenzile avansate. Dar asta se rezolva cu timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Usor usor iti iasa frumos bijuteria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2013 Gata cu pozitura nenorocita. Faceliftul a inceput Va urma comenzile avansate si un pic ajutor pentru respiratia motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 S-a cam lasat asteptat ape-ul ... dar in sfarsit a ajuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2013 Am cheltuit o gramada de bani cand am luat motorul. Am avut nevoie de timp pentru revenire financiara Ieri am montat comenzi avansate, hyperchargerul. Va zbura tot bordul, ramane doar ledurile cele mai importante. Urmeaza sa introduc tot cablajul electric in ghidon. Ridic fata rezervorului cu 5-6 cm. etc. Mai adanc nu ma bag anu asta ca nah. inca nu ma lasa constiinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Is curios cum o sa arate ridicat rezervorul... ca si pe mine ma batea gandul... baga mare! Ti-ai luat kit-ul sau faci ceva de mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 8, 2013 Autor Share Postat Februarie 8, 2013 E mult prea simplu de facut. si am libertatea de a alege inaltimea cea mai convenabila. Am bagat cablurile in ghidon. Am observat ca gaurile facute de producator au in interior o muchie foarte ascutita. De frica sa nu taie cablurile, am scos tot cablajul afara. Cu un biax am rezolvat problema. From scratch to metal \m/ hehe. Noul bord numai pentru leduri importante, si inaltatorul rezervorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitza123 Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Intrebare intrebatoare...exista cineva prin bucuresti cu un fxdwg wide glide? Ma bate gandul spre unul, dar as vrea sa il vad si eu live inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 21, 2013 Autor Share Postat Februarie 21, 2013 Cu ajutorul maestrului @masoyama --> From scratch to leather Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Super Mas.Super lucrare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 @pheonix27 Vezi ce faci anul asta cand mergem la plimbari sa nu mai patesti ca anul trecut la Tulghes!!! Ca iti rup fasul ) , mergi asa frumos si cum trebuie cu gasca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 21, 2013 Autor Share Postat Februarie 21, 2013 Apoi si atunci mergeam cum trebuie. Asta e... Uneori nu poti evita destinul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Meseriiieeee! Pus si ceva stafii de flacari, vad io acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Apoi si atunci mergeam cum trebuie. Asta e... Uneori nu poti evita destinul... Desigur, destinul e destin. Mai ales ca la 30 de km dupa i s-a dus motorul lui Zoli!!! Au iesit excelente coburile, chiar superbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Prinde formaaaaa Mai este de lucru dar nah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 @Phoenix27 De indata ce o sa fie vremea chiar buna pentru mers la mine in zona am sa fac un drum spre tine sa-ti vad jucaria . E altfel cand o vezi cu ochiul liber, deabia astept sa vad ce face @Zoliart la Ironhead-ul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Ironul e gata, vopsit, curatat, reglat, numai ca Zoli e prea lenes sa faca o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 pai ..fa tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Idee buna! La asta nici n-am gandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Ironul e gata, vopsit, curatat, reglat, numai ca Zoli e prea lenes sa faca o poza Sa-i rup fasul, lasa ca merg cand incep sezonul si le vad pe amandoua si am sa-ti zic care-i mai fain! pai ..fa tu LIKE ca pe facebuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Cu ajutorul maestrului @masoyama --> From scratch to leather BELEA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 8, 2013 Autor Share Postat Martie 8, 2013 pai ..fa tu Uite aici /index.php?/topic/65310-shovelpanknuckleflatheadironhead/?p=3367694 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Prinde formaaaaa Mai este de lucru dar nah... Felicitari, arata superb. Singurul lucru care ar mai putea fi facut (poate) ar fi o guma lata pe spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Prinde formaaaaa Mai este de lucru dar nah... Frumos arata! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 11, 2013 Autor Share Postat Martie 11, 2013 In curand revin cu poze, cu motorul gata de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate