legionaru Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Stai asa ca eu am gasit diverse videoclipuri (vreo 120), in format karaoke (melodia originala si versurile de karaoke) din diverse genuri pe dc++ si acu le downloadez, asa ca.... Plus ca am mai gasit un programel de karaoke (inca nu l-am testat). Asa ca intrebarea e cine vine cu PC-ul? Eu nu am cum, ca monstruletul meu cantareste cam 25-30 kile (de la cele 8 harduri ise trage) si e inaltut (carcasa de server). Cu camera vedem cum facem, se gaseste. Poate vin chiar eu (dar am nevoie de lumina ca sa pot filma). Detalii, detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 13, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2006 (editat) Legionaru imi povestea zilele trecute ca pune la bataie una bucata bunica, mestera la placinta de dovleac. Eu pun la bataie manutzele astea doua (daca or mai sti si altceva decat sa tasteze ), niste pateuri si 500 de samale Ceva clienti? Editat Noiembrie 13, 2006 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Iar "Sarmale" ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 http://www.yamaha-motor.co.jp/global/enter...s/02/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 18, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2006 Varza este aproape murata... O sa fie numai buna pentru sarmale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Varza este aproape murata... O sa fie numai buna pentru sarmale Sa pastrezi zeama ... utila pt a 2`a zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 ce-mi plac sarmalele ala kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silraw Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Dar nu sare nici o fata s-a ne intampine cum se cuvine la usa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 19, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2006 Daca-ti sar eu in fata, faci stop cardiac. Hai, ca s-o gasi si o fata frumoasa sa te intampine cu suc si placintele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 nu vreti sa ne intalnim cativa cu o zi inainte? sa vdm unde , ce si cum? cred ca oricine poate veni de joi sera pt o cafea sau ceva si sa vb un pic. Eu sincer sunt total nou, nu am fost la nici o intalnire si nu cunosc pe nimeni...Poate nu e o idee rea? Si apropos...unde este exact carciuma?...poate e nevoie si de ceva plescoi ca nu degeaba ma cheama asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 Plescoi rulz, indeed Ne putem vedea si de Sf Andrei, cu o seara inainte, adica. Daca vreti, yes, can do Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 eu propun sa nu ne vedem cu o zii inainte pt. ca ne imbatam de joi si pana duminica nu ne mai oprim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Perfect de acord cu Paw Waw... Stie el ce stie... Si dupa aia o sa fie cam naspa la karaoke. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) bai fratilor, mie, daca imi permiteti , imi plac lucrurile un pic organizate. Hai sa ne intalnim atunci in timpul zilei sa nu ne imbatam...cel putin eu as vrea sa stiu in primul rand unde are loc evenimentul, cata lume (estimativ) vine ...si cam atat...sau poate ne mai vin idei organizatorice...nu va suparati dar unii ca mine care nu cunosc pe nimeni sigur s-ar simti stingheri venind pentru prima data la o petrecere cu lume necunoscuta...parerea mea, no ofence! Editat Noiembrie 20, 2006 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 Plescoi, asta e si ideea. De baut, o sa bem oricum vineri seara. Ideea ar fi sa ne organizam putin, vorba bancului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) Moama pai daca vin jumatate din cei care au citit topicul asta,cred ca o sa se opreasca circulatia pe 2-3 strazi in jurul barului.unde o sa incapa toata lumea???? Editat Noiembrie 20, 2006 de remijaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 bai fratilor, mie, daca imi permiteti , imi plac lucrurile un pic organizate. Hai sa ne intalnim atunci in timpul zilei sa nu ne imbatam...cel putin eu as vrea sa stiu in primul rand unde are loc evenimentul, cata lume (estimativ) vine ...si cam atat...sau poate ne mai vin idei organizatorice...nu va suparati dar unii ca mine care nu cunosc pe nimeni sigur s-ar simti stingheri venind pentru prima data la o petrecere cu lume necunoscuta...parerea mea, no ofence! Super naspa, frate! Da' ce te faci ca nici cu o zi inainte nu o sa cunosti pe nimeni?!?!?Io propun sa ne vedem si cu 2 zile inainte.Stai, ca nici atunci n'ai cunoaste Propun cu 3 ... 4 ... fara numaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar Plescoi, asta e si ideea. De baut, o sa bem oricum vineri seara. Ideea ar fi sa ne organizam putin, vorba bancului Care banc iubita ca io nu'l stiu?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 eu propun sa nu ne vedem cu o zii inainte pt. ca ne imbatam de joi si pana duminica nu ne mai oprim Una dintre cele mai bune idei auzite pe ziua de astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 in cazul asta asta hai sa ne vedem de acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 (editat) bai oameni buni facem cum vreti, eu am venit doar cu e idee...dar sa ia cineva o hotarare definitiva...am citit acum pe tot topicul si am vazut ca v-ati intalnit deja sa discutati amanunte...ok eu citisem doar ideea de la inceput si apoi pe la pagina 6 ...asta e. Deci ca sa tragem o concluzie: 1. adresa e Matei Voievod 67 2. data e 1 dec 2006 seara la 7 3. aducem jucarii sau bani...aici mi-e putin neclar..haine? 4. venim cu motocicleta? ...cred ca nu se imbuca cu bautura...treaba fiecaruia 5. aducem fiecare ceva de mancat sau de baut? Ne lasa nenea de la bar? 6. aveti macar o vaga ideee despre numarul participantilor? mai las loc si la alte comentarii, daca nu vreti sa ne intalnim, sa ne organizam pe forum. Cu riscul de a parea mai batran decat sunt, ma las greu din prima... Editat Noiembrie 21, 2006 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 Eu te inteleg...ca si eu as venii si as ajuta...dar nu prea cunosc lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 Sa stiti ca nu asta e o piedica, pentru ca nici noi, la randul nostru nu am cunoscut pe nimeni la inceput. Si oricum, fiind vorba de distractie, e clar ca se face si putina caterinca aici. Ok, hai sa trecem la treburi mai serioase, zic si eu: Kali, vineri in Etrusco facem o mobilizare, sa discutam detaliile? S-a vorbit cu Ursu ptr locatie? etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 21, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2006 Sincera sa fiu, nu stiu daca in Etrusco tre dicutat. Facem o mobilizare sambata, daca vreti. Am o problema vineri seara si nu am cum sa ajung. Eu ma organizez cu 500 de sarmale. Bautura cumparam de la bar. Cine vrea sa pregateasca ceva de papa, luati in calcul 100 de persoane. Stiu ca suna nasol, dar cateva sarmale, o placinta-doua, bautura si suc ar cam trebui sa acopere "necesarul" pentru o seara. Ideea e sa ne distram, sa dansam, sa cantam, sa ne costumam haios. Si sa pregatim surprize pentru copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 Auzisem parca si ceva de un gratar ...? O pasta de mici ceva va coafeaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Eu vin, i-am spus lu' Kali ca vin...ce naiba, distractie sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate