SwatGuard Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Salutare, Se pare ca anul asta nu pot sa-l trec cu 0 cazaturi. Astazi cand mergeam la munca, pe strada Polona, mergeam prin dreapta coloanei.La un moment dat o doamna care venea din sens opus (stefan cel mare -> mihai eminescu) a facut stanga sa intre la o cladire de birouri. A scos "botu" pe culoarul meu si am intrat cu coltul radiatorului in grila ei, am pus si frana, s-a ridicat de spate, am ramas o fractiune de secunda in stoppie si m-am pravalit peste ghidon. Aveam aproximativ 20-25 km/h. Pagubele mele : o vanataie urata pe coapsa stanga (am dat in ghidon), in rest nimic.Aveam echipament full, se pare ca si-a facut treaba. Pagubele motoretei : radiator indoit la 90 grade, ghidon stramb, oglinzi rupte, furca avea ceva ulei pe telescop, aripa fata plesnita. Vina zic eu este impartita, tanti nu avea cum sa ma vada. Norocul meu e ca am fost pe prioritate. Am fost la Generali Impreuna sa facem amiabila, am trecut cate avarii am putut pe amiabil. Mi-a spus cineva de acolo ca trebuie sa duc moto (Honda Hornet 2003) la un service autorizat eventual unul care are decontare directa cu ei.Dupa aceea o sa vina un evaluator de la ei sa faca poza, eu putand apoi sa deschid dosar de daune. Cunoaste cineva un service autorizat Honda ? Daca aveti sfaturi va rog sa le postati aici sau pe pm. Multumesc anticipat si... Doamne Ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) ...sper ca nu te-a lovit vreo colega de-a mea ca pe acolo lucrez. Cunoaste cineva un service autorizat Honda ? Incearca la dealer: http://www.honda-moto.ro Alt service mai autorizat nu exista. Cel putin in domeniul moto e cam zero povestea. Tine mine ca si echipamentul, daca e avariat, este elibigil pentru despagubire (ex: casca lovita vizibil); trebuia insa trecut de la inceput pe amiabila. Editat Mai 16, 2012 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Mai 16, 2012 Autor Share Postat Mai 16, 2012 Am trecut si in amiabila echipament (casca/genunchere/ghete) Firma e la polona 68 parca Merci de raspuns ...sper ca nu te-a lovit vreo colega de-a mea ca pe acolo lucrez. Incearca la dealer: http://www.honda-moto.ro Alt service mai autorizat nu exista. Cel putin in domeniul moto e cam zero povestea. Tine mine ca si echipamentul, daca e avariat, este elibigil pentru despagubire (ex: casca lovita vizibil); trebuia insa trecut de la inceput pe amiabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Multumesc anticipat si... Doamne Ajuta un tel ca tot la Generalii am avut dosarul si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Mai 16, 2012 Autor Share Postat Mai 16, 2012 Stie cineva o duba/platforma la un pret mai rezonabil ? Distanta e cam 7 km.O s-o aduc la Honda pe Bd Expozitiei. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Catalin 0765966611 http://www.remorcare-moto.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) Stie cineva o duba/platforma la un pret mai rezonabil ? Distanta e cam 7 km.O s-o aduc la Honda pe Bd Expozitiei. Multam service autorizat = sa repare moto nu neaprat reprezentanta de marca. incerca sa vorbesti cu baietii de la MY MOTO sau Bardak motors. mai sunt baietii de "salvare moto" toate le gasesti pe gugal. Editat Mai 16, 2012 de pachemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Mai 16, 2012 Autor Share Postat Mai 16, 2012 Daca mai aveti si alte recomandari pentru transport pana la Honda pe Expozitiei va rog sa le postati aici. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeqtor Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Hai noroc ... pentru transport 0733.678.593 Alex. Baiatul e super ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Cosmin, sper sa scapi repede de probleme si sa te pui din nou pe 2 roti. Nu uita sa le duci si echipamentul. Multumesc si pt. ca ai apelat la serviciile mele de transport. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Mai 17, 2012 Autor Share Postat Mai 17, 2012 Merci mult. Il recomand pe Bogdan pentru transport moto. Am vorbit azi la asigurare, luni vine evaluatorul la service sa faca poze. Am vorbit si de echipament, nu mi-a zis nimeni nimic de documente justificative.A ramas sa le duc la ei cand fac dosarul de dauna. Sunt curios daca o sa-mi platesaca la pretul de pe louis sau la vreun pret de catalog care il au ei. Numai bine Cosmin, sper sa scapi repede de probleme si sa te pui din nou pe 2 roti. Nu uita sa le duci si echipamentul. Multumesc si pt. ca ai apelat la serviciile mele de transport. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Numai bine vezi ca pt echipament ai nevoie de factura de achizitie. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 Salut, Am vb azi cu tipul care o sa-mi deschida dosarul, nu mi-a mentionat nimic de facturi de achizitie la echipament. In schimb mi-a spus ca echipamentul trebuier sa ramana la ei... O sa merg luni sa deschid dosarul si vad atunci. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Nu te increde in tipul care iti face dosarul. Iti va spune mai incolo sau chiar cind e tardiv: "Ma scuzati, am uitat sa va zic si de .... ". Nu e placut dar e bine sa fii paranoic in astfel de cazuri .... Ei au tot interesul sa nu te despagubeasca sau sa te despagubeasca cit mai putin . Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Nu te increde in tipul care iti face dosarul. Iti va spune mai incolo sau chiar cind e tardiv: "Ma scuzati, am uitat sa va zic si de .... ". Nu e placut dar e bine sa fii paranoic in astfel de cazuri .... Ei au tot interesul sa nu te despagubeasca sau sa te despagubeasca cit mai putin . Bafta. parca mi ai citit gandurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Nu pot să cred că e posibil să-ți oprească echipamentul! E al tău, chiar dacă stricat, deci ar fi normal să le ajungă să-l fotografieze! Întreabă pe cineva care lucrează în asigurări, @pachemon, de exemplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Nu pot să cred că e posibil să-ți oprească echipamentul! E al tău, chiar dacă stricat, deci ar fi normal să le ajungă să-l fotografieze! Întreabă pe cineva care lucrează în asigurări, @pachemon, de exemplu... ba e foarte posibil.vb din proprie experienta!la mine casca a ramas la asigurator(mi au dat 1/2 din valoarea ei) si combinezonul am facut cerere de returnare (nu am avut factura la el) si merg cu el julit si acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 In aceeasi situatie ma aflu si eu , tot cu o honda hornet numai ca a mea e praf dauna totala mia intor unul de pe banda 1 in fata eu eram pe 2 si am intrat cu 90 100 in el eram si cu prietena ea fara echipament eu doar geaca si ghetele am scapat cu mana operata si ea cu ruptura de muuschi la picior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 @karavei - imi pare foarte rau pentru ce ai patit De curiozitate, ce an este motoreta ta si cat ti-au oferit pentru dauna totala ? @Black_worlf - sper sa nu ma trezesc ca-mi ofera juma de casca . Ce casca ai avut ? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 @karavei - imi pare foarte rau pentru ce ai patit De curiozitate, ce an este motoreta ta si cat ti-au oferit pentru dauna totala ? @Black_worlf - sper sa nu ma trezesc ca-mi ofera juma de casca . Ce casca ai avut ? Numai bine schubert s1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 hornet 2000 cu toate ca era altceva furca usd etc. deocamdata nu am nici o informatie astept solutionarea dosarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Nu te increde in tipul care iti face dosarul. Iti va spune mai incolo sau chiar cind e tardiv: "Ma scuzati, am uitat sa va zic si de .... ". Nu e placut dar e bine sa fii paranoic in astfel de cazuri .... Ei au tot interesul sa nu te despagubeasca sau sa te despagubeasca cit mai putin . Bafta. am fost inspector de daune acum vreo 7 ani la o firma de asigurari cunoscuta... training-ul meu a inceput in felul urmator : daca poti sa nu il despagubesti, prin orice mijloace, nu o fa! depinde mult de inspector...el instrumenteaza dosarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 @karavei - unde are rca vinovatul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 asirom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate