Kali Postat Noiembrie 6, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2006 doua intrebari... : 1 daca e sa nu fie zapaduta si sa fie cald afara pe unde se poate pune un sac de dormit??? 2. daca as vrea sa trimit si eu "o jucarie "cum fac?(in caz de zapaduta+friguletz)?" O poti trimite prin altcineva care vine. Indiferent daca sunt sau nu zapada si frigulet, sunteti toti bineveniti. Ne organizam cumva, in asa fel incat sa nu fie nevoie de sac de dormit. Asta, daca nu ai cumva vreo fantezie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silraw Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 da da da da da vin si eu. cu sacu de jucariiiiiiiiii si cu tot neamul sa aduca si ei cate un sac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silraw Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 si, pana la urma avem o data stabilita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 1 decembrie. Ora 19.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 1 decembrie. Ora 19.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 ce rost ar avea sa ratam ocazia? baga mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Bravo finutzo , numai idei bune ai. Deci cu siguranta vom fi si noi prezentzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silraw Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 pai fratilor hai sa recapitulam. kali te rugam frumos ORA*DATA*LOCUL(adresa cat de cat completa) ca sa stie tot omul inclusiv eu care sincer sunt cam in ceata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 pai Kali a fost destul de exacta: adresa - Bd-ul Matei Voievod nr. 67 (e casa, asa ca nu ai nevoie de etaj, apartament, etc si e langa Foisorul de Foc si Academia de teatru si film - parca asa ii spune), data - 01.12.2006, ora inceperii - 19:00 Atasez si o harta, conform adresei. Kali, 98% I'm in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2006 Cineva dornic de o intalnire in Etrusco maine pt a conveni asupra ornamentelor? Ofer material spre decupae, lipire si insirare pe sfoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 maine breh?! da vineri ce are.. ca na.. sa stam sa studiem problema in amanunt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2006 Merge si vineri NUmai ca sambata plec cu copiii in excursie si tre sa ma trezesc devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Kali, zi ora de la care se poate veni (asta daca se poate inainte de 18:00, cand deschide Viorel barul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Foarte frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 De 1 dec stiu unde o sa fiu..cu jucarii cu tot... P.S. Kali..da' diverse chei fixe, tubulare, prese nu primesc aia mici??? Ca astea... da jucarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 Bai, lupone, se strang jucarii pentru copii, nu pentru oameni mari. Intrebare catre participanti: aveti chef si de un karaoke? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Pentru, Dumnezeu, io am zis ca fac ghirlande, da' chiar n-am cum sa ajung i Etrusco, iar lucrez pan la pastele cailor, ore tarzii in noapte... Uofffff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 (editat) aveti chef si de un karaoke? Adica o sa fie invitat si "Corul Matzelor Bete"? Sa vezi show daca se face karaoke... Eu ma bag ca spectator si eventual vin cu camera video sa se rada lumea de aia care o vor da in "Megastar"... Mai bine nu anuntai si o lasai cu titlul de surpriza serii. Kali, diseara la ce ora in Etrusco? Incerc sa ajung. Daca nu, maine voi fi acolo. Editat Noiembrie 9, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Da......jucarii,banuti,copii fericiti....motociclisti carmolisti .......Asta e una din petrecerile la care particip cu siguranta , e genul de petrecere la care ma plistisesc cu prietenele mele (votcka si rachia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 @ legionaru: Trebuia sa anunt (adica sa va consult), pentru ca nu am "ustensile" pt karaoke si nici nu stiu ce presupune, in afara de microfon si bautura Ne vedem maine in Etrusco pt discutii si explicatii legate de confectionarea materialului didactic Va pupa mama O sa iasa trasnet, pentru ca voi sunteti trasnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 (editat) Pai in principiu asta presupune... De fapt presupune mai muuuulta bautura... Daca e, mi se pare ca am pe pc cateva melodii ptr karaoke. O sa le caut. Maine voi fi in Etrusco sa vedem cu ce te pot ajuta. Editat Noiembrie 9, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 De pe la ce ora maine in Etrusco? Cu ce sa vin inarmat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Cu ce sa vin inarmat? 2`a sticle de vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Cu ce sa vin inarmat? Cu rabdare si idei PS: Kali, stii tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Are cineva o camera disponibila, care ia bine si sunet pentru karaoke? eu ma gandesc "serios" la un fes d-asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate