theos_ Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 hai ma, noi suntem bikeri sau ce suntem ? ne sperie doua picaturi de ploaie ? imi bag hainele in saci menajeri si gata, ready to party ! can't wait ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 31, 2012 Autor Share Postat Mai 31, 2012 Si din Hunedoara se va veni in gasca, azi ne-am decis ca venim indiferent de vreme Sper sa mai gasim loc de corturi ... Sa ne vedem cu bine Daca vreti,va pastrez locurile de anul trecut...deci veniti voi sa umpeti livada aia si-o sa fie perfect Au mai ramas 2 zile . Noi s-ar putea sa va invadam de maine seara , ca nu mai rezistam cu gandul la pelinul acela . Ar fi cea mai faina invazie de pana acum hai ma, noi suntem bikeri sau ce suntem ? ne sperie doua picaturi de ploaie ? imi bag hainele in saci menajeri si gata, ready to party ! can't wait ! Saptamana asta a fost perfect si inclusiv azi este soare si cald...deci totul e pregatit si va asteptam sa va convingeti singuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Va fi vreme buna! http://www.accuweather.com/en/ro/balotesti/274693/weekend-weather/274693 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Nu ratez, mai ales ca anul trecut ne-am distrat excelent.Colegilor din HD sa-mi pastrati un loc de cort fiindca ajungem vineri tarziu direct la concerte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 AMR 1 ZI .Prima tura de hunedoreni plecam maine dimineata...Invadam Balotestiul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 pleaca vreun timisorean maine pe la 10 sau 11? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Da da...discutie intre prieteni.....ba eu imi fac bagajul de asta'seara......torn un litru de tuica.... Se stie cum se pregatseste lumea pt un asa eveniment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 AMR 1 ZI .Prima tura de hunedoreni plecam maine dimineata...Invadam Balotestiul!! Prima ,,tura'' inseamna unul ? Sa ne vedem acolo sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana19x Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 (editat) Hello! Maine, pe 1iunie, se va tine vreun concert? Pupici si drum bun! Ne vedem acolo! Editat Mai 31, 2012 de Oana19x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Hello! Maine, pe 1iunie, se va tine vreun concert? Pupici si drum bun! Ne vedem acolo! Sigur ca sunt concerte ! vino tu ca " nici nu stiti ce pierdeti " ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana19x Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 (editat) ...vorba lui scorpion_girl... Bagajul e facut, ar fi pacat sa despachetez pt 2stropi... Vin,vin... :-)) Editat Mai 31, 2012 de Oana19x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 pleaca vreun timisorean maine pe la 10 sau 11? Eu cred ca vin sambata dimineata din Timisoara...asta in cel mai rau caz,sper sa pot venii de vineri, dar dupa amiaza adica dupa ora 17! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 ZIUA "Z" !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 fac bagaju si am plecat \m/ see you soon Moto Sapiens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 1, 2012 Autor Share Postat Iunie 1, 2012 Ora 9: soare,19 grade...mai pot sa zic ceva? e perfect pt motor!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Felicitari Moto Sapiens, o intrunire foarte reusita, tineti-o tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Jos palaria ! felicitari Moto Sapiens ! felicitari ! ne-am simtit minunat, azi mi-a parut rau ca a trebuit sa plec. nu am facut fotografii dar incerc sa fac rost. imi pare rau de cei care au vrut sa vina si nu au mai venit, au pierdut ! se pricep colegii severineni la party-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Frumos, pacat ca n-am putut ramine! Citeva poze, sper edificatoare! http://www.pro-bike.ro/forums/topic/78917-poze-de-la-intilniri-si-excursii-amintiri/page__view__findpost__p__475236 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 (editat) [/img] Editat Iunie 3, 2012 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Mutam discutiile aici : /index.php?/topic/678847-moto-sapiens-party-2012/ SA VEDEM CUM A FOST ! SA VA AUZIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Roaga un moderator sa-l mute (pe onor topicul ala) la poze de la intruniri, fiindca acolo l-ai plantat gresit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Mutam discutiile aici : /index.php?/topic/678847-moto-sapiens-party-2012/ SA VEDEM CUM A FOST ! SA VA AUZIM GRESEALAAAA IS PREA OBOSIT , SORRY .. ASTA E CORECT ! /index.php?/topic/678849-moto-sapiens-party-2012/ Daca poate cineve remedia greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate