cip11xx Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Salut,am o problema cu pasaroiu.Nu vrea sa m-ai traga cum tragea si nu vrea sa treaca de 200km.Ce probleme sa aiba.Am curatat filtru de aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Salut,am o problema cu pasaroiu.Nu vrea sa m-ai traga cum tragea si nu vrea sa treaca de 200km.Ce probleme sa aiba.Am curatat filtru de aer. Carburatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat August 15, 2012 Autor Share Postat August 15, 2012 Carburatia... sincronizare s-au curatare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 (editat) sincronizare s-au curatare Asta e o intrebare sau o constatare? Banuiesc ca nu ai acces la curatzare cu ultrasunete, asha ca o sa le bucataresti. Scoti plutitoare, cuie, jigjioare. Daca le bucataresti ca sa le curetzi, nu prea ai cum sa pe pui identic cum erau inainte la loc, asha ca vor trebui si sincronizate. Pe scurt curatzarea implica si sincronizare Sau, ca solutie "interimara", pana gasesti pe cineva sa faca operatzia klumea, ai putea incerca sa pui si-un aditiv de curatzat injectoare in benzina si sa te dai de-un rezervor, unii au fost multumiti de rezultate. Bafta, si spor la treaba doua degete paralele cu solul, trag de gaz si-am disparut. Editat August 15, 2012 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 nu vrea sa treaca de 200km.Ce probleme sa aiba? Ea sau tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Cred ca se refera la toata carburatia, verificare/schimbare bujii, filtru aer, curatare carburatoare, verificare-reglare amestec, sincronizare ... Nu poti zice ca ai facut carburatia dupa ce ai sincronizat doar carburatoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Salut,am o problema cu pasaroiu.Nu vrea sa m-ai traga cum tragea si nu vrea sa treaca de 200km.Ce probleme sa aiba.Am curatat filtru de aer. Sa nu se fi dus CDI -ul urca in ture peste 5000 la relanti? Sa nu se fi dus CDI -ul urca in ture peste 5000 fara sarcina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 (editat) Cred ca se refera la toata carburatia, verificare/schimbare bujii, filtru aer, curatare carburatoare, verificare-reglare amestec, sincronizare ... Nu poti zice ca ai facut carburatia dupa ce ai sincronizat doar carburatoarele. Da, asta-i lucru sanatos, este bine sa se faca toate, cum zici tu. Editat August 16, 2012 de scania.topline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 Sa nu se fi dus CDI -ul urca in ture peste 5000 la relanti? urca fara probleme si la 10k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate