bogdan_harea Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CU SANATATE SI DRUMURI LUNGI SI FRUMOASA, TUTUROR MOTOCICLISTILOR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Decembrie 27, 2008 Share Postat Decembrie 27, 2008 SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CU SANATATE SI DRUMURI LUNGI SI FRUMOASA, TUTUROR MOTOCICLISTILOR. salutare la multi ani sarbatori fricite si numai bine calatori frumoase cu stima si respect tuturor pe doua roti si nu numai famililor voastre copilor vostri Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 LA MULTI ANI SI SANATATE TUTUROR CELOR CE IUBESC DRUMETIILE LUUUUUNGI SI OBOSITOARE.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos.bbm Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Am mai scris o data asta pe la prinz da vad ca a disparut Tre sa fie o conspiratie Noi, romanii, nu stim sa mergem in grup.Mersul in grup inseamna respectarea unor reguli. Fara asta, deplasarea e o sursa de nervi si stres. Simpatica ideea,poate fi un inceput totusi. Dar sintem mult prea diferiti ca sa mearga, deocamdata. Eu sint motociclist de cursa lunga, dar prefer deplasarile solitare, cel mult in doi.M-am convins de asta asta vara. Apropo de planuri pentru sezonul viitor, vreau sa merg, printre altele, in Rusia(Sankt Petersburg, Moscova) A mai mers cineva cu moto ?Ce probleme as putea intimpina? Bob Da,eu as fi curios.E super,Rusia. Putem merge si mai departe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 cunosc pe cineva in moscova cu un motor ca al meu - k1200gt. l-am intrebat si eu cum ar fi drumul daca m-as duce acolo. mi-a dat si o ruta, imi aduc aminte ca ocolea transnistria. din ce mi-a zis drumurile sunt cam proaste si politia e idioata, te opresc aiurea sa se uite la motor si sa le dai spaga. depinde in concluzie de motor si cat chef de aventura ai. a, inca o chestie, mi-a spus ca preturile sunt f mari atat in moscova cat si in celelalte orase mari, cel putin la fel de mari ca in europa de vest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate