Taz Asg Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) Cum e locul de campare? Are toalete/dusuri destule si - relativ - curate? Din experienta altor ani, o sa fie foarte aglomerat? (vorbesc de zona corturilor) toalete ok, curate curatele acu depinde cat de tarziu ajungi, de obicei se gasesc zone libere unde sa iti pui cortul mai e umpic" venim! nu avem de ales! voi pe unde/ cand ?? treceti prin curtea de arges?? Editat Septembrie 3, 2012 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 mai e umpic" Tz'arde de beut bag sama!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Tz'arde de beut bag sama!!! mie??? doamne feri, numa apa plata dietetica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Vremea in weekend: http://www.accuweather.com/ro/ro/rasnov/272499/weekend-weather/272499 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Vremea in weekend: http://www.accuweather.com/ro/ro/rasnov/272499/weekend-weather/272499 holly shit! e vreme de șuba!...deci se lasă cu multă si dupa care . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Se poate da o pozitie GPS pt necunoscatorii Rasnovului? Sambata concursurile de la ce ora incep? Sau unde-as gasi un program aproximativ al evenimentului? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Septembrie 4, 2012 Autor Share Postat Septembrie 4, 2012 Se poate da o pozitie GPS pt necunoscatorii Rasnovului? Sambata concursurile de la ce ora incep? Sau unde-as gasi un program aproximativ al evenimentului? Merci! GPS: 45.58991, 25.47384 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 holly shit! e vreme de șuba!...deci se lasă cu multă si dupa care . Imi place cum gandesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Se poate da o pozitie GPS pt necunoscatorii Rasnovului? Sambata concursurile de la ce ora incep? Sau unde-as gasi un program aproximativ al evenimentului? Merci! Sau si mai simplu, dupa ce intri in Rasnov, urmareste indicatoarele de Poiana Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Cazare mai este in zona? Aveti un program / agenda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Cazare mai este in zona? Aveti un program / agenda? din ce au zis flacaii astia: in incinta nu mai sunt casute, vezi paginile anterioare , ia numerele de tel de la pensiunile din zona poate ai noroc. daca nu cu cortul. program liber ales ( anii trecuti) concursurile cred ca vor incepe sambata dupa 13.00 in rest e liber la activitati culturale gen citit, lectura, aprofundarea invataturilor lui dyonissos si bachus, discutii filozofice pe tema " paharul este pe jumate plin sau pe jumate gol" . in locatie va fi o biblioteca bine ganis... cu numeroase volume de beletristica contemporana, iar participantii vor avea la ei ceva lecturi suplimentare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Cazare mai este in zona? Aveti un program / agenda? Poate te ajuta; _____________________________________________________________________________ Pretul biletului de acces va fi de 25 lei pe intreg evenimentul si de 20 lei pe zi. Cazarea se va face la casute in incinta campingului, la cort si la pensiunile din jur.Pentru detalii se poate accesa numerul de telefon 0726.737.773 - Levi. Pretul este de 40 lei/casuta/zi. Cazarea se mai poate face la pensiunea Acapulco, situata la 200 m de locul desfasurarii evenimentului, unde pretul este de 100 lei pe camera/zi de 2 locuri si 150 pe camera de 3 locuri/zi. Pentru cei ce doresc sa fie cazati exact la locul evenimentului, pot suna la Pensiunea Valea Cetatii, cu rezervare la tel 0268 230 109, +40 (268) 230 109, +40 (726) 18 18 24, +40 (724) 34 58 98 -www.valeacetatii.ro _____________________________________________________________________ Editat Septembrie 5, 2012 de KOS36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 te intrebasem ceva mai cu o pagina in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) te intrebasem ceva mai cu o pagina in urma scuze... Cred ca pe Sibiu, ca e mai bun, plecam in jur de ora 1100 din Ramnic. Maine ne intalnim si mai discutam, daca e vreo schimbare dau de veste. Editat Septembrie 5, 2012 de KOS36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 scuze... Cred ca pe Sibiu, ca e mai bun, plecam in jur de ora 1100 din Ramnic. Maine ne intalnim si mai discutam, daca e vreo schimbare dau de veste. ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Vineri la 12 se pleaca si din Fagaras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Am sa ma prezint si eu dar din pacate doar Vineri dupa masa si noaptea, iar Sambata la amiaz imi i-au talpasita spre casa. Sa ne vedem cu bine toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Bucuresti Sambata dimineata?se mai baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 in jur de 07.45-08.00 sambata dimineatza la mc-ul de la intrarea in otopeni. deocamdata suntem 3 motoare sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Dimineata la 6 plec din Targu Mures , spre Transalpina si apoi Rasnov . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 ok Asa ramane, pe Sibiu, sambata in jur de ora 1100, plecarea de la Bobo, vis-a-vis de Reprezentanta Citroen.( pana in Peco Dacos, pe dreapta),pe asa zisa centura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Asa ramane, pe Sibiu, sambata in jur de ora 1100, plecarea de la Bobo, vis-a-vis de Reprezentanta Citroen.( pana in Peco Dacos, pe dreapta),pe asa zisa centura. sa aveti drum bun. ne vedem la rasnov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 sa aveti drum bun. ne vedem la rasnov La fel si tie, asfat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Salut eu sunt baiatul de la care ai venit sa iei cutiile alea de la udriste,daca este loc cu voi ma bag si eu da sa imi spui sigur sigur la ce ora ne vedem si unde. in jur de 07.45-08.00 sambata dimineatza la mc-ul de la intrarea in otopeni. deocamdata suntem 3 motoare sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 e posibil sa vin si eu la mc...ramaneti peste noapte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate