kemsis Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) Am zis sa postez aici deoarece multi dau navala sa plece la cate o plimbarica asa ca luati de cititi 30 de sec. Eu unul nu am auzit de asa ceva pana acum sau in fine stiam de existenta ei dar doar pentru MASINI. NUMARUL DE INMATRICULARE ESTE DE LA MOTOCICLETA Editat Aprilie 3, 2012 de kemsis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) Daca nu cumva ma insel eu, vehicul categoria A nu se refera la aceeasi categorie A si de pe permis... PS: e posibil totusi sa ma insel...imi aduceam aminte ceva de anul trecut de cand am facut rovigneta la niste masini pe la munca, dar cred ca am gresit aici... PS2: deci se pare ca nu m-am inselat. Editat Aprilie 3, 2012 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) Se refera la Rovigneta categoria A masina pana in 3500 kg. Editat Aprilie 3, 2012 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kemsis Postat Aprilie 3, 2012 Autor Share Postat Aprilie 3, 2012 Daca nu cumva ma insel eu, vehicul categoria A nu se refera la aceeasi categorie A si de pe permis... A am uitat sa precizez nr de inmatriculare este de la motocicleta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Am zis sa postez aici deoarece multi dau navala sa plece la cate o plimbarica asa ca luati de cititi 30 de sec. Eu unul nu am auzit de asa ceva pana acum sau in fine stiam de existenta ei dar doar pentru MASINI A reprezinta tipul categoriei in care sunt incadrate AUTOTURISMELE pentru motociclete NU se plateste deocamdata rovinieta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) Pe rovigneta mea de la masina scrie Tip/Type A- autoturisme. Asta inseamna pentru aia vehicul categoria A. Daca au dat amenda unei motociclete atunci e inca un caz de incompetenta. Asa cum se stie, motocicletele nu platesc taxa de drum. Editat Aprilie 3, 2012 de cristidb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 A am uitat sa precizez nr de inmatriculare este de la motocicleta . Atunci e foarte ciudata treaba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 corect! daca baga labarii astia infecti rovinieta pt moto nu mai las nr tras. il demontez si al car in rucsac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kemsis Postat Aprilie 3, 2012 Autor Share Postat Aprilie 3, 2012 Pe rovigneta mea de la masina scrie Tip/Type A- autoturisme. Asta inseamna pentru aia vehicul categoria A. Daca au dat amenda unei motociclete atunci e inca un caz de incompetenta. Asa cum se stie, motocicletele nu platesc taxa de drum. Hai bre nea Cristi ca nu incerc sa agit spiritele am zis sa va arat si voua daca nu va place ignore this post sau mai bine rog un moderator sa il stearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 cel mai de rahat e ca pierzi o gramada de timp sa contesti prostia unuia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 corect! daca baga labarii astia infecti rovinieta pt moto nu mai las nr tras. il demontez si al car in rucsac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Nu e primul caz de amenda trimisa aiurea. Probabil vreo masina a avut numar asemanator. Sigur castigi daca faci contestatie, dar tot nu e normal sa-ti pierzi vremea din cauza incompetentei lor. Trimite prin posta actele necesare la judecatorie si asteapta rezultatul. N-are rost sa pierzi timpul pe acolo, e clar rezultatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) prietena mea a primit amenda cum ca in ziua de 12 decembrie a umblat pe langa alexandria fara rovigneta. a depus contestatie prin posta, ca nu avea cum sa mearga la judecatoria alexandria, si a primit raspuns dupa ceva timp ca s-au uitat aia mai bine pe poza si au vazut ca intr-adevar au gresit numarul, au confundat 46 cu 66, si ca s-a anulat amenda. am auzit de multe cazuri asemanatoare... Editat Aprilie 3, 2012 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Este o ineptie. A luat si tata amenda aiurea cum ca n-ar fi avut rovigneta pe masina, dar o avea de 3 zile. sunt niste incompetenti. Acum pierdere de timp pentru contestatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) Cred ca ar trebui sa platim, din cauza asta nu au suficienti bani sa faca strazi, m-am simtit vinovat cand mi-am adus motocicleta in tara fara taxe si ma simt vinovat in fiecare dimineata cand plec la servici fara sa pun un leu la asfalt (pe langa taxa din benzina). Mai faceti mult tam-tam pe tema asta si sigur visul mi se va implini (ba chiar hai la miting dom'le cu tot cu "comunitate"). Editat Aprilie 3, 2012 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Am zis sa postez aici deoarece multi dau navala sa plece la cate o plimbarica asa ca luati de cititi 30 de sec. Eu unul nu am auzit de asa ceva pana acum sau in fine stiam de existenta ei dar doar pentru MASINI. NUMARUL DE INMATRICULARE ESTE DE LA MOTOCICLETA Incearca ceva mai elegant: Suna la CNADe_KAKAT_DR si inearca sa vorbesti cu Dl Constatator Raduca Viorel Spune-i ca a constatat o motocicleta. Si -i transmiti multa carne ! ~~~~~~~~~~~~~~ In alta ordine de idei ,..o sa-ti futzi creierii ,,judeca-te cu ei,..dar cere-le si tu niste mii de coco ,..uzura morala de cap. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) Categoria A la vehicule se refera la autoturism. Motocicletele sunt la categoria B. Aveti inscrisa semnificatia codurilor la vehicule pe cartea verde de la polita RCA. Trebuie contestat procesul verbal. Editat Aprilie 3, 2012 de ggabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Salut, confirm spusele lui ggabriel, ma uitam zilele trecute pe cartea verde de la motor si ma batea gandu` sa sun la asigurator sa ii spun ca a gresit cand a trecut categoria B la vehicul, insa se pare ca e corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 corect! daca baga labarii astia infecti rovinieta pt moto nu mai las nr tras. il demontez si al car in rucsac astai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Este vorba in mod cert de o gresala. Se completeaza o contestatie, se anexeaza copie dupa : proces verbal, talon, C.I. Se pune intr-un plic cu timbru de 1,8 lei si se expediaza la judecatoria sectorului in care a fost emis procesul verbal. Nu este necesar sa te prezinti la termenul stabilit de instanta daca in contestatie soliciti judecare in lipsa (recomandat). Este posibil ca sa se dea termen la o data indepartata (nu are importanta)...atata timp cat cauza este in litigiu, administratia economica la care ai ROL-ul, nu-ti poate restrictiona nimic (plati de impozite, certificate fiscale, vanzari, cumparari, etc.) Nu costa nimic in plus, decat 1,8 lei. Aceasta este singura rezolvare a problemei tale. Restul sunt :polemici, "vorbim vorbire", barfa de cofetarie si fantezii. Succes !!! Editat Aprilie 4, 2012 de SorinSenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Ca sa nu se mai bata campii cu RCA-uri sau alte traznai: A - Autoturisme B - Vehicule de transport marfă cu 0,0 t mai mic decât MTMA mai mic sau egal cu 3,5 t si tot asa... De curiozitate, ce tabla de numar aveai pe motor? D'aia patrata pentru motociclete, mare de Jeep-uri sau dreptunghiulara de autoturisme? Pentru ca PV-urile alea se completeaza total automat, camera de la podul de unde incepe A1 (pana la Carfur sau Centura) recunoaste numarul, il verifica pe calculator in baza de date si daca nu exista printeaza amenda. Daca aveai tabla de Jeep sau de auto, atunci se intelege eroarea. Daca nu, softul lor sux. Contestatia ramane singura solutie. Si daca as fi in locul tau as solicita si despagubiri de judecata, mici ca altfel nu vezi nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobike Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 sorin, esti o mare baza de informatii , ma bucur ca suntem colegi la street patrol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate