Tytus The VIRUS Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Il gasiti la chioscuri, pentru mine a fost o surpriza(placuta) ca inca mai apare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Fain numarul 50. Intr-adevar, a devenit o prezenta rara, cu aparitii dificil de anticipat... este edificator si faptul ca au scos de pe coperta informatia legata de luna de aparitie. Anyhow, il cumpar cu placere ori de cate ori apare si tin pumnii echipei redactionale sa continue! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 unde ai gasit-o, la care chioscuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Caut revista asta ca un nebun. Am fost in OMV lizeanu - nu este, la inmedio nici atat. La Agip am incercat lunile trecute dar fara succes. Voi de unde le luati ? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crossroad Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Caut revista asta ca un nebun. Am fost in OMV lizeanu - nu este, la inmedio nici atat. La Agip am incercat lunile trecute dar fara succes. Voi de unde le luati ? Multam In Medio din Carrefour Orhideea sau mai poti incerca la benzinaria Petrom (parca) de pe bulevardul Timisoara, imediat cum ai trecut de strada Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Sa-i faca cineva o poza cu telefonul. Am intrebat peste tot si nu l-am gasit. Nr 50 greu de gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 asta este.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Eu nu l-am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Luat din Inmedio Real Bobocica. Cauta-l mai bine, eu a trebuit sa dau niste reviste la o parte sa-l gasesc ascuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate