samolapraga Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Impreuna cu zigzag si adiviraj am facut o mica tura enduristica in muntii Baiului. Traseul a fost Campina, valea Doftanei, pasul Predelus, Sacele, de unde am luat-o pe drum inapoi pana in Azuga. De aici pe culmea Urechea am urcat pana pe Sorica de unde am tinut creasta baiului pana in Secaria si inapoi in Campina. Am avut noroc de vreme buna si de un pic de adrenalina, mai ales pe urcare. Din pacate, iarasi a fost prea putin timp pentru pozat mai calumea, data viitoare va trebui sa ne trezim de mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Bravo, superbe poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Baftosii!!! Ati prins vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Intr-adevar o tura frumoasa.Dar nu numai peisajele dau frumusetea turei cat si oamenii cu care faci tura respectiva. Spor la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 (editat) Ca bine zici, Adi Editat Octombrie 30, 2006 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 foarte tare frate, foarte frumos toamna n-am mai pus poza pe threadul vostru, aveam de gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Frumos bre ! Recunosc maretia acestei distractii si stilul lui zig-zag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Frumos bre ! Recunosc maretia acestei distractii si stilul lui zig-zag Mey Steel! stai k boshorogii si te uit la poze, si mine de altfel! numai k tu esti Expirat inainte de termen ai Enduro si l calaresti k pe un chopper! eu zik sa iesi si tu k el prin koklauri, sau sa mi l dai mie ! frumoase poze baietzi... Zig Zag, ne bama unghiile'n gat..norok k nu am ce manca si le am rontzait! super baiezti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Intr-adevar o tura frumoasa.Dar nu numai peisajele dau frumusetea turei cat si oamenii cu care faci tura respectiva. Spor la toata lumea. Bine asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Mey Steel! stai k boshorogii si te uit la poze, si mine de altfel! numai k tu esti Expirat inainte de termen ai Enduro si l calaresti k pe un chopper! eu zik sa iesi si tu k el prin koklauri, sau sa mi l dai mie ! frumoase poze baietzi... Zig Zag, ne bama unghiile'n gat..norok k nu am ce manca si le am rontzait! super baiezti! Bre KLE-ul este muci in teren,este greu,inalt si instabil de fata....apoi vba ta..mi-ar place dar am retineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 faine poze pacat ca nu mai am timp sa mai bag si eu ceva trasee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 foarte frumos....mai vrem poze dastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_me Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate