ioneld Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 De asemenea imi lipseste in continuare un cui din ala cu bila in capat pentru prins atasul (cel de pe spate). .....te referi cumva la una din aceste prinderi atunci cand spui " cui cu bila " ?....daca da atunci poti alege din poza alaturata si ma poti suna la 0740376555 , le poti vedea in Chitila jud. Ilfov . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Septembrie 11, 2012 Autor Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Salut, A ramas valabil, cumpar piese de MZ BK350, sau motocicleta completa. In special cutie, furca, suspensie spate, cric, dar caut aproape orice. merci, Tudor G. Editat Septembrie 11, 2012 de TudorG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 (editat) se da moca.cine mai are BK? nu e de cea mai buna calitate imprimat,pt ca printul a fost mare.asa am inteles eu. are si folie de transfer Editat Septembrie 12, 2012 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Septembrie 14, 2012 Autor Share Postat Septembrie 14, 2012 Salut, Are cineva un rezervor de benzina pentru un BK? Asta al meu este destul de greu de restaurat. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Am inteles, merci. Mai dureaza cu a mea, dar pana spre iarna sper sa termin. Momentan nici nu a ajuns la mine toata ca sa zic asa. Ah si inca o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu ceva manuale de reparatie, scheme tehnice etc. raman dator. Multumesc. ps: a ramas valabil, Cumpar atas Stoye (ne reconditionat sau reconditionat), si cumpar si o IFA BK350 daca are cineva una cu acte. Salut, am acte (copie dupa talon) si pot scoate certificat fiscal ca totul sa fie ok la primarie. Nr meu de tel e 0744835877 daca vrei sa povestim de pret si alte detalii. Spor la restaurare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Septembrie 19, 2012 Autor Share Postat Septembrie 19, 2012 (editat) Salutare, Revin cu o rugaminte. Ma poate ajuta si pe mine cineva sau trimite la cineva care sa ma ajute cu sistemul electric de la un bk350. [...] Multumesc, Tudor G. 0722 409 930 Am rezolvat problema multumesc colegului. Ps, inca mai caut: suporti far in stare buna, cric central, scarite spate, o sa fata in stere mai buna decat a mea, un atas stoye1, si in general cumpar piese de mz bk. edit: si inca ceva, unde gasesc niste saboti de frana? se pot incarca astia tociti sau trebuie cumparati cu totul? Merci! Tudor G. Editat Septembrie 19, 2012 de TudorG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Am rezolvat problema multumesc colegului. Ps, inca mai caut: suporti far in stare buna, cric central, scarite spate, o sa fata in stere mai buna decat a mea, un atas stoye1, si in general cumpar piese de mz bk. edit: si inca ceva, unde gasesc niste saboti de frana? se pot incarca astia tociti sau trebuie cumparati cu totul? Merci! Tudor G. Daca se potrivesc cei de Mz Rt 125 am eu catva pe acasa ..... poti veni cand poti cu ai tai sa-i comparam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Am rezolvat problema multumesc colegului. Ps, inca mai caut: suporti far in stare buna, cric central, scarite spate, o sa fata in stere mai buna decat a mea, un atas stoye1, si in general cumpar piese de mz bk. edit: si inca ceva, unde gasesc niste saboti de frana? se pot incarca astia tociti sau trebuie cumparati cu totul? Merci! Tudor G. da, sabotii in general se pot feroda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Trebuie neaparat sa gasesti ferodouri flexibile, fara insertie de alama in ele ca sa pui pe sabotii vechi. Sa ai spor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Septembrie 21, 2012 Autor Share Postat Septembrie 21, 2012 Merci, o sa caut sapt viitoare. Daca se potrivesc cei de Mz Rt 125 am eu catva pe acasa ..... poti veni cand poti cu ai tai sa-i comparam . Nu stiu daca merg, vb la telefon si poate trec sapt viitoare pana la tine, momentan sunt putin plecat. Merci, Tudor G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2012 Salut, Inca valabil, cumpar un MZ/IFA BK350, sau piese, si un atas STOYE 1. Platesc si intermedieri daca este nevoie ps.. Edi tu de unde mama naibii le gasesti ca eu am intrebat prin toata tara si doar la bisnitari care cred ca le pot vinde mai scump ca in Germania gasesc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Salut, Inca valabil, cumpar un MZ/IFA BK350, sau piese, si un atas STOYE 1. Platesc si intermedieri daca este nevoie ps.. Edi tu de unde mama naibii le gasesti ca eu am intrebat prin toata tara si doar la bisnitari care cred ca le pot vinde mai scump ca in Germania gasesc??? sssst, nu ma da de gol ca vreau sa fie 'supriza' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Ia-l de aici, e moca, doar 4000 de euro. Bonus iti da si un EMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Noiembrie 4, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2012 =)) ar merita doar pt. alea 2 oglinzi pe stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Da, eu n-am ajuns la consens la el, in sensul ca am fost prea hapsan, am cerut si furtunul Gardena cu tot cu roluitorul de furtun in pretul asta. Numai ca omul mi-a oferit in schimb bicicleta, eu am dat din cap ca nu se poate si uite asa a picat afacerea. Editat Noiembrie 4, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Da, eu n-am ajuns la consens la el, in sensul ca am fost prea hapsan, am cerut si furtunul Gardena cu tot cu roluitorul de furtun in pretul asta. Numai ca omul mi-a oferit in schimb bicicleta, eu am dat din cap ca nu se poate si uite asa a picat afacerea. Cit vroia pe stoye si pe EMW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 NU ! 4000 lei vechi NU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Euro, bre, euro!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Toti papagalii cred ca au in curte aur cu coarne .... foame mare, prostie la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Decembrie 6, 2012 Autor Share Postat Decembrie 6, 2012 Salut, Tinand cont ca baiatul care urma sa imi vand un stoye 1 nu mai raspunde nici la email nici la telefon de cateva saptamani bune o iau de la capat. (Daca vezi postul si te razgandesti inca astept o veste de la tine sa stii ) deci.. Caumpar atas Stoye 1, in stare cat de cat ok (sa nu trebuiasca reconstruita barca de la 0 macar). Platesc in functie de starea produsului pretul pe care il merita. Daca nu gasesc cumpar o replica de barca din DE si "inchiriez un stoye 1" cateva zile pentru a face o replica dupa cadru. Cine are asa ceva si este interesat sa il dea sa imi spuna. Platesc si "comision de intermediere" deci daca aveti cunostinte etc.. Merci, Tudor G (tudor.ghigheanu (arond) gmail.com sau 0722409930) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate