murano Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 salut! Care stie o metoda de lustruire a alumiuniului "homemade"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 salut! Care stie o metoda de lustruire a alumiuniului "homemade"? vezi ca este un topic la discutii generale. /index.php?/topic/673028-polish-la-toba-moto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Martie 2, 2012 Autor Share Postat Martie 2, 2012 mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Spor la frecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 (editat) smirghel de apa de la granulatia 320,400,600,800,1500 pina la 2000 deja de la 1500 se vede luciul , bere sau vin si o muzica buna ,ai de tras dar ce iese la final ...... http://www.youtube.com/watch?v=9UEtQS-n258&feature=plcp&context=C36d80f5UDOEgsToPDskJcHZOzu-ovckHLCz3T2q2C Editat Martie 2, 2012 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 si ce trebuie facut pt ca luciul sa se mentina? eu mi'am facut jantele asa si pt vreo 2 saptamani nu mi mai simteam varful degetelor. problema e ca in contact cu praful , apa si grasimea de pe lant se cam matuieste luciul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 si ce trebuie facut pt ca luciul sa se mentina? eu mi'am facut jantele asa si pt vreo 2 saptamani nu mi mai simteam varful degetelor. problema e ca in contact cu praful , apa si grasimea de pe lant se cam matuieste luciul Lac transparent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 (editat) Nu merge cu lac, sunt sanse ff mari ca lacul sa sara , o cirpa de bumbac sub sa si din cind in cind o polishare Editat Martie 2, 2012 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 (editat) sau daca vrei intr-adevar sa luceasca si sa si tina o faci cu perii, nu cu frecus la smirghel pana imbatranesti... http://www.louis.de/_20893c26c1fa1c2a749ffea7a66e10f0db/index.php?topic=artnr&artnr=10003811&lang=en si cu foarte, foarte putina rabdare iese asa: Editat Martie 2, 2012 de fesu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 (editat) sau daca vrei intr-adevar sa luceasca si sa si tina o faci cu perii, nu cu frecus la smirghel pana imbatranesti... http://www.louis.de/_20893c26c1fa1c2a749ffea7a66e10f0db/index.php?topic=artnr&artnr=10003811&lang=en si cu foarte, foarte putina rabdare iese asa: ...piesele astea au avut zgarieturi mai adanci sau erau doar matuite? Intreb ptr ca am si eu un set de la Louis dar nu prea l-am folosit decat pe tobe ...putin Editat Martie 2, 2012 de rommel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 ...piesele astea au avut zgarieturi mai adanci sau erau doar matuite? Intreb ptr ca am si eu un set de la Louis dar nu prea l-am folosit decat pe tobe ...putin setul asta de l-am aratat eu e pentru aluminiu, atentie! pentru crom poti folosi un polish de crom cu peria medie si finisare cu cea moale curata. despre busonul de rezervor nu a avut zgarieturi (ma rog, unele superficiale, fine) si l-am matuit cu smirghel de 400 si 600. am polishat multe, multe alte piese de aluminiu cu zgarieturi mai mari in ele si da, a trebuit sa frec ceva cu smirghel. oricum, aluminiul polishat cu periile (de fapt cu cerurile alea) nu mai oxideaza asa usor. adica dupa ~8 luni a trebuit sa dau un polish usor de mana (solutie+carpa)ca se matuise putin. ajunsesera sa arate cam ca piesele pe care le-a aratat rados mai sus. ah, inca ceva: daca folosesti spuma activa faci ceva pe el aluminiu polishat! folositi numai detergenti normali. eu unul folosesc fairy (stiu ca suna aiurea ) si dupa aia dau cu o ceara rapida de la arexons. de 2-3 ori pe an dau toata motocicleta cu ceara clasica, tot de la arexons. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 Nu conteaza daca aluminiul este zgariat adanc,corodat,inegrit,imbatranit etc..daca folosesti substantele necesare iese perfect oglinda si ca sa ramana asa trebuie aplicat o data la 6 luni un sealant de calitate,intretinerea o poti face singur acasa cu o carpa de bumbac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate