constandin Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Deschid eu topicul desi nu am inca poze. Atasez momentan cateva facute de alti participanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley86 Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 a fost demential ) mai putin faza cu picatul curentului )si cu trezitu dimineata ) cu tunsu ierbii (glumesc in acuzatii ) in rest 10 cu felicitari !!! BRAVO SEAWOLVES !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strutzu_man Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Hai cu pozele !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 nimic? ... nimeni nu pune poze ? ) pun eu vreo 3 facute neprofesional cu telefonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 (editat) O intrunire un pic mai altfel pentru noi, Anul asta am lasat motoarele in parcare, am luat autobuzul descoperit si am facut turul orasului, ne-am prajit la soare, am vizitat cazinoul din Constanta...sau mai bine zis ce a mai ramas din el. Bineinteles ca ne-am revazut prietenii motociclisti veniti in numar mare din toata tara la festul baietilor de la Seawolves. Calificativ-de la foarte bine in sus. Ps atat de bine ne-am simtitit ca am plecat sambata pe la 19 din camping...si sa stiti ca se incalzise apa Poze de la noi: www.valahmc.ro Editat Iunie 11, 2012 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Vrei sa spui duminica pe la 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 nota 9+a ok baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marshalart Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Nota 10 pentru intrunire si tot ce s-a organizat Si o poza cu parcarea http://360.io/3SELvs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Din neatentie am postat pozele aiurea asa ca le pun si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 O intrunire un pic mai altfel pentru noi, Anul asta am lasat motoarele in parcare, am luat autobuzul descoperit si am facut turul orasului, ne-am prajit la soare, am vizitat cazinoul din Constanta...sau mai bine zis ce a mai ramas din el. Bineinteles ca ne-am revazut prietenii motociclisti veniti in numar mare din toata tara la festul baietilor de la Seawolves. Calificativ-de la foarte bine in sus. Ps atat de bine ne-am simtitit ca am plecat sambata pe la 19 din camping...si sa stiti ca se incalzise apa Poze de la noi: www.valahmc.ro Kesule , eu sper sa iti revii din euforia festivalului , ......... Intradevar cum zicea si un coleg mai sus , si noi am plecat cu trupa din Valah Targoviste , duminica undeva la 19 Ai ce bai am mai fi facut toti ,ca se incalzise apa , dar datoria de cetateni muncitori ne-a facut sa plecam acasa , ca luni dimineata sa fim la servici MULTUMIM SEAWOLVES pentru ca ne-ati oferit un festival EXECEPTIONAL !!! --- si ati demonstrat inca odata ca SI IN ROMANIA SE POATE !!! --- Multumim si cluburilor Heavy Riders si Road Wolves , pentru ca ne-au oferit siguranta la corturi si la motociclete !!! La anul ne vom reveda cu siguranta prieteni dragi , tot la voi la fest .....pe malul Marii Negre PS . Vom revenii cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Iunie 13, 2012 Autor Share Postat Iunie 13, 2012 Revin mai tarziu cu altele. si partea a 2-a, asa cum am promis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Ziua Libera- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VHOLBAN Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strutzu_man Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 La parada am avut o senzatie, de parca cucerisem orasul. Ptr cateva minute chiar am blocat orasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 https://plus.google.com/photos/104927575614937125269/albums/5753664138699440801?authkey=CNfZxcWC7vyEHQ&banner=pwa&gpsrc=pwrd1#photos/104927575614937125269/albums/5753664138699440801 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_85t Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 si de la mine cateva poze Seawolves V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GorG Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 MINUNAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Revenim cu o noua serie de poze de la Seawolves Bike Fest 5. Multumim inca o data tuturor celor prezenti. Speram ca ne-am ridicat la asteptarile voastre si va asteptam anul viitor la editia a 6-a a bike festului de pe litoral. Pana atunci, va asteptam pe toti la prima editie a Seawolves Bike Fest Buzau si a 3-a editie a festivalului moto buzoian, in weekendul 3-5 august 2012, unde va garantam cel putin aceleasi standarde de distractie. Vom reveni in curand cu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Iunie 20, 2012 Autor Share Postat Iunie 20, 2012 Cateva pozne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate