danny_nt Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 (editat) Nu era electric asa cum credeam eu. S-a inundat motorul cu benzina. O fi cuiul pontou sau altceva prin carburatoare. E pe maini bune. Editat Iunie 27, 2017 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 (editat) Salutare, Cum maine o sa fie al dracului de cald ne-am zis ca mai bine ne plimbam pe la munte. Traseul ar cam fi asta : https://tinyurl.com/y78kf85w Nu e neaparat batut in cuie, s-ar putea sa operam niste modificari la el, daca ne lungim prea mult sau daca o sa fiarba apa in radiatoare Plecare va fi la 8:00, de la MOL-ul de pe Iriceanu, inainte de Kaufland. Ne vedem acolo la 07:45. Momentan suntem 2. Editat Iunie 30, 2017 de RuInCV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schnecke Postat Iulie 15, 2017 Share Postat Iulie 15, 2017 Maine are chef cineva de o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 pe asa vreme....eu zic Pas !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schnecke Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 Clar. Nu m am uitat la meteo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate