PzKpfW Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Odihnească-se în pace. Mersul fără cască e de neiertat. Dacă scăpa, să-l fi văzut cum își punea casca și ca să mute motoreta. Trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Pacat, condoleante familiei.Purtati macar casca pe caldurile astea, sunt sanse mari sa nu se ajunga la probleme mai grave asa cum s-a intamplat si in cazul de fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Si uite asa, mitul "loud pipes save lives" este distrus. Dumnezeu sa-l odihneasca :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chicoladron Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 condoleante..sa i fie tarana usoara..si eu am cazut in weekend din cauza unei dire de ulei..nu am vazuto ca lucea asfaltu de la soare..si aveam viteza..m am tarat vreo 100 de m pe asfalt..bine ca nu venea nimic pe contrasens si ca cei din spate erau la mai bine de 50 de m in spatele meu si au avut timp sa franeze condoleante sincere..mie nici acum nu mi vine sa cred ca mai traiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Condoleante familiei dar imi poate zice si mie cineva cum s-a produs accidentul ca nu imi pot da seama sub nici o forma. Vad carenajul frontal intact dar spatele facut praf. Ok a intrat din spate in el deci se putea intampla dar masina nu e lovita in fata ci in portiera stanga fata... m-am tot chinuit si nu imi pot da seama cum a fost impactul... :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Condoleante familiei dar imi poate zice si mie cineva cum s-a produs accidentul ca nu imi pot da seama sub nici o forma. Vad carenajul frontal intact dar spatele facut praf. Ok a intrat din spate in el deci se putea intampla dar masina nu e lovita in fata ci in portiera stanga fata... m-am tot chinuit si nu imi pot da seama cum a fost impactul... :rose: Eu cred ca masina a iesit de pe straduta care se vede in imaginea asta, nu a acordat prioritate motociclistului si acesta a intrat direct in usa. Dupa impact, soferul masinii n-a mai reactionat (tras de volan, franare, etc.) si s-a dus drept pana s-a oprit in stalp. Din ce se vede, motociclistul decedat, se afla chiar langa cioburile de la geamul masinii... ceea ce inseamna ca n-a fost aruncat peste masina. Si e clar dupa avariile motocicletei, ca aceasta a lovit usa masinii cu partea din spate. Deci ori a cazut inainte de impact si s-a rasucit pe asfalt, ori de la frana violenta a facut stoppie (s-a dat peste cap). Cam asa cred eu ca s-a produs accidentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexlaur Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 In seara asta , pe la 00:30 am am avut un accident cu daune materiale ceva mai insemnate decat astea , spre norocul meu si datorita lui Dumnezeu sunt acum aici si va scriu . Accidentul s-a produs la intersectia dintre Lujerului si Iuliu Maniu . Am purtat ca de obicei Casca si geaca cu protectii si acum imi sunt vesnic recunoscator ca nu ies din casa cu motorul fara casca , manusi si geaca ... O sa pun si niste poze , poate asa vor vedea si cei care merg fara geaca si protectii ca uneori ele fac diferenta ... Vina nu a fost a mea , ci a celui cu masina care nu a oprit la "cedeaza trecerea " . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 (editat) In seara asta , pe la 00:30 am am avut un accident cu daune materiale ceva mai insemnate decat astea , spre norocul meu si datorita lui Dumnezeu sunt acum aici si va scriu . Accidentul s-a produs la intersectia dintre Lujerului si Iuliu Maniu . Am purtat ca de obicei Casca si geaca cu protectii si acum imi sunt vesnic recunoscator ca nu ies din casa cu motorul fara casca , manusi si geaca ... O sa pun si niste poze , poate asa vor vedea si cei care merg fara geaca si protectii ca uneori ele fac diferenta ... Vina nu a fost a mea , ci a celui cu masina care nu a oprit la "cedeaza trecerea " . Ai nevoie de ceva? ZI repede... In fine, fa un topic separat, 'tu'i in cwr de conservari Editat Iulie 3, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate