larry85 Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Plecare la munte 1 si 2 septembrie ... pana acum suntem 5 motociclete ... cine mai vrea sa vina este bine primit .. vrem sa fim cat mai multi ... iesire lejera mers regulamentar ... traseu spre Sibiu si ne mai hotaram pe drum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADOette Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 As merge si eu catre Sibiu pe 1 septembrie... Va mai tin la curent cu decizia finala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Offf ce rau imi pare ca nu pot merge si eu deocamdata. Am doar 150 km la ghidoane si nici nu indraznesc sa ma gandesc sa ies din bucale. Da las' ca ma fac eu mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Offf ce rau imi pare ca nu pot merge si eu deocamdata. Am doar 150 km la ghidoane si nici nu indraznesc sa ma gandesc sa ies din bucale. Da las' ca ma fac eu mai mare Afara e mai usor, mai frumos si mai bine decat in Bucuresti. Te descurci in Bucuresti , atunci te descurci "peste tot" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADOette Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Eu in primul weekend dupa ce mi-am luat permisul moto, am plecat pe Transfagarasan. Asa ca hai spre Sibiu, ca nu-i pericol mare. Asa inveti! Mie experienta Trsanfagarasan mi-a prins foarte bine pt ca am invatat cum sa ma inclin, sa iau viraje si sa ma uit in directia de mers. Nu-i timp de pirdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Mi-ati dat de gandit . O sa urmaresc topicul si sa vad ce decid. Numai bine si asfalt curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Afara e mai usor, mai frumos si mai bine decat in Bucuresti. Te descurci in Bucuresti , atunci te descurci "peste tot" . nimic mai adevarat tentanta excursia...sunt cu ochii pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADOette Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Care ar fi punctul de intalnire si traseul pe care il propuneti voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat August 26, 2012 Autor Share Postat August 26, 2012 (editat) inca nu ne-am gandit ... plecare spre sibiu pe bucuresti-pitesti si intoarcere duminica pe brasov ,,,, acceptam si incepatori... nu se merge la viteza ... de intalnit zic sa ne intalnim la petrom militari langa mc spre iesirea din buc pe autostrada ... Editat August 26, 2012 de larry85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADOette Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Hai sa facem Bucuresti-Brasov-Sibiu cu intoarcere pe Transfagarasan-Pitesti-Buc. Adica invers. Ce ziceti? Eu asa credeam ca vreti sa mergeti catre munte. Planul meu era sa raman in Curtea de Arges la intoarcere, asa ca daca planul ramane cu startul catre Pitesti I'm out. Daca pe voi va incurca varianta mea, nu tineti cont de ea, ca pot merge singura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat August 26, 2012 Autor Share Postat August 26, 2012 sa vb si cu restul si o sa iti dau un raspuns pana joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Mi-ati dat de gandit . O sa urmaresc topicul si sa vad ce decid. Numai bine si asfalt curat IDEM Offf ce rau imi pare ca nu pot merge si eu deocamdata. Am doar 150 km la ghidoane si nici nu indraznesc sa ma gandesc sa ies din bucale. Da las' ca ma fac eu mai mare Ha ! eu am 0 km. Da ce conteaza ,trebuie sa incepi de undeva . Astept noutati cu punctul de intalnire si traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat August 28, 2012 Autor Share Postat August 28, 2012 (editat) in sfarsit un om hotarat ai PM ... bafta numai bine .... IDEM Ha ! eu am 0 km. Da ce conteaza ,trebuie sa incepi de undeva . Astept noutati cu punctul de intalnire si traseu. Editat August 28, 2012 de larry85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 nu faceti publice detaliile? eu nu stiu inca daca sa ma bag sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat August 29, 2012 Autor Share Postat August 29, 2012 pentru a nu incurca lumea .... toate datele le voi pune joi seara sau cel taziu vineri dimineata multumesc pt intelegere nu faceti publice detaliile? eu nu stiu inca daca sa ma bag sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (editat) S-ar putea sa vin si eu. Dar pentru mine, Galati-Buzau-Siriu-Brasov-TF-...-Galati e drum de o zi. Daca stau 2 zile o sa vreau sa fac si Transalpina sau Brasov-Sighisoara. Editat August 29, 2012 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADOette Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Pai daca tot ne-am strans atatia, cinci initiali plus patru/cinci din discutii, eu propun drumul Bucuresti-Brasov-Sibiu-Transfagarasan-Curtea de Arges-Pitesti-Bucuresti. Cu punct de intalnire in parcare la IKEA, sambata la 8:00. larry85 a propus acelasi drum dar din directia inversa si acum e in negocieri cu prietenii lui. Asteptam si verdictul lui. Voi ceilalti cum ati vrea? Eu clar voi fi acolo sambata pt ca trebuie sa ajung la Sibiu pe ruta asta si ma voi opri acolo doua zile. Cheers! ADOette Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat August 30, 2012 Autor Share Postat August 30, 2012 Dupa cum am stabilit cu toti in seara asta plecarea se va face sambata dimineata la ora 8:00 de la benzinaria petrom pe Iuliu Maniu la iesirea spre autostrada . traseul este: Bucuresti-Pitesti-Transfagarasan -Sibiu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 daca se organiza duminica mergeam si eu pana pe transfagarasan si dupa aceea ma intorceam pe acelasi drum ,am inteles ca partea "curtea de arges" e rupta asfalt uscat asteptam pozele voastre si impresiile din calatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADOette Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Atunci va doresc drum bun! Eu imi mentin planul. Ikea la 8, apoi zum zumm. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 daca se organiza duminica mergeam si eu pana pe transfagarasan si dupa aceea ma intorceam pe acelasi drum ,am inteles ca partea "curtea de arges" e rupta asfalt uscat asteptam pozele voastre si impresiile din calatorie Transfagarasanul din AG nu e chiar asa de rupt, e decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 ascultati-o pe adoette. evitati valea prahovei, cel putin duminica. se lucreaza la viaducte busteni, posada, o sa fie aglomeratie. am venit azi pe-acolo. t-fagaraseanu e okay si pe partea sudica. nu e ca in elvetia, dar nu se poate spune ca e prost drumul. mult imbunatatit fata de acum 2 ani. Transfagarasanul din AG nu e chiar asa de rupt, e decent. plagiatorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat August 31, 2012 Autor Share Postat August 31, 2012 Ms pt sfaturi ... o sa revin cu poze... Iar invitatia ramane valabila cine vr sa mai vina... Maine dim sau azi ) ... La petrom militari ora 8:00. ote name='Tsunami' timestamp='1346432670' post='3218951'] ascultati-o pe adoette. evitati valea prahovei, cel putin duminica. se lucreaza la viaducte busteni, posada, o sa fie aglomeratie. am venit azi pe-acolo. t-fagaraseanu e okay si pe partea sudica. nu e ca in elvetia, dar nu se poate spune ca e prost drumul. mult imbunatatit fata de acum 2 ani. plagiatorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADOette Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Hello, Am revenit cu fotografii din excursia noastra. Pana la urma ne-am strans trei motociclisti, Ovi, Madalin si cu mine. A fost o vreme perfecta si am mers pe drumuri ocolitoare, propuse de Ovi, pe unde eram doar noi si campiile, dealurile, muntii si cativa ulii de dimensiuni impresionabile. De la Sibiu ei au mers mai departe, eu continuand drumul dupa doua zile. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat Septembrie 4, 2012 Autor Share Postat Septembrie 4, 2012 foarte frumos felicitari... imi pare rau ca nu ai putut veni cu noi ... o sa revin si eu cu poze... Hello, Am revenit cu fotografii din excursia noastra. Pana la urma ne-am strans trei motociclisti, Ovi, Madalin si cu mine. A fost o vreme perfecta si am mers pe drumuri ocolitoare, propuse de Ovi, pe unde eram doar noi si campiile, dealurile, muntii si cativa ulii de dimensiuni impresionabile. De la Sibiu ei au mers mai departe, eu continuand drumul dupa doua zile. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate