mikita Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 (editat) Stie cineva detalii despre accidentul de la Tisita din Vrancea? Am inteles ca un motociclis/scuteristt a fost calcat pe cap de un microbuz. Din cele intelese de la prieteni era un motor negru. http://www.monitorul...5_2_132896.html Am gasit mai multe detalii: http://www.vranceamedia.ro/foto-accident-mortal-la-garoafa-un-motociclist-si-a-pierdut-viata/ Numele lui era Adrian Cătălin Grosu.Odihneasca-se in pace Editat August 13, 2012 de mikita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Mda, trist.... Abia astept 2013, sa dea legea cu permisele si sa mai salveze de prin inconstientii (majoritatea) sinucigasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Scuterist/motociclist,tot 2 roti a avut. Dar ce scuter sa fi fost de ''avea viteza mare'' ? Daca era de 50 nu stiu ce viteza mare putea sa fi avut. Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 de mare angajament ambele link-uri. vranceamedia ar putea concura cu timesnewroman, insa din pacate nu apare nicaieri un disclaimer de pamflet pe site-ul ala, deci aia chiar au o parere buna despre ei... rip pentru scuterist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Scuterist/motociclist,tot 2 roti a avut. Dar ce scuter sa fi fost de ''avea viteza mare'' ? Daca era de 50 nu stiu ce viteza mare putea sa fi avut. Dumnezeu sa-l ierte. Scuterele de 50cmc se pot modifica, setul motor poate fi inlocuit cu unul de 125 si atunci toata jucaria de 120 de kg devine o bomba pe roti. O spun din proprie experienta, detin un maxi scooter de 200cmc ( schimbat set motor cu unul mai performant ), acceleratie si cuplu marit, raspuns mai rapid in acceleratie etc. Eram in pasaj la Unirea, aveam cam 110-120 la ora cand pe langa mine a trecut un scuter de 50 cmc modificat, am crezut ca stau pe loc, ma gandeam sa ma dau jos si sa-l pun pe cric....asa ca, cei care detin scutere de 50cmc le modifica schimband set motor, variator, ambreiaj, transmisie etc. Subscrius la ce a scris cryss, asteptam legea din 2013, prea multi inconstienti pe strada si din pacate atrag dupa ei si vatamarea/moartea altor persoane total nevinovate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 de mare angajament ambele link-uri. vranceamedia ar putea concura cu timesnewroman, insa din pacate nu apare nicaieri un disclaimer de pamflet pe site-ul ala, deci aia chiar au o parere buna despre ei... rip pentru scuterist. in primul rand RIP pentru scuterist si Dumnezeu sa il odihneasca. In al doilea rand, scuze, dar nu m-am putut abtine, am ras cu voce tare cand am citit cum au redactat idiotii aia articolul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Cuvintele sunt de prisos!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Cumplit accident! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate