NePlace Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salutare,are cineva chef de o plimbare sambata?Astept idei,trasee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 AM SCRIS DEJA LA INTALNIRI , EU PLEC SAMBATA DIMINEATA LA SLANIC PRAHOVA, LA ORA 07.00 PLECARE DE LA ARC, CAZARE LA SLANIC PRAHOVA, CUNOSC GAZDA UNDE MERG DE MULTI ANI , CU MAXIM 70 RON/NOAPTE SE FACE BAIE LA BAIA VERDE CARE ARE INTRAREA GRATUITA SAMBATA CA SE INAUGUREAZA, ALTFEL LA BAIA BACIULUI ESTE 25 RON + 15 RON SESLONG+ UMBRELA, IAR TRASEE SUNT DESTULE SI LOCURI PITORESTI, DACA VA HOTARATI 0722661428 DAN SCUZE RECTIFIC 50 RON CAZAREA, CE VRETI MAI MULT, SI ESTE SUPER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iulie 5, 2012 Autor Share Postat Iulie 5, 2012 In urma discutiei pe privat cu CMD ”in ce parte vrei sa apuci?hai sa facem un siriu/intorsura buzaului cu un mers mai sportiv ce zici? numai bine” Cam asta este traseul ramane sa stabilim ora si locul de intalnire.Cine vrea sa se mai alature este bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salutare,are cineva chef de o plimbare sambata?Astept idei,trasee... sambata dimineata plecam la Galati(actiune umanitara) daca doresti esti bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 sambata dimineata plecam la Galati(actiune umanitara) daca doresti esti bine venit. detalii te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iulie 5, 2012 Autor Share Postat Iulie 5, 2012 sambata dimineata plecam la Galati(actiune umanitara) daca doresti esti bine venit. Bun si asa,detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Bun si asa,detalii? mergem sa "relocam" pt o saptamana la munte un copil orb. adica pe Adelin. plecaresambata dimineata zona intilnire PETROM dupa podul de la iesirea din Voluntari spre Urziceni. contact 0724 322 912 ora 8-30 : 9 dimineata va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iulie 6, 2012 Autor Share Postat Iulie 6, 2012 Maine plecare de la 10:30 Petrom Miorita.Cheia si ne intoarcem pe Siriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Maine plecare de la 10:30 Petrom Miorita.Cheia si ne intoarcem pe Siriu. c u there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 (editat) hai ca vin si eu.. :-) Editat Iulie 7, 2012 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Haideti aspirantilor, puneti poze de pe circuitul Cheia :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iulie 7, 2012 Autor Share Postat Iulie 7, 2012 Asta-i tot ce am de pe circuitul Cheia si Siriu ,Abia astept urmatoarea etapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turculetz Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Asta-i tot ce am de pe circuitul Cheia si Siriu ,Abia astept urmatoarea etapa. si eu, n-am cum sa lipsesc , dar sa mai intarim suspensiile la bmw ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iulie 7, 2012 Autor Share Postat Iulie 7, 2012 http://on.fb.me/Oj04lM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 http://on.fb.me/Oj04lM Hai sa fie si aici, ca-s artistice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Fain Mai facem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Fain Mai facem! Cheia si sambata asta? Tura scurta de o zi cu intoarcere pe...brasov-sibiu-transfagarasan si posibila prelungire si duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 (editat) Cheia si sambata asta? Tura scurta de o zi cu intoarcere pe...brasov-sibiu-transfagarasan si posibila prelungire si duminica? NemaiPlace, cum zici? Editat Iulie 12, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Eu nu am fost niciodata pe Transfagarasan, dar din ce am citit pe forum si am auzit, e cam rupt drumul, iar mie imi place confortul Pana la urma cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Vin si eu daca va hotarati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Eu ma hotarasc maine, dar in principiu m-as baga doar la una scurta, cu intoarcere seara Vin si eu daca va hotarati Ar fi o onoare sa merg cu tine la drum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Vesti cam proaste legate de Transfagarasan, am intrebat niste amici care au fost cu masina de curand si mi-au zis ca e mai prost ca anul trecut...cel putin partea de Arges era rupta tare din pacate...i know better Pana la urma eu plec sambata dimineata pe cheia pana in brasov, de acolo ma hotarasc la fata locului:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turculetz Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Pana la urma eu plec sambata dimineata pe cheia pana in brasov, de acolo ma hotarasc la fata locului:) imi place cum suna, e ceva sigur ), eram tentat de una mai lunga, aparuse un topic cu bistrita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Salutare! Acum 2 saptamani am facut o plimbare in genul celei pe care o planificati voi. Cu siguranta este o tura lunga si destul de obositoare pentru 1 zi. Drumul Valenii de Munte - Cheia - Brasov s-a "deteriorat" dupa parerea mea, au aparut foarte multe valuri si denivelari. Daca vreti sa ramaneti pe varianta de a face aceata tura pe 1 zi, va recomand sa mergeti pe clasicul DN1 pana in BV. Mai departe BV-Sibiu, cu oprire la intersectia catre Cartisoara, dupa parerea mea este cel mai frumos drum (calitate asfalt / virajat / curbe cu o vizibilitate foarte buna, cu cateva exceptii) pe care am fost cu motoreta pana acum. De la Cartisoara incepe sa se schimbe povestea... da, viraje mai stanse, dar calitatea astfaltului scade (plus ceva urme de la caderile de pietre, mai sus catre Lacul Balea). Eu m-am oprit la Balea si am facut retur in BV, unde aveam cazarea. Daca voi vreti sa mergeti mai departe, coborare spre Vidraru, trebuie sa va pregatiti temeinic de injuraturi in casca, pentru autoritatile din jud. AG care nu sunt in stare sa refaca drumul care parcurge lacul Vidraru... ultima oara am fost acum 2 ani pe aceasta portiune, cu o Kawa 636... o mare pacoste aceasta bucata de drum, te oboseste foarte mult. Asa ca va recomand sa faceti aceasta plimbare pe cel putin 2 zile, cu 1 noapte de cazare. Sper sa va ajute informatiile oferite. Asfalt uscat si curat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 (editat) Am fost saptamana trecuta pe Cheia si mi s-a parut foarte ok drumul fata de data trecuta (3 iunie parca), au mai reparat, nu mai sunt cratere in acele de par. Editat Iulie 12, 2012 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate