Lupu Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 (editat) M-a sunat acum (ora 10:30 AM) un prieten ca este un accident grav pe Centura Bucuresti intre Chitila si Mogosoaia (pentru cine nu stie este portiunea aia proaspat facuta acum un an si ceva si proaspat asfaltata acum vreo saptamana). Autoturism rasturnat, motocicleta paradita, asta e tot ce stiu de la el, omul nu e motociclist, nu prea se pricepe. Care are drum prin zona sau sta aproape poate stie sau poate sa afle mai multe detalii. Sa speram ca nu e foarte grav. Desi la faza cu autoturism rasturnat... Editat Iunie 20, 2012 de Lupu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 au trecut 3 smurd acum 15 - 20 de min dinspre otopeni spre mogosoaia si chiar comentam cu un coleg ca e grav daca au fost atatea masini sa speram ca nu e nu rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 20, 2012 Autor Share Postat Iunie 20, 2012 Care are prieteni, cunostinte care se dau cu motoru prin zona sau au de regula drum prin zona sa se asigure ca-s ok. Da, sa speram ca nu e cu RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Acum am vb cu un prieten care sta dupa mogosoaia sa vedem daca poate sa afle ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 20, 2012 Autor Share Postat Iunie 20, 2012 Nimic nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Am trecut pe la 1 in drum spre serviciu, nu se vedea nici un semn de accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 .... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 masina rasturnata si nu stie nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Acu' pe bune...eu cred ca daca era un accident, si atat de grav pe cat se pare, era macar o stire mica si amarata pe tot on-line-ul asta...macar un Footnote, so ceva tot era...dar nu este Lupule, sigur nu si-a batut maciuca de tine "prietenul" ala ? Stiind ca o sa scrii pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Eu nu am aflat nimic pana acum deci nu stiu ce sa zic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 21, 2012 Autor Share Postat Iunie 21, 2012 Bai omu chiar e serios, n-are el treaba cu forumuri cu d-astea ) Serios n-avea de ce sa minta. Si mie mi se pare o chestie de Twilight Zone. Sincer e clar ca as prefera sa nu se fi intamplat nimic de genu asta! :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 E treabă frecventă ,mi s-a întâmplat Âşi mie sa văd mobră buÂşită rău,ambulanță,măsurători Âşi să nu apară nimic aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 sau era un pui de milionar si a musamalizat totu rapid.. asta ca sa creasca paranoia in noi putin.. cum ar fi sa te darame unu si pe urma sa si dispari ca are el posibilitati de genu :-s clona lu cnairda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) da eu am patito rau pe centura si nu a aparut nicaieri 23.04 am intrat perpendicular intr-o masina care a intors in fata de pe banda unu pe banda 2 'care mergeam eu' si pe dubla continua am fost aruncat si eu si prietena 14 metri daca nu mai mult si noroc ca nu venea nmk de pe contrasens , am avut mare noroc am scapat doar cu o interventie chirurgicala la mana si prietena cu ruptura de muschi , masina sa intors la 180 si moto praf ... Editat Iunie 25, 2012 de karavei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 1340622321[/url]' post='3162326']da eu am patito rau pe centura si nu a aparut nicaieri 23.04 am intrat perpendicular intr-o masina care a intors in fata de pe banda unu pe banda 2 'care mergeam eu' si pe dubla continua am fost aruncat si eu si prietena 14 metri daca nu mai mult si noroc ca nu venea nmk de pe contrasens , am avut mare noroc am scapat doar cu o interventie chirurgicala la mana si prietena cu ruptura de muschi , masina sa intors la 180 si moto praf ... sanatate maximaati avut mare norocmulti nu au scapat din accidentele astea cu intoarcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 sanatate multa. daca mi se permit, am si eu cateva curiozitati legate de dinamica impactului daca iti aduci aminte sau ai apucat sa realizezi ce se intampla bineinteles. cat de mare era masina(sedan, hatch, duba) in ce parte ai intrat in masina, sau cu ce parte a intrat el in voi. ce s-a intamplat in impact, ati sarit amandoi peste? v-a aruncat intr-o parte? daca vi se par dubioase curiozitatile astea, explicatia e una simpla, ma gandesc ca daca apuci sa constientizezi ce se intampla, ca-ti intoarce masina in fata, poate apuci sa tintesti cumva sa nu nimeresti fix in usi, si poate apuci eventual sa sari din scarite. eu i-am facut si pasagerei instructajul asta.. acu, pana la proba fizica efectiva, macar bagam teorie.. insanatosire rapida. clona lu cnairda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 sanatate multa. daca mi se permit, am si eu cateva curiozitati legate de dinamica impactului daca iti aduci aminte sau ai apucat sa realizezi ce se intampla bineinteles. cat de mare era masina(sedan, hatch, duba) in ce parte ai intrat in masina, sau cu ce parte a intrat el in voi. ce s-a intamplat in impact, ati sarit amandoi peste? v-a aruncat intr-o parte? daca vi se par dubioase curiozitatile astea, explicatia e una simpla, ma gandesc ca daca apuci sa constientizezi ce se intampla, ca-ti intoarce masina in fata, poate apuci sa tintesti cumva sa nu nimeresti fix in usi, si poate apuci eventual sa sari din scarite. eu i-am facut si pasagerei instructajul asta.. acu, pana la proba fizica efectiva, macar bagam teorie.. insanatosire rapida. clona lu cnairda [/quotnu prea sunt explicit de felul meu ... masina era un ford mondeo 'sedan' 2005 parca , ideea este ca totul sa intamplat rapid in 10 m maxim a virat cred ca sa speriat si a franat nu si-a continuat traiectoria ca asa poate il evitam , iar de lovit, instinctiv m-am dus spre dreapta portbagaj am lovit janta lui spate si motoreta s-a dus circa sa zic 1/3 in masina dupa care acceasta s-a rasucit , nea aruncat pe contrasens eu parca am o sclipire de imagine cand eram in aer dar nu sunt sigur si m-am trezit jos aveam decat geaca si ghete si casca binenteles iar prietena nici un fel de echipament moto inafara de casca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Sanatate multa si tie si prietenei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Sanatate multa si tie si prietenei! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 mi-ai raspuns perfect, exact asta eram curios, in ce parte ati zburat voi, si cum ai reactionat tu. o operatie la mana si o ruptura de muschi suna foarte ok dupa intors in fata si sarit 15 metri prin aer. sanatate multa si recuperare usoara. daca ai chef, sa ne mai zici pe aici cum ti-ai recuperat paguba si ce s-a intamplat cu dobitocu. noi suntem 2 care lucram pe centura si venim cu mobrele aici si am vazut cat de multi intorc fara jena unde nu au delimitarea de sens.. asa-i la noi, tre sa fim ingraditi ca vacile.. clona lu cnairda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate