ianachim Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 1340605324[/url]' post='3161993']Am terminat si noi cu succes tura prin Balcani.A durat exact sapte zile si am parcurs 2700km in sapte tari.Serbia,Muntenegru,Croatia(Dubrovnik),Albania,Macedonia,Bulgaria.Drumuri foarte bune si fara masini(la fel ca in Bulgaria).Singura problema a fost cu caldura,motiv pentru care opream destul de des.O impresie deosebita ne-a lasat Albania,care este departe de tara lasata de Hogea. sa inteleg .....ca te ai intors mai suplu.....? bravo voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Am terminat si noi cu succes tura prin Balcani.A durat exact sapte zile si am parcurs 2700km in sapte tari.Serbia,Muntenegru,Croatia(Dubrovnik),Albania,Macedonia,Bulgaria.Drumuri foarte bune si fara masini(la fel ca in Bulgaria).Singura problema a fost cu caldura,motiv pentru care opream destul de des.O impresie deosebita ne-a lasat Albania,care este departe de tara lasata de Hogea. Pina la urma in Muntenegru ati facut acel ocol propus de Lynx pentru a vedea si raul Tara, si parcul Durmitor? Merita? Care a fost ritmul de deplasare in Serbia si Muntenegru si care e situatia cu sticletii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Textex:parcul national Durmitor se compune din doua zone distincte.Prima este situata in jurul muntelui Durmitor si a celor 18 lacuri glaciare,zona in care se circula doar cu piciorul(se pot face drumetii chiar de o zi),si zona canionului Tara,care practic este strabatuta de drum national. Nu am avut nici o problema cu politia rutiera.Doar in Muntenegru ne-a luat un radar,dar nu au voie sa opreasca turistii straini(pentru incurajarea turismului),asa ca ne-au facut semn sa plecam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Bine ati venit! Cred ca ati avut putin ghinion cu vremea, dar daca erau numai ploi era probabil si mai rau. Inteleg ca nu ati luat-o spre Trsa? (si pe-acolo tot in PN Durmitor esti) Asta cu politia care nu opreste strainii v-au spus-o ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Ca politia nu opreste turistii o stiam din tara(cu conditia sa nu faci chestii grave).Ne-a confirmat asta un motociclist muntenegrean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Bine ați revenit , si felicitări pentru tura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Bine ati venit! Cred ca ati avut putin ghinion cu vremea, dar daca erau numai ploi era probabil si mai rau. Inteleg ca nu ati luat-o spre Trsa? (si pe-acolo tot in PN Durmitor esti) Asta cu politia care nu opreste strainii v-au spus-o ei? Multumim, linx, pentru sugestia de traseu. Am luat-o exact pe unde ai spus (canionul Tara, innoptat la Zabljak, continuat a doua zi spre Trsa). Superb drumul si foarte usor de nimerit. Cu politistii confirm teoria, prins cu 80 in zona de 60, lasat in pace dupa ce a vazut numarul. Cu motociclete serioase am facut fara probleme 660 km Drobeta Zabljak intr-o zi. Acum ne prajim la Dubrovnik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate