Sari la conținut

Accident la intrarea in Bucuresti pe A1


AdrianB1
 Share

Postări Recomandate

Pe la 7-7:05 seara a fost un accident cu o motocicleta sport de 600cc alb cu rosu, nu stiu ce model si nici numarul nu se putea vedea. Pe podul de la intrarea in Bucuresti de pe A1, motociclistul intins pe jos in echipament complet, casca in cap, stabil si destul de vioi, pe banda a 2-a, vorbea cu vreo 7-8 barbati care erau langa el si asteptau ambulanta. Motocicleta era la vreo 30 de metri pe banda 1 culcata pe stanga, perpendicular pe sosea (de-aia nu se vedea numarul). Pe dreapta de tot, banda de siguranta, erau oprite vreo 3 masini, nu se vedeau urme de tamponare, nici pe asfalt nu prea se vedea nimic. Traficul era lejer la ora aia, dar e fix in locul in care benzile de incadrare dinspre centura-Hornbach dispar, posibil sa fi intrat cineva din dreapta spre sau peste el.

 

Si ca fapt divers un alt accident in noaptea precedenta, pilot cu experienta (merge din 2007, a avut vreo 2 sportive de 600 pana acum) a facut stanga pe sina uda de tramvai pe Bd. Timisoara cu vreo 20 km/h, a ciupit frana si s-a varsat pe jos. Julituri diverse pe mana (desi avea geaca de piele cu protectii), pe picior (i-au intrat capsele de la blugi in carne), dar nimic serios, mai mult amorul propriu fiind primul accident in 5 ani. Moto avariata usor, o scarita rupta si julituri pe carena, capacul de la motor si capatul de ghidon - era pe un CBF 600, nu pe motocicleta lui.

Editat de AdrianB1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baiatul de pe A1 este ok,cateva julituri cateva contuzii dar in principiu este ok,am stat cu politisti pana au facut masuratorile,am dus motoreta intr-un loc sigur si am plecat,din cati au fost acolo,cand a venit politia au plecat toti,asta e romanu....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aveam un coleg mai batran care avea un raspuns invariabil cand ii cereai ceva: "Am, nu dau si bine fac!"

Bafta la reparatie si bine ca nu s-a lasat cu oase rupte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...