LO re Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) Povestea nu difera. Grup, vreme buna, plimbare. Editat Octombrie 31, 2006 de LO re Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Vad ca Anca s-a reparat Bravo, foarte misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Misto Are un motor numar de inmatriculare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Misto Are un motor numar de inmatriculare? Sigur ca da, toate! - acas-n coltz pe etajera Ma ce sosele aveti voi acolo-n partile voastre!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Vad ca Anca s-a reparat Bravo, foarte misto. Dap, vad ca a circulat si p'afara, poza 4 e facuta in Anglia, nu? Sunt curios cum ar reactiona forumistii daca si conservarii ar circula fara placutele cu numarul de inmatriculare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 N-ai vazut in filmele de actiune...spionii care lucreaza undercover...ori au numere false...ori n-au numere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dap, vad ca a circulat si p'afara, poza 4 e facuta in Anglia, nu? Sunt curios cum ar reactiona forumistii daca si conservarii ar circula fara placutele cu numarul de inmatriculare ... sunt mirror pics man !! ... cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Misto Are un motor numar de inmatriculare? da ma..al meu are ..si nu acasa in etajera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO re Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Dap, vad ca a circulat si p'afara, poza 4 e facuta in Anglia, nu? Sunt curios cum ar reactiona forumistii daca si conservarii ar circula fara placutele cu numarul de inmatriculare ... Mah, dar ce te mananca limba! In film te luai de anca ca nu se inclina, acum ca se inclina, te iei .....si de frunzele de pe marginea soselei! Eu cred ca de fapt iti place de ea si nu stii cum sa te manifesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Mah, dar ce te mananca limba! In film te luai de anca ca nu se inclina, acum ca se inclina, te iei .....si de frunzele de pe marginea soselei! Eu cred ca de fapt iti place de ea si nu stii cum sa te manifesti! Aaaaaaaaaaaaaaaaa, d'aia a facut pozele astea?!? SI apoi, eu am zis ca nu se apleaca Io cre'ca aim inlov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDI Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 super pozele !!! Pacat ca se vede si pietrisul ce te asteapata nemilos in unele curbe. Unii stiu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO re Postat Noiembrie 3, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2006 Doar iti eram datoare cu ele , ca din povesti..... Eu zic ca e foarte bine ca se vede pietrisul! Poate suna un clopotzel undeva si nu se mai tavalesc... Sa vad cum termin si filmul de montat. Acolo e mai spectaculoasa ratarea unei curbe..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate