springbreak Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 (editat) Unii fac deja "teste"... Editat Iunie 22, 2012 de springbreak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 poate dau si eu o tura ca tare mi-e dor de o bere rece la umbra si de un eveniment "fara fitze si basini" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 simbata 30 iunie se pleaca din locatia arcul de triumf direct acolo. mai multzi participantzi la adunarea de miercuri de la arc si-au exprimat dorintza sa participe la acest eveniment. eu personal sunt din zona,,campina,, si stiu exact drumul spre locatia intrunirii. ora plecarii si celelalte detalii se vor stabilii miercuri 27 iunie la adunarea de la arc. ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 simbata 30 iunie se pleaca din locatia arcul de triumf direct acolo. mai multzi participantzi la adunarea de miercuri de la arc si-au exprimat dorintza sa participe la acest eveniment. eu personal sunt din zona,,campina,, si stiu exact drumul spre locatia intrunirii. ora plecarii si celelalte detalii se vor stabilii miercuri 27 iunie la adunarea de la arc. ne vedem acolo. la ce ora va vedeti la arc?sa stiu sa ajung si eu sa aflu cand plecati,,as veni si eu cu voi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 (editat) Multumiri lui Catalin Medoia http://romanianrockradio.caster.fm/ Afisul actualizat! Editat Iunie 24, 2012 de springbreak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 miercuri dupa ora 18... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobike Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 miercuri dupa ora 18... miercuri dupa ora 18.00 ce sa faci uga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 27, 2012 Autor Share Postat Iunie 27, 2012 Se pare ca vremea va fi "cum se cade" cu noi, asa ca va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 simbata 30 iunie se pleaca din locatia arcul de triumf direct acolo. mai multzi participantzi la adunarea de miercuri de la arc si-au exprimat dorintza sa participe la acest eveniment. eu personal sunt din zona,,campina,, si stiu exact drumul spre locatia intrunirii. ora plecarii si celelalte detalii se vor stabilii miercuri 27 iunie la adunarea de la arc. ne vedem acolo. Ce viata!.., tare as fi venit si eu dar trebuie sa fac pe dadaca cu 'fimiu. Bea o bere-noua si pt mine , Uga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 jane jane lup batrin...i-al si pe fiutau ma cu tine si hai la intruneala. nu te mai da ranit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei67 Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 И я пришел в мире и дружбе.Увидимся в лес, чтобы пиво или водку!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 28, 2012 Autor Share Postat Iunie 28, 2012 И я пришел в мире и дружбе.Увидимся в лес, чтобы пиво или водку!!! Расцветали яблони и груши,Поплыли туманы над рекой.Выходила на берег Катюша, На высокий берег на круто Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 (editat) Salut, Pleaca cineva maine dupa munca? Sau sambata dimineata? Din Bucuresti. Editat Iunie 28, 2012 de mbm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Merg si eu , ca n am mai fost de anul trecut la intalniri La ce ora se pleaca Sambata de la Arc? 0722661428 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeL Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Salut, Pleaca cineva maine dupa munca? Sau sambata dimineata? Din Bucuresti. Eu plec sambata pe racoare, asta inseamna ca la 7 fix dimineata am decolat. Azi la 8 era deja cald si nu vreau sa lesin pana ies din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 eu propun sa ne adunam la ora 08.00 la Arc, ce spuneti?Dan Sa lase cineva un nr. de telefon sa stim si noi care sunt conditiile de participare, cati vin la intalnire, este sigura?, 0722661428 Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDREI-PWR Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 eu propun sa ne adunam la ora 08.00 la Arc, ce spuneti?Dan Sa lase cineva un nr. de telefon sa stim si noi care sunt conditiile de participare, cati vin la intalnire, este sigura?, 0722661428 Dan INTRUNIREA E SIGURA! VA ASTEPTAM! Cateva poze cu pregatirile, primele corturi si motoarele sosite de Joi. Asa cum se povesteste si in anunt nu exista pretentii si conditii de participare. Toata lumea cu bune intentii este binevenita! Alte detalii si pe pagina: http://www.facebook.com/StreetPatrol.ro http://www.facebook.com/events/431544763534542/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nirvana Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 simbata 30 iunie se pleaca din locatia arcul de triumf direct acolo. mai multzi participantzi la adunarea de miercuri de la arc si-au exprimat dorintza sa participe la acest eveniment. eu personal sunt din zona,,campina,, si stiu exact drumul spre locatia intrunirii. ora plecarii si celelalte detalii se vor stabilii miercuri 27 iunie la adunarea de la arc. ne vedem acolo. pana la urma la ce ora placati sambata de la arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 la ora 7 30 la arc si in jur de 8 plecarea.ne vedem acolo. la ora 7 30 la arc si in jur de 8 plecarea.ne vedem acolo. 0723325611 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Poze /index.php?/topic/678939-rock-blues-street-patrol-29iunie-1-iulie-2012-magureni-ph/page__view__findpost__p__3166637 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Venit ,placut si la cat mai multe de acum in colo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeL Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Multumim organizatorilor ! Foarte fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Mie mi-a placut. Locatia misto, multi oameni misto, as repeta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate