alexandru_pita Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Ce parere aveti? Negrul mat sau colant? din cate am inteles negrul mat este pretentios la intretinut..la ce mod? iar colantul cu timpul si la temperaturi mari se dezlipeste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Ce vrei sa faci? Integral sau partial pe moto? Avantajul colantului este ca se poate da jos oricand pentru o noua imagine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 17, 2012 Autor Share Postat Aprilie 17, 2012 tot motorul...acum il am tot negru dar vreau sa il fac mat sau gen carbon.ma gandesc si la pret..din cate am vazut este mai ieftina varianta colant..insa unii spun ca se dezlipeste cu timpul...iar matul cica ar fi pretentios..toata lumea spune ca este pretentios dar cum anume mai exact..la zgarieturi?la ce?si vopseaua normala se zgarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 tot motorul...acum il am tot negru dar vreau sa il fac mat sau gen carbon.ma gandesc si la pret..din cate am vazut este mai ieftina varianta colant..insa unii spun ca se dezlipeste cu timpul...iar matul cica ar fi pretentios..toata lumea spune ca este pretentios dar cum anume mai exact..la zgarieturi?la ce?si vopseaua normala se zgarie daca colantarea este facuta de un profesionist si este colant de calitate 3M sau alta marca de renume va rezista si la temperaturi ridicate! Daca este colant de bazar... well... think again... Cheers mate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 17, 2012 Autor Share Postat Aprilie 17, 2012 daca colantarea este facuta de un profesionist si este colant de calitate 3M sau alta marca de renume va rezista si la temperaturi ridicate! Daca este colant de bazar... well... think again... Cheers mate! mersi...stii vreo firma profesioanista in domeniu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 tu esti din Bucuresti eu sunt din Resita - google iti este prieten! BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 17, 2012 Autor Share Postat Aprilie 17, 2012 tu esti din Bucuresti eu sunt din Resita - google iti este prieten! BAFTA uite ca nu m am uitat de unde esti.. P.S. stau in Bucuresti dar nu sunt de aici..da stiu ca nu conteaza pt ca tot googleul ma scoate..dar mersi pt informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 da-i un ochi si pe forum 4tuning ! acolo cu siguranta gasesti firme de colantare din Bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Verifica si alte orase in afara de Bucuresti in privinta vopsitului.O sa ai o mare surpriza in privinta pretului. Uita de colant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 17, 2012 Autor Share Postat Aprilie 17, 2012 Verifica si alte orase in afara de Bucuresti in privinta vopsitului.O sa ai o mare surpriza in privinta pretului. Uita de colant. da mi te rog si argumente pro so contra atat colant cat si vopsitorie...mersi. da-i un ochi si pe forum 4tuning ! acolo cu siguranta gasesti firme de colantare din Bucuresti! am gasit ceva la 1000 Ron...par pfofesionisti...cel putin din poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Carbon e cam scump. Iar 1000ron pt moto, in negru mat...cu banii astia se fac 2 taxiuri. Galben ce e drept...dar...e cam mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 colantul de calitate rezista cca 5 ani !! vopsea mata = carpa zilnic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Vopseaua neagra mat se prafuieste foarte usor si arata naspa, deci trebuie sa o cureti zilnic. Daca o zgarii si vrei sa ii dai polish iese lucioasa, deci o strici. Eu votez pentru colant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 17, 2012 Autor Share Postat Aprilie 17, 2012 pai pana acum cam colantul bate...multam pt sugestii si informatii..mai astept si alte pareri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Salut, eu una din masini colata cu gri semi-mat. 3 ani fara nici o problema, dupa 3 ani incepe sa se oxideze griul, la negru poate sa difere. Masina este colata cu folie de exterior cu garantie 3 ani. 650 ron a costat operatiunea cu tot cu folie. Nu se desprinde la caldura colantul, se desprinde la colturi si muchii in timp cand incepe sa "sape" usor - usor apa si praful. Negru mat este pretentios ca intretinere, atat. Se vad stropisorii de apa daca nu este stearsa bine dupa spalare, iar daca ai prins un gunoi la carpa cand se sterge pe unde trece impuritatea se lustruieste si apar linii lucioase pe mat. Nu as mai cola inca o data masina - recomand vopseaua, cu cat mai originala cu atat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Nu da banii pe colant sa faci toata motocicleta.Eu am doar portiuni pe motor pe care o sa le dau jos si o sa il vopsesc. Motocicleta are multe muchii si curbe.Trebuie sa pui colantul pe fata carenelor si sa il duci pe spate astfel incat sa ii poti da cu powertape ca sa tine.Nu comparati colantatul masinilor cu cel am motocicletelor.O sa iti para rau de bani dupa maxim 2 ani. Vopseste-o chiar daca dai cu 30-40% mai mult.Eu iti recomand sa nu ti-o vopsesti pe toata negru mat ca e foarte greu de intretinut.De la urmele de apa,noroi si pana la ulei......o sa iti tragi 2 pumni in cap. Daca tot ai zis ca nu esti din Bucuresti,mergi si vezi care sunt preturile la vopsit la tine in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 18, 2012 Autor Share Postat Aprilie 18, 2012 pretul in alte orase este clar mai iefitn...problema e ca nu prea se pricep aia la dezasamblat si asamblat motoru...si tare imi e ca incurca ceva...uitati ce am gasit eu pana acum si mi a cam placut...nu este mat, este carbon 3 D.. http://www.autoaccesorii.ro/colantari-motociclete/colantare-carbon-3d-texturat-moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Motocicleta are multe muchii si curbe.Trebuie sa pui colantul pe fata carenelor si sa il duci pe spate astfel incat sa ii poti da cu powertape ca sa tine.Nu comparati colantatul masinilor cu cel am motocicletelor.O sa iti para rau de bani dupa maxim 2 ani. Are mare dreptate colegul "wawessh", la muchii si la curbe se da calduri la folie cu pistolul de aer cald. In prima faza este minunat, apoi cand folia imbatraneste sub actiunea timpului, soarelui si frigului incepe sa se stranga. Cand se strange plesneste unde a fost incalzita si trasa. A fost indulgent colegul "wawessh" cu cei 2 ani, si in 2 saptamani poate sa se desprinda, depinde de suprafata unde a fost aplicata. Da, stickere am si eu pe moto dar alea se dau jos usor la cald si se curata ce ramane cu pur sau WD-40. Eu am o masina colata si NU RECOMAND la nimeni sa puna folie daca vopseaua este ok sau daca exista posibilitatea vopsirii elementelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 tot motorul...acum il am tot negru dar vreau sa il fac mat sau gen carbon.ma gandesc si la pret..din cate am vazut este mai ieftina varianta colant..insa unii spun ca se dezlipeste cu timpul...iar matul cica ar fi pretentios..toata lumea spune ca este pretentios dar cum anume mai exact..la zgarieturi?la ce?si vopseaua normala se zgarie daca e motor de viteza si il faci tot mat sau carbon nu va arata bine , am vazut cateva si nu mi-au placut nici un pic ,daca in schimb combini matul sau carbonul pe unele elemente cu o vopsea lucioasa pe celelalte poate iesii ceva misto .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 18, 2012 Autor Share Postat Aprilie 18, 2012 (editat) Are mare dreptate colegul "wawessh", la muchii si la curbe se da calduri la folie cu pistolul de aer cald. In prima faza este minunat, apoi cand folia imbatraneste sub actiunea timpului, soarelui si frigului incepe sa se stranga. Cand se strange plesneste unde a fost incalzita si trasa. A fost indulgent colegul "wawessh" cu cei 2 ani, si in 2 saptamani poate sa se desprinda, depinde de suprafata unde a fost aplicata. Da, stickere am si eu pe moto dar alea se dau jos usor la cald si se curata ce ramane cu pur sau WD-40. Eu am o masina colata si NU RECOMAND la nimeni sa puna folie daca vopseaua este ok sau daca exista posibilitatea vopsirii elementelor. ms de sfaturi... daca e motor de viteza si il faci tot mat sau carbon nu va arata bine , am vazut cateva si nu mi-au placut nici un pic ,daca in schimb combini matul sau carbonul pe unele elemente cu o vopsea lucioasa pe celelalte poate iesii ceva misto .. uite ca la asta nu m-am gandit si e o idee f buna..ce bine e sa intrebi si in stanga si in dreapta....aflii tot felul de idei..da..cred ca asa si va ramane plus ca ies si mai ieftin..unele elemente le voi vopsi normal iar unele mat sau carbon... mersi inca o data...ramane sa ma gandesc ce si cum sa combin... Editat Aprilie 18, 2012 de alexandru_pita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 (editat) in incercarea sa fac si eu acelasi lucru ca si tine am vopsit-o negru mat, cea mai mare greseala, imediat se zgarie...acum mi-a venit ideea cu carbonul si uite peste ce am dat pe internet: http://www.magazintu...emn-sau-carbon/ daca suni sa intrebi sa ma anunti si pe mine ce si cum te rog. Editat Aprilie 18, 2012 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 18, 2012 Autor Share Postat Aprilie 18, 2012 in incercarea sa fac si eu acelasi lucru ca si tine am vopsit-o negru mat, cea mai mare greseala, imediat se zgarie...acum mi-a venit ideea cu carbonul si uite peste ce am dat pe internet: http://www.magazintu...emn-sau-carbon/ daca suni sa intrebi sa ma anunti si pe mine ce si cum te rog. pai trebuie sa imi spui exact ce vrei sa faci ca sa stiu ce sa intreb...daca ti ai facut o deja toata mat...nu stiu ce ii mai poti face...da,poti sa i lipesti niste colant carbon sau evnentual sa combini carbonul sau matul cu luciosul,ceea ce voi face eu mai mult ca sigur..stiu si eu mai multe firme de colantarie.. dar nu sun pana nu ma decid excat ce vreau sa fac ca sa stiu ce sa intreb. pai trebuie sa imi spui exact ce vrei sa faci ca sa stiu ce sa intreb...daca ti ai facut o deja toata mat...nu stiu ce ii mai poti face...da,poti sa i lipesti niste colant carbon sau evnentual sa combini carbonul sau matul cu luciosul,ceea ce voi face eu mai mult ca sigur..stiu si eu mai multe firme de colantarie.. dar nu sun pana nu ma decid excat ce vreau sa fac ca sa stiu ce sa intreb. P.S. arata bine motorul oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 [quote name='alexandru_pita' timestamp='1334771603' post='3107058uite ca la asta nu m-am gandit si e o idee f buna..ce bine e sa intrebi si in stanga si in dreapta....aflii tot felul de idei..da..cred ca asa si va ramane plus ca ies si mai ieftin..unele elemente le voi vopsi normal iar unele mat sau carbon... mersi inca o data...ramane sa ma gandesc ce si cum sa combin... google e prietenul tau ,cauta imagini si vei gasi inspiratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 18, 2012 Autor Share Postat Aprilie 18, 2012 google e prietenul tau ,cauta imagini si vei gasi inspiratie ce crezi ca faceam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 la meniu acolo la site cauta hidrotransfer, la tabul cu autocolant si uita-te pe acolo... http://www.magazintuning.ro/category/folie-carbon-autocolant-3m/elemente-auto-imbracate-in-lemn-sau-carbon/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate