micriganel Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Cred ca o sa ajung si eu cu inca un prieten din Cluj, avem drum la Craiova joi, venim cu motoarele si ramanem si la intalnire. Daca venim cu cortul e loc unde sa-l punem? locuri in casute mai sunt? Se vor organiza ceva plimbari pe clisura Dunarii? Loc, de fapt locuri pentru corturi(ca poienitza din poza) sunt destule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 PROMITEM SA PUNEM PELIN LA INTRARE ! Crezi ca tine pt toata lumea ? Daca nu luati exagerat de mult , eu cred ca nu ajunge la toata lumea , se termina inainte sa ajunga ultimul participant Festurile moto cu pelin sunt un adevarat festin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Festurile moto cu pelin sunt un adevarat festin . pam - pam ! vremea ce ne mai zice ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 pam - pam ! vremea ce ne mai zice ? Sa moara Gibilan ...vremea arata cam ca dracu se pare...m am saturat frate de atata ploaie...mama masii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Daca nu ajunge ,,pelinul,,incercam si cu bere.Toata chestiunea este sa nu vada calusarii de unde vine ameteala.Si daca se termina si berea bem apa din piscina.Pe asta nu o mai terminam ca ne ia rugina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 27, 2012 Autor Share Postat Mai 27, 2012 Sa moara Gibilan ...vremea arata cam ca dracu se pare...m am saturat frate de atata ploaie...mama masii!!! Urmaresc prognoza vremii si incepe sa devina favorabila,cu temperatura foarte ok si sanse de precipitatii de doar 20%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Si ca sa continuam traditia cu poezia de anul trecut : "Trece ploaia bine-mi pare Am motoare in parcare ! Si ca a trecut potopu` La piscina-mi iau prosopu ! Cu un "Bun Venit " de la intrare Stropu` nici nu mai apare ! Berea-i rece, stam la soare Norii-s doar in departare ! Vin prieteni, e nebunie Ploaia nu o sa ne sperie! Lume multa, galagie Vantul doar un pic adie ! Fete faine, stam la "dude" Apa doar pentru "Tricouri Ude" Guma-i buna, asfaltul tare, Kilometrii pe racoare ! La motoare dam benzina Vremea cu noi o sa tina! Salutam lumea pe strada Asfalt uscat, hai la parada! Moto Sapiens e TARE ! Face poezii la soare !" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 E clar ai ai baut din pelin Sa mai ramina si pentru noi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Urmaresc prognoza vremii si incepe sa devina favorabila,cu temperatura foarte ok si sanse de precipitatii de doar 20%. Zi-mi si mie site-ul pe care o urmaresti, ca eu am inceput sa caut tot felul de site-uri care sa-mi arate ceva favorabil, dar inca n-am gasit Indiferent cum e vremea, anul asta nu ratez intrunirea...si de vin 400 de km pe ploaie din Cluj, nu ma intereseaza Sa curga berea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Indiferent cum e vremea, anul asta nu ratez intrunirea...si de vin 400 de km pe ploaie din Cluj, nu ma intereseaza Sa curga berea! Asa te vreau,tata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Hai ca nu e chiar asa de rau cu ploaia ... 2 stropi nu uda pe nimeni ... ne udam mai mult cu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Eu zic sa vii cu utilaju' ca sa aiba si Natasha mea cu cine sa mai stea de taina, chestii comuniste domne'... daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! e ca in rollercoaster!!! mai vrem plimbare cu ea, ca la garnic ne-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Duminica mai faceti parada prin Severin ? Ca am liber duminica si as trece si eu pe la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 (editat) Duminica mai faceti parada prin Severin ? Ca am liber duminica si as trece si eu pe la voi Duminica, poate doar sa bem cafeaua... si se lasa si cu pupaturi, daca vrei sa prinzi miezul petrecerii tre sa vii macar de sambata pana pe la 10.30 AM! Editat Mai 30, 2012 de micriganel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Duminica mai faceti parada prin Severin ? Ca am liber duminica si as trece si eu pe la voi Parada este sambata in jurul orei 11 ! Asa ca ia-ti liber si hai la noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Ne vedem sambata la concert , sper sa fiti in numar cat mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 (editat) http://vremea.kappa.ro/mehedinti/drobeta-turnu-severin.html Deci... Editat Mai 30, 2012 de obeapaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 30, 2012 Autor Share Postat Mai 30, 2012 Zi-mi si mie site-ul pe care o urmaresti, ca eu am inceput sa caut tot felul de site-uri care sa-mi arate ceva favorabil, dar inca n-am gasit Indiferent cum e vremea, anul asta nu ratez intrunirea...si de vin 400 de km pe ploaie din Cluj, nu ma intereseaza Sa curga berea! Uite aici: http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=zmw:00000.1.15410 In toti anii de cand merg eu la festivaluri moto,doar o sibngura data m-am intors din cauza ploi...si nu doresc la nimeni sa ia o asemenea ploaie.Problema nu a fost drumul ci faptul ca,locatia respectiva era si ea inundata... Asa ca va asteptam!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 (editat) Poa sa plua poa sa ninga...bagaju l am facut...ce o fi o fi...bucurosi le om duce toate...!!!Parca vorbea cineva pe aci de un festival la Severin...Moto Sapiens parca...mai primiti cu plugusoru'...mai e valabil ???Fi ar cateaua a dreaqu! Editat Mai 30, 2012 de obeapaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Vi si eu chiar daca ploua, mi-am si luat liber vineri ca sa plec mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Au mai ramas 2 zile . Noi s-ar putea sa va invadam de maine seara , ca nu mai rezistam cu gandul la pelinul acela . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Ba la Craiova parca se simte si miros de gratar,mai ales ca ploaia a stat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Si din Hunedoara se va veni in gasca, azi ne-am decis ca venim indiferent de vreme Sper sa mai gasim loc de corturi ... Sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Ce-o fii,o fii..Iures sa iasa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Hai ca ne strangem gasca mare ! Avem locuri pentru toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate