Moldoveanu' Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 hop si eu, cu mai vreo 4...... si cu "apa minerala" pentru pretini .... Fir'ai a dreq cu apa aia a ta minerala... iar imi iau blackout Da'nici n'o iert! Prima veste buna , e ca ,, apa minera '' sa mai invechit cu un an. Vestul tarii va invada anul acesta festivalul din SE tarii............ AMR 20 zile SA NE VEDEM CU BINE LA UN PAHAR DE DISTRACTIE V'asteptam cu mare placere fratilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 hop si eu, cu mai vreo 4...... si cu "apa minerala" pentru pretini .... Din respect o sa iau si eu o gura de apa vie de la tine dar nu mai mult ptr ca stiu ce am patit anul trecut !!!! Nu mai vreau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 daca ma faceti sa raman cu apa in sticla, s-o car ambipulea de la mama drakului pana la mare, io nu mai vin..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ncezarus Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 SE PARE CA ANUL ASTA ICE AGE RIDERS IASI VOR AJUNGE SI EI LA ACEASTA FAIMOASA INTRUNIRE Salut! Acceptati si incepatori in traseul pana la locatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 In camping exista posibilitatea de a ne caza si la casute ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 In camping exista posibilitatea de a ne caza si la casute ceva? Casute anul asta nu sunt. Sunt in reconstructie si se pare ca nu vor fi gata pana la data festului. Mai puteti incerca la hotel Lido, care e la 5 minute de camping: http://www.lido-mamaia.ro/ - 132 lei/camera dubla /zi - 106 lei/camera single/zi ... si in continuare este valabila oferta la hotel Palas de 4 stele (http://www.palaspelican.ro/) care este la 900 de metri de locatie, 110 RON pe noapte pentru cei care vin la fest in loc de 300 RON cat e normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Sambata, 9 Iunie ZDOB SI ZDUB[/ur bun tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 daca ma faceti sa raman cu apa in sticla, s-o car ambipulea de la mama drakului pana la mare, io nu mai vin..... Hai ca pana la urma nu te lasam sa te chinui singur la apa de gura !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Hai ca pana la urma nu te lasam sa te chinui singur la apa de gura !!! da da! nu putem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Puneti si voi o vorba buna la vreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 nu te-ai uitat pe prognoza? o sa fie beton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Pana la momentul asta cea mai misto intrunire (si fusei si eu la "cateva"). Nu pot sa vin, agamiash... sunt la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 nu te-ai uitat pe prognoza? o sa fie beton! Mi-a fost teama sa ma mai uit Dar sunt sigura ca o sa fie vreme buna! (sper) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Intrebare pt Bucuresteni: Cine ma adopta si pe mine? Din pacate s-ar putea sa raman fara parteneri de drum asa ca vreau( fara sa deranjez prea mult) sa ma alatur unui grup Promit atat eu cat si murgul meu sa fim cuminti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Intrebare pt Bucuresteni: Cine ma adopta si pe mine? Din pacate s-ar putea sa raman fara parteneri de drum asa ca vreau( fara sa deranjez prea mult) sa ma alatur unui grup Promit atat eu cat si murgul meu sa fim cuminti Nocturnus, mai vorbim in preajma evenimentului, dar daca e putem merge impreuna fara probleme. Vedem ce gasca se mai face pana atunci. Tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 pentru la mare, zic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Nocturnus, mai vorbim in preajma evenimentului, dar daca e putem merge impreuna fara probleme. Vedem ce gasca se mai face pana atunci. Tinem legatura. Da, ar fain! Te contactez pe private pe saptamana viitoare eventual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Ce greu trece timpu asta ... 7 zile pana la dezmat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 (editat) Ce greu trece timpu asta ... 7 zile pana la dezmat laic? adica si tu vii de joi? Editat Mai 31, 2012 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 laic? adica si tu vii de joi? indubitabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad-Costi Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Voi fii si eu acolo dar voi pleca din Bucuresti vineri in jur de ora 14. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 ne vedem pe plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 indubitabil asa, tati! te sun ori cand ne apropiem (plecam pe la 5 din Iasi) ori cand descalecam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 asa, tati! te sun ori cand ne apropiem (plecam pe la 5 din Iasi) ori cand descalecam! cam cati plecati din iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 asa, tati! te sun ori cand ne apropiem (plecam pe la 5 din Iasi) ori cand descalecam! Cand vrei tu ori cand pleci ori intr-o ora cand ajungi la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate