florin83 Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Tocmai m-a sunat maicamea care este acasă (Mosilor, aproape de intersectie cu Carol) sa-mi spună ca a fost un accident in care a fost implicat un motociclist. Din câte si-a dat seama de la geam era destul de grav. Motociclistul a rămas întins pe asfalt fara sa miste pana la sosirea ambulantei. Se pare ca a fost o faza clasica de neacordare a prioritatii din partea soferului. Are cineva mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joohn Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Tocmai m-a sunat maicamea care este acasă (Mosilor, aproape de intersectie cu Carol) sa-mi spună ca a fost un accident in care a fost implicat un motociclist. Din câte si-a dat seama de la geam era destul de grav. Motociclistul a rămas întins pe asfalt fara sa miste pana la sosirea ambulantei. Se pare ca a fost o faza clasica de neacordare a prioritatii din partea soferului. Are cineva mai multe detalii? Este inceput de sezon si inca soferii nu s-au obisnuit cu reaparitia noastra in trafic . Beliti ochii de 4 ori innainte sa faceti o manevra!! .asteptam mai multe detalii despre motociclist . sper sa nu se umple topicu de r.i.p.. Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) Preluat de pe grupul moto de pe Facebook: - ACCIDENT MOTO pe Calea Mosilor, sector 2, Bucuresti acum 30 min ! - Moto : Yamaha R1 (an 2005-2008) visiniu/gri Nr inmatriculare : CV-01-SAS. Baiatul e constient, e din BUCURESTI, se pare ca are doar o fractura la piciorul drept. Avea casca Shoei (negru cu gri) si geaca neagra Dainesse... A fost luat de o salvare de la SMURD (nu am reusit sa aflu la ce spital il duc, dar l-am intrebat daca vrea sa sun/anunt pe cineva ... si-a spus ca o sa sune el). Mai mult de-o sticla de apa plata nu am putut sa il ajut. Asa ca, cine il cunoaste, ar fi bine sa sune la SMURD (021/ 211 64 80 - http://www.sabif.ro/) si sa ceara mai multe informatii despre spitalul catre unde a fost transportat. Multa sanatate ! Multumiri Dragos pentru informatii si implicare! Editat Martie 29, 2012 de smart2cry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Insanatosire grabnica motoristului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Am un prieten care sta acolo sa mai aibe grija de motor dar nu pentru mult timp ... cert este ca ar trebui sa vina cineva din partea baiatului sa-l ridice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin83 Postat Martie 29, 2012 Autor Share Postat Martie 29, 2012 Preluat de pe grupul moto de pe Facebook: - ACCIDENT MOTO pe Calea Mosilor, sector 2, Bucuresti acum 30 min ! - Moto : Yamaha R1 (an 2005-2008) visiniu/gri Nr inmatriculare : CV-01-SAS. Baiatul e constient, e din BUCURESTI, se pare ca are doar o fractura la piciorul drept. Avea casca Shoei (negru cu gri) si geaca neagra Dainesse... A fost luat de o salvare de la SMURD (nu am reusit sa aflu la ce spital il duc, dar l-am intrebat daca vrea sa sun/anunt pe cineva ... si-a spus ca o sa sune el). Mai mult de-o sticla de apa plata nu am putut sa il ajut. Asa ca, cine il cunoaste, ar fi bine sa sune la SMURD (021/ 211 64 80 - http://www.sabif.ro/) si sa ceara mai multe informatii despre spitalul catre unde a fost transportat. Multa sanatate ! Multumiri Dragos pentru informatii si implicare! Bine ca nu e așa de grav cum credeam inițial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Incercam acum sa dam de colegul motociclist la telefon. Ar fi super daca prietenul tau mai poate sta pe acolo cu motorul nitel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) Incercam acum sa dam de colegul motociclist la telefon. Ar fi super daca prietenul tau mai poate sta pe acolo cu motorul nitel. Prietenu meu (Kiki) a tras motorul la Fitness "Sauna" langa Micro 495 si a plecat. A vorbit cu paznicii si se afla sub acoperirea camerelor de securitate. Piesele ramase in urma accidentului (bord, bucati carene, etc) sunt luate de Ionutz Voinea care s-a dus dupa el la spital. Mos de aprox 80 de ani cu Megane gri B-02-RIX a intrat in intersectie fara sa dea prioritate ... asa s-a intamplat accidentul Iata, anul 2012 aduce multi de varsta a 3-a dinnou pe sosele ... din pacate. Editat Martie 29, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Ok, super, daca s-a dus dupa el la spital banuiesc ca o sa vorbeasca si despre motor. Eventual sa trimita pe cineva sa il ridice de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Mos de aprox 80 de ani cu Megane gri B-02-RIX a intrat in intersectie fara sa dea prioritate ... asa s-a intamplat accidentul Iata, anul 2012 aduce multi de varsta a 3-a dinnou pe sosele ... din pacate. Pastele masii ... intai babornita aia de 75 ani, acum tataie asta de 80 ... se sesizeaza cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Eram convins ca o sa inceapa discutiile vesnice si fara sens. Tu crezi ca daca scrii aici lucrul asta va citi cineva care se va sesiza sau ce..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) ... se sesizeaza cineva ? Nu cred ca are cont aici ... Editat Martie 29, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Piesele desprinse si care au mai putut fi scoase usor de pe motor se afla la Ionut Voinea, motoru e la Sala de Fitnes sub supraveghere video. Pentru alte detalii si informatii puteti sa ma contactati aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Are nevoie de ceva baiatul? Are pe cineva pe aici sa vorbeasca la spital? Motorul se duce cineva sa il ia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Deocamdata nu am gasit pe nimeni sa-l cunoasca. Cateva poze de la accident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 la ce spital este? ca poate avem prieteni pe acolo la cat am avut de suferit majoritatea Nu cred ca are cont aici ... nu esti zdravan nervule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 la ce spital este? ca poate avem prieteni pe acolo la cat am avut de suferit majoritatea nu esti zdravan nervule La Floreasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Deocamdata nu am gasit pe nimeni sa-l cunoasca. Cateva poze de la accident... Judecand dupa poze ... nu cumva este acceasi intersectie in care a sfarsit tragic anul trecut un baiat de 31 de ani ? /index.php?/topic/603117-accident-mortal-calea-mosilor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Intersectia Mosilor cu Corbeni, aproape de Carol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Intersectia Mosilor cu Corbeni, aproape de Carol. Cum s-a intamplat pana la urma? Megane-ul a iesit de pe strada fara prioritate in Mosilor in fata baiatului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 ghost1, ai date de contact pentru baiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Bai, e culmea cu mosnegii si babele la volan... Cum draq sa ai voie sa conduci la 80 de ani ??? Carnetul de sofer ar trebui sa fie un privilegiu nu un drept castigat pe viata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 ghost1, daca poti sa dai ceva mai multe date despre baiat ar fi bine. Mai ales, daca nu o fi din oras si nu prea are cunoscuti pe aici, poate trece cineva diseara mai pe seara sa ii faca o vizita. (Ma ofer, alti doritori?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 nu cunosc pe absolut nimeni din partea lui, politia nu a oferit nici un fel de detaliu , exista un motociclist care sa dus la spital asteptam vesti de la el, am postat tot ce am stiut legat de el ,speram sa aflu ceva , sa anunt pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 ghost1, daca poti sa imi raspunzi pe privat cu niste date de contact, macar ale tale ar fi super.. si eventual sa ma tii la curent cu baiatul. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate